Aslında Hepimiz Dövüşçüyüz! Şu Hayat Kavgasında Hangi Dövüş Sanatını Kullandığını Söylüyoruz!

Hayat dediğimiz şey çoğu zaman bir kavga, bir dövüş değil midir?!

O zaman bakalım sen bu hayat kavgasındaki seçimlerine göre hangi dövüş sanatı dalında ustalaşmışsın!

Şu hayat kavgasında adeta Judo ustası olmuşsun!

Zarif bir insansın , gerçekten de altın gibi bir kalbin var ama alnında da 'enayi' yazmıyor hani. Bu hayatta sen de hakkın olanı alman gerektiğini biliyorsun ve bunun için emek vermekten de kaçınmıyorsun. Yine de asla kendinden ödün verecek ve çıkarların için çirkinleşecek değilsin. Asalet ve onur senin için önemli şeyler... Bu yüzden işte, tam bir Judocu gibi davranıyorsun bu kavgada. Keşke herkes senin gibi olsa! Dengeli, merhametli, sağlam karakterli bir kişilik...

Hayat kavgasında adeta siyah kuşak Jiu Jitsu üstadı gibisin!

Seni diğer insanlardan ayıran en önemli şey, keskin zekan! Bu yüzden de insanları çok iyi manipüle edebiliyorsun ve niyetlerini önceden görerek, adeta sana karşı olan saldırganlıklarını yeniden onlara yönlendirebiliyorsun. Hangi pozisyonda, hangi güçte, hangi zenginlikte olduğun hiiiiç önemli değil; senin öyle bir vizyonun var ki, herkesi alt edebilirsin! Ama bu arada hızlı olmayı da unutmamalısın, bazen fazla özgüven kalbini ya da kemiklerini kırdırmana sebep olabilir!

Şu hayat kavgasında sen adeta bir Kick Boksçusun!

Sende  tam bir aslan yüreği var. Cesaret, güç ve sonsuz dürüstlük! Fazlasıyla da duygusal birisin. Hayat denen savaşa resmen bodoslama dalıyorsun. İncinmekten korkmadığın gibi, tüm gücünü göstermekten de çekinmiyorsun. Zira senin için bu hayatta bulanık renklere yer yok! Ya içindesin çemberin, ya dışında! Dolayısıyla aşırı uçlarda dolanmayı seviyorsun. Yenileceksen adeta kan revan içinde kalmayı göze almışsın, yeter ki zaferin görkemli olsun!

Sen bu hayat kavgasında tam bir Sambocusun!

Söz konusu istediğin şeyler olunca kural tanımıyorsun. Feci şekilde kararlı ve acımasız dahi olabiliyorsun. Senin için 'kirli dövüşmek' ya da 'bel altı vurmak' diye kavramlara yer yok çünkü sana göre savaşta her yol mübahtır. Bu yöntemlerle başarılı olacağını elbette söyleyebiliriz fakat bazen sorunları çözmenin ve istediklerini elde etmenin çok daha basit yolları olabiliyor. Ne kendini bu kadar yormaya, ne de karşındakileri böylesine yıpratmaya çok da gerek yok aslında... Biraz yumuşamayı deneyebilirsin.

Sen bu hayat kavgasında adeta bir yağlı güreşçisin!

Hayat yolunda karşına çıkan sorunların üstesinden gelmek ve istediklerini elde etmek için seçtiğin yöntemleri genelde geleneksel... Zira daha önce denenmiş ve bir şekilde çalıştığı görülmüş yöntemleri uygulamak yerine neden yeni şeylerin riskini alasın ki? Değil mi? Bu garanticiliğin ve tecrübeli halin seni çok güçlü ve dayanıklı kılıyor. Ama işte böyle insanın karşısına her zaman aynı sorunlar ve aynı hedefler çıkmadığında da biraz afallayabiliyorsun. Hayat tarzında biraz yeniliklere kapı açmak ve bakış açını değiştirmek sana sandığından daha iyi gelebilir!

Popüler İçerikler

Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le Hüngür Hüngür Ağladığı Sahneyi Açıkladı!
YORUMLAR
07.12.2018

Şu hayat kavgasında sen adeta bir Kick Boksçusun!

25.05.2019

Kick Box Ztn Kick Boxda iyiyim gidiyom daha dün çocuğu öldürdüm aq

Pasif Kullanıcı
06.12.2018

Hayat kavgasında adeta siyah kuşak Jiu Jitsu üstadı gibisin! Seni diğer insanlardan ayıran en önemli şey, keskin zekan! Bu yüzden de insanları çok iyi manipüle edebiliyorsun ve niyetlerini önceden görerek, adeta sana karşı olan saldırganlıklarını yeniden onlara yönlendirebiliyorsun. Hangi pozisyonda, hangi güçte, hangi zenginlikte olduğun hiiiiç önemli değil; senin öyle bir vizyonun var ki, herkesi alt edebilirsin! Ama bu arada hızlı olmayı da unutmamalısın, bazen fazla özgüven kalbini ya da kemiklerini kırdırmana sebep olabilir!

TÜM YORUMLARI OKU (8)