Anne ve Teyze de Aralarında: Zihinsel Engelli Gence İstismar Davasında 13 Kişiye Hapis Talebi

Kars'ta zihinsel engelli kıza fuhuş yaptırıp cinsel istismarda bulunulmasıyla ilgili, anne ve teyzesinin de aralarında yer aldığı 11'i tutuklu 13 sanık hakkında, istenilen ceza belli oldu.

Geçtiğimiz şubat ayında 22 yaşındaki zihinsel engelli genç kızın hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Psikologlar eşliğinde ifadesi alınan D.İ'nin cinsel saldırı ve istismara maruz kaldığı öğrenilmişti.

Bitmiyor! Kars'ta Zihinsel Engelli Bir Genç Kızın 5,5 Aylık Hamile Olduğu Ortaya Çıktı, Teyze Dahil 8 Kişi Tutuklandı

Zihinsel engelli raporu bulunan 22 yaşındaki D.İ'nin hastanedeki kontrollerde 5,5 aylık hamile olduğunun tespit edilmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, fuhuş yapıldığı iddiasıyla tutuklanan 13 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Kars 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

3 yıldan 22,5 yıla kadar hapis isteniyor.

İddianamede 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan sanıklar hakkında en az 22,5 yıl, kızın anne ve teyzesine ayrıca 'bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temini etmek' suçlarından en az 3 ile 6 yıl hapis cezası istendi.

İddianamede, 'Kızın annesi Songül İ, teyzesi Emine İ'nin engelli D.İ'nin içinde bulunduğu akıl hastalığından istifade etmek suretiyle değişik zamanlarda şüpheliler ile fuhuş yaptırdıklarının tespit edildiği' kaydedili.

Kızın annesi ve teyzesinin telefon trafiği ortaya çıktı.

Telefon görüşmelerinin yapıldığına ilişkin HTS kayıtlarının da incelendiği aktarılan iddianamede, suçlamaları kabul etmeyen sanıklardan Mustafa T'nin Songül İ. ile 104, Celil B'nin Emine İ. ile 153 defa telefonda görüşme yaptığı tespit edildi. Ayrıca, Aslan Ş'nin 60, Mehmet A'nın 269, Fethi A'nın 815, Tuncer Ç'nin 14, Mahmut D'nin 521, Vehdet G'nin 394, Battal A'nın 376 kez anne ve teyze ile telefon görüşmesi yaptığı ifade edildi.

Doğum yapan D.İ'nin bebeğinin soy bağının tespiti içinse kan örneklerinin Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildiği belirtildi.

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
YORUMLAR
08.09.2018

Vicdanı olmayan orosbu çocukları sizi doğuranın taaa ananızı sikerimm. Ne suçu var o çocuğun amına kodumun beyinsizleri. Devlet sana dönüyorum ve Adaletinizi de sikerim.Bıktım hepinizden

08.09.2018

...Ve insanlar hala bir hayvan olarak hayatına devam eder.!!! Bu nedir ya nasıl bir hayvanlıktır aklım almıyor dogrusu. Gerci hayvan bile demek dogru olmaz da

08.09.2018

Bu nasıl insanlık zihinsel engelli bir kıza fuhuş yaptırmak ve onunla utanmadan sıkılmadan fuhuş yapan insan. Allah topunuzun belasını versin. Hiç mi vicdan yok hiç mi?

TÜM YORUMLARI OKU (10)