Görüş Bildir
Haberler
Daha da Sıcak Olacak! Yazı Nerede Geçirmelisin?

etiket Daha da Sıcak Olacak! Yazı Nerede Geçirmelisin?

miray soysal
17.05.2024 - 17:01

Sıcaklar kendini yeni yeni göstermeye başlamışken yaz tatili planı yapmaya başlayalım mı? Bu testin sonunda senin için ideal yaz tatili yerini bulacağız. 

Hazırsan, seni hemen teste alalım👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk sorumuzla başlayalım. Hangi dondurma çeşidini daha çok seviyorsun?

2. Tatilde en çok hangi aktiviteyi denemek istersin?

3. Sence yazın rengi ne?

4. En sevdiğin yaz meyvesi ne?

5. Tatilde genellikle hangi konaklama türünü tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki, serinlemek için hangisi?

7. Bu yaz tatile ne kadar vakit ayırabilirsin?

8. Son olarak, tatile kiminle gidiyorsun?

Alaçatı- İzmir

Alaçatı- İzmir

Verdiğin cevaplara göre, yazı İzmir'de geçirmelisin. Zaten yaz deyince aklımıza gelen ilk isimlerden biri değil midir İzmir? Alaçatı'nın renkli sokakları, Dikili'nin muhteşem denizi, bomba ve boyoz gibi lezzetleriyle ünlü olan bu şehir, canlı gece hayatıyla da tatilcileri her zaman cezbediyor. Ayrıca, küçük butik otellerde konaklama yaparak diğer 5 yıldızlı otellere kıyasla daha uygun fiyatlarla seyahat edebilme imkanı da sağlıyor. Bu da bütçeni fazla zorlamadan keyifli bir tatil geçirmene olanak sağlayabilir.

Yunan Adaları

Yunan Adaları

Verdiğin cevaplara göre yazı komşuda geçirmelisin! Atina'da tarihi yerleri gezerek başla ve ardından Santorini veya Mykonos gibi ünlü Yunan adalarına gitmek için feribota bin. Ege Denizi'nde güneşlenirken, lezzetli Yunan yemeklerinin tadını çıkartabilirsin. Ayrıca, adalarda tekne turlara katılabilir ve masmavi sularda serinleyebilirsin. Akşamları ise adanın yerel tavernalarında canlı müzik eşliğinde geleneksel Yunan danslarına katılıp, unutulmaz anlar yaşayabilirsin.

Bali- Endonezya

Bali- Endonezya

Bu yazı kesinlikle Bali'de geçirmelisin. Bali'nin mistik atmosferini keşfetmek için tapınakları ziyaret edebilir ve adanın doğal güzelliklerini görmek için doğa yürüyüşlerine çıkabilirsin. Bali'nin eşsiz kültürünü deneyimlemek için yerel pazarları gezebilir ve geleneksel Bali danslarına şahitlik edebilirsin. Hem doğa ile iç içe hem de farklı bir kültür rotası. Tam senlik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın