Görüş Bildir
Haberler
Teknolojiye Meraklı Annelere Tam da Anneler Günü’nde Kapıda Teslim Edilebilecek 7 Hediye

Teknolojiye Meraklı Annelere Tam da Anneler Günü’nde Kapıda Teslim Edilebilecek 7 Hediye

hepsiburada
08.05.2024 - 17:59

Dikkat bu içerik teknolojiye meraklı anneleri çooook mutlu edecek! ♥️

1. Anneleri mutlu etmenin teknolojiden geçen yolu hayatlarını kolaylaştırmalarını sağlayacak bir akıllı saat olabilir!

Annenizin son teknolojilerden geri kalmamasını sağlayıp hayatlarını kolaylaştırmak istiyorsanız Apple Watch'a bir şans verebilirsiniz!

Dikkat anneleriniz bu hediyeden sonra 'Ben akıllı saatler olmadan nasıl yaşıyormuşum' diyebilir! 😋

2. Sağlıklı yaşamı teknolojiyle destekleyen annelere blender müthiş bir seçenek!

Sağlıklı smoothiler yapmak için zamandan tasarruf sağlayacak bu blenderlar hayat kurtarıcı diyebiliriz! Anneler Günü'nde annenizi mutlu etmek aslında bu kadar kolay. 🙃

3. Teknolojiyle arası iyi olan annelere akıllı telefon alarak teknolojiden uzak kalmamalarını sağlayabilirsiniz!

Akıllı telefonlar arasında seçim yapmakta kararsızsanız hem fiyat hem performans ürünü olan bu Samsung telefona bir şans verebilirsiniz!

4. Teknolojiden geri kalmayan ama kitap kurdu olan annenizi e-kitaplarla tanıştırmanın tam zamanı!

Okumayı her şeyden daha çok seven annenize yeni dünyaların kapılarını aralayabileceği bir e-kitap okuyucu hediye edebilirsiniz. Kitaplar konusunda katı kuralları olsa da sayenizde e-kitapla tanışmanın haklı gururunu yaşayacaklar!

5. Her akıllı saat ona hitap etmeyebilir! Annenin tarzına ve karakterine hitap edecek bir hediye olmalı!

Anneniz şıklığından ödün vermiyor ama bir akıllı saate mi ihtiyacı var? O zaman bu hediye onu çoook mutlu edecek! Huawei akıllı saat ile şık kalırken teknolojiye olan ilgisini de korumaya devam edecek. 🥰

6. Her şeyi teknolojiyle halleden anneniz hala french press ile mi uğraşıyor? İnanılır gibi değil!

Kahve tutkunu annenizin artık bir kahve makinesine ihtiyacı var! En sevdiği iki şeyi yani kahveyi ve teknolojiyi birleştirecek yol ihtiyaçlarını karşılayacak iyi bir kahve makinesinden geçiyor! ☕️

7. Bu hediye fotoğraf çekilmeyi seven annelerin gözlerinden kalpler çıkartma garantili!

Annem fotoğraf çekmeden duramıyor ama bir fotoğraf makinesi taşıyacak hali yok diyenler buraya! İphone 13 ile hem akıllı bir telefonu hem de müthiş fotoğraflar çekebileceği bir kamerası olacak. ♥️

Hepsiburada'dan Anneler Günü’nde 11-12 Mayıs "randevulu teslimat" seçeneğini seçenlere pazar gününe özel teslimat servisi!

Hepsiburada'dan Anneler Günü’nde 11-12 Mayıs "randevulu teslimat" seçeneğini seçenlere pazar gününe özel teslimat servisi!

Anneler Günü hediyesini son dakikaya bırakanlara güzel bir haberimiz var! 8-11 Mayıs tarihleri arasında 11-12 Mayıs randevulu teslimatı seçerek Hepsiburada'nın “yarın kapında” hizmetiyle modadan kozmetiğe, elektronik ve kişisel bakımdan ev dekorasyonuna kadar binlerce ürün pazar gününe özel teslimat ile annelere teslim edilebilecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın