Görüş Bildir
Haberler
Zürafayı Üstü Açık Kamyonla Taşıdılar, Kafasını Köprüye Vurup Hayatını Kaybetti

Zürafayı Üstü Açık Kamyonla Taşıdılar, Kafasını Köprüye Vurup Hayatını Kaybetti

Fatih UZUN
31.07.2014 - 21:17

Güney Afrika’da üstü açık bir kamyonla taşınan iki zürafadan biri, kafasını otoyoldaki üst geçitlerden birine vurarak hayatını kaybetti. Bu ihmalkar davranış akıllara Hangover (Felekten bir gece) serisinin üçüncü filmindeki zürafalı sahneyi akıllara getirdi.

Johannesburg şehrindeki Pretoria N1 otoyolunda taşınan iki zürafa bir anda Instagram ve Twitter’a yüklenen fotoğraflarla ülkede günün konusu oldu. Hiçbir önlem alınmadan yapılan yolculuk kısa bir süre sonra faciaya dönüştü ve kafasını otoyoldaki köprülerden birine çarpan zürafa, beyin travması geçirerek hayatını kaybetti.

Birçok köprüyü böyle geçmiştik

Birçok görgü tanığı olayı yine sosyal medyadan duyururken, kamyonun sürücüsü de zürafanın hayatını kaybettiğini doğruladı. Hayvanların nereye, neden bu şekilde götürüldüğü ve verilecek ceza hakkında detaylı bilgi verilmezken, sürücü “Birçok köprünün altından bu şekilde geçmiştik” dedi.

Film gerçek oldu

Hangover serisinin üçüncü filminde de Zach Galifianakis’in canlandırdığı Alan adlı karakter otoyolda zürafayı bu şekilde taşıyordu. Filmde kafasını köprüye çarpan zürafa hayatını kaybediyordu.

Kaynak: http://www.diken.com.tr/dunya/film-ge...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0