Aşırı Dozdan Bir Ölüm Daha: Ünlü Rap Şarkıcısı Mac Miller Hayatını Kaybetti

Ariana Grande sayesinde tanıdığımız, rap dünyasının popüler isimlerinden Mac Miller, dün öğlen saatlerinde hayatını kaybetti. Ani ölümü beraberinde soruları da getirdi.

Rap şarkıcısı Mac Miller, 26 yaşında hayata veda etti.

California'daki evinde ölü bulunan yıldız ismin ölüm sebebi ailesi tarafından 'aşırı doz' olarak açıklandı.

Şarkıcı global müzik dünyasıyla, 2013 tarihli Ariana Grande şarkısı "The Way" ile tanışmıştı.

Araya yıllar ve başkaları girse de 2016'da resmen sevgili oldular.

İkisinin de kariyerinin yükselişe geçtiği bu dönemde birbirlerine destek olmayı sürdürdüler.

2 yıl süren bu ilişki geçtiğimiz Mayıs'ta sona erdi.

Ayrılık sebebi olarak pek çok ünlü çiftin yaptığı gibi yoğun iş programlarını gösterdiler.

Ancak işler ayrılıktan sonra değişti.

Ayrılık açıklaması 10 Mayıs'ta gelmişti. 12 Mayıs'ta Ariana Grande komedyen Pete Davidson'la görüntülendi. Bu sırada komedyenin bir kız arkadaşı vardı. Birkaç gün sonra o cepheden de ayrılık haberi geldi ve 21 Mayıs'ta Ariana Grande ve Pete Davidson ilişkisi resmileşti.

Bu kadarla da kalmadı, çift iki hafta içinde nişanlanarak magazin dünyasını şoke etti.

2 yıllık ilişkisini bitiren Ariana Grande'nin bu hızı uzun süre tartışılsa da çift evlilik hazırlıklarını sürdürüyor. Mac Miller nişan haberine onun için gerçekten çok mutlu olduğu yorumunu yapmıştı.

Mac Miller'ın Ariana Grande'yle ilişkisinden önce de çeşitli sorunları ve bağımlılık problemi olduğu biliniyordu, ancak ayrılık sonrası yeniden kötü alışkanlıklarına döndüğü iddia edilmişti.

Hatta uyuşturucu etkisinde araç kullanırken yakalandı ve tutuklandı. Bu durumdan Ariana Grande'yi suçlayanlar olmuştu, o da kendini 'Ben onun bebek bakıcısı ya da annesi değilim. Yıllarca onu korudum ve dengeyi bulması için destek olmaya çalıştım' sözleriyle savunmuştu.

Ayrılıktan sadece 4 ay sonra hayatını kaybetmesi ve olanlar yüzünden herkes yine Ariana Grande'yi suçlamaya başladı.

Onu duygusuz, kalp kırıcı ve hatta katil olarak tanımlayan, bu ölümden direkt olarak onu sorumlu tutan yorumlar şarkıcının sosyal medya profillerine yağmur gibi yağıyor.

Ariana Grande henüz bu şok edici habere sosyal medyada herhangi bir tepki vermedi.

Birkaç yıl önce bir röportajında "Aşırı doz hiç havalı değil. Bu şekilde tarihte iz bırakamazsın, sadece ölürsün." diyen şarkıcının ölümü akla geçtiğimiz aylarda aşırı dozdan komaya giren Demi Lovato'yu getirdi.

Sanat dünyasında uyuşturucu kullanımı ve ölümlerin artışı gözleri yeniden bu büyük soruna çevirecek gibi görünüyor.

Huzur içinde uyu. 🙏

Popüler İçerikler

Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.09.2018

Şu uyuşturucu ne lanet bir şey,Tanrı günahlarını affetsin.Yalnız Ariana'ya yüklenmeleri çok saçma,kız ne yapsın?Sevmediği birinin yanında hayatı boyunca bakıcılık mı yapsın? İlişkilerde Ariana'nın duygusal taraf olduğunu hiç görmedim zaten ama çocuk ayrıldıktan sonra Ariana'ya kötü bir şey dememiş,fanların yaptığı yanlış bence,ki kız taciz olayını bile atlatamamıştır daha.

08.09.2018

Allah unutulduğunda ruh bunalıma girer, bedene saldırmaya başlar ve önce kalpten sevgi kaybolur, sonra sürekli sıkılırsın, yatışmak için içki, sigara, uyuşturucu gibi çareler ararsın ama işe yaramaz, sevgisizliğin verdiği acıyla herşeye karşı gereksiz bir nefret oluşur içinde, para da işe yaramaz. Mutluluk isteyen, huzur arayan tevekkül etsin. Kadere direndikçe çökersin, kabul ettiğin de rahatlarsın. Herşey Allah'tan.

08.09.2018

Bu insanları anlamak zor,işin müzik,paranın içinde yüzüyorsun,ne istersen anında yapabilirsin.Uyuşturucu zaten yasal sayılır,adam akıllı iç işte.Bok mu var aşırı doz alıyorsun? Daha bir sürü insan görürürüz böyle aşırı dozdan giden...

TÜM YORUMLARI OKU (22)