Görüş Bildir
Haberler
Zor Bir Yıl Daha Bizleri Bekliyor! Detaylarıyla Birlikte 2024 Burç Yorumları

etiket Zor Bir Yıl Daha Bizleri Bekliyor! Detaylarıyla Birlikte 2024 Burç Yorumları

Hakan Kalkan
29.09.2023 - 22:21 Son Güncelleme: 03.10.2023 - 12:08

2023 yılı sizler içinde benim için de pek parlak ve iç açıcı bir yıl değildi. Bu sebeple bu yılın bitmesinden duyduğum memnuniyeti inanın tahmin edemezsiniz. Lakin ne yazık ki 2024 yıllıda bizler için pek parlak bir yıl olarak görünmüyor. Zira birçok olumsuz gezegen hareketi mevcut ve ne yazık ki ülkemizin içinde bulunduğu bazın sorunlar ise bu gezegen hareketlerinin hayatlarımıza olan etkilerini de bir hayli arttırıyor. Sanırım “Doğduğun coğrafya kaderindir.' sözüne haklılık vermek gerekir. Hazır konu coğrafya ve ülkemize gelmişken önümüzdeki yazımında ülkemizin ve içinde bulunduğu coğrafyanın 2024 yılı analizi olacağını belirtmekte fayda var.

Diğer bir konu ise sizlere 2024 yılının ilk hediyesini vermek istiyorum ve bu sebeple yılbaşı gecesi Instagram profilimde doğum haritası analizi çekilişi yapacağım. Çekilişe katılmak isteyenler beni Instagram’da takip edebilirler.

Gelelim 2024 yılındaki gezegen hareketlerinin hangileri olduğuna, hazır yeri gelmişken de belirteyim bu yazımda yer alan her gezegen hareketinin hayatlarınıza olan etkileri tarafımca köşemde paylaşılacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2024 gezegen hareketleri

2024 gezegen hareketleri

25 Mart 2024 Terazi burcunda 5 derecede ay tutulması

8 Nisan 2024 Koç burcunda 19 derecede güneş tutulması

18 Eylül 2024 Balık burcunda 25 derecede ay tutulması

2 Ekim 2024 Terazi burcunda 10 derecede güneş tutulması

Kuzey ay düğümü Koç burucunda 

Güney ay düğümü Terazi burcunda 

2024 Merkür retro tarihleri:

1/25 Nisan 2024 tarihleri arasında Koç burcunda 

5/28 Ağustos 2024 tarihleri arasında Başak burcunda

26 Kasım - 15 Aralık 2024 tarihleri arasında Yay burcunda

2024 Plüton retro tarihleri:

2 Mayıs - 12 Ekim 2024 tarihleri arasında Kova burcunda 2 derecede

2024 Satürn retro tarihleri:

29 Haziran - 15 Kasım 2024 tarihleri arasında Balık burcunda 19 derecede

2024 Neptün retro tarihleri:

2 Temmuz - 7 Aralık 2024 tarihleri arasında Balık burcunda 2029 derecede 

2024 Uranüs retro tarihleri:

29 Ağustos 2023 - 27 Ocak 2024 tarihleri arasında Boğa burcunda 23 derecede

1 Eylül 2024 - 30 Ocak 2025 tarihleri arasında Boğa burcunda 27 derecede

2024 Jüpiter retro tarihleri:

9 Ekim 2024 - 4 Şubat 2025 tarihleri arasında İkizler burcunda 21 derecede

2024 Mars retro tarihleri:

6 Aralık 2024 - 6 Şubat 2025 tarihleri arasında Aslan burcunda 6 derecede 

Muhtemelen sizlere bu bilgiler bir hayli sıkıcı gelmiştir. Lakin elimizde bu bilgiler olmadan koskoca bir yılı analiz etmek, falcılıktan öteye geçmez. Astrolojiyi faldan ayıran zaten bilim ve ilimdir. İsterseniz artık her burç için 2024 yılını değerlendirmeye başlayalım.

Koç

Koç

2024 yılı sizler için umut vaat ediyor. Zira bu yılki olumlu gezegen hareketleri sizleri çok destekleyecek, olumsuz gezegen hareketlerinden en az hasarla atlatacaksınız. Bu yıl hayallerinizin ve hedeflerinizin peşinden gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Zira bu yıl sizler için ilahi adaletin gerçekleşeceği yıl olacaktır. Bu yıl gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları açısından çok ama çok dikkatli olmalısınız.

Boğa

Boğa

Bu yıl kariyer hayatınızdaki olumlu gelişmeler maddi hayatınıza da tesir edecektir. Sizler için bolluk ve bereket içerisinde geçecek bir yıl olacak diyebilirim. Lakin arkadaş ve dostlarınızda bir hayli azalma olacaktır. Arkadaş çevrenizde yaşanacak sorunlar sizi bir hayli yıpratacak ve yoracaktır. 2024 yılında sosyal çevrenizde yaşayacağınız hayal kırıklarına hazır olmanızı tavsiye ederim.

İkizler

İkizler

Sorunlarınızı çözmek için fırsatlar yakalayacağınız bir yıl sizleri bekliyor. Çevrenizde özellikle sizden yaşça büyük ve hayattaki statüsü sizden üstün kişilerle varsa sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bu kişiler anneniz, babanız ve yöneticileriniz olabilir. Aile bireylerinizle var ise sorunlarınız mutlaka çözeceksiniz ve onlardan alacağınız destek ile 2024 yılında maddi atılımlar yapabilirsiniz. Ticaretle ilgilenebilir, iş ya da tatil amaçlı seyahatler yapabilirsiniz. Sizler için yılın ilk dokuz ayı maddi açıdan güzel olmakla beraber yılın son üç ayında ise maddi konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Yengeç

Yengeç
onedio.com

Hayatınızdaki birçok olumsuzluk bu yıl itibariyle son bulacak ve nihayet rahat bir nefes alacaksınız. Üzerinizdeki her türlü baskı ve duygusallığı atacaksınız. Kariyer hayatınızda kovaladığınız başarıları yakalayabilirsiniz. Özel hayatınızda ev değişikliği hatta şehir değişikliği yapabilirsiniz. Tabii bütün bir yıl sizler için böyle geçmeyecek. Sinirlerinize hâkim olmalı ve çevrenizdeki insanlardan kaynaklı sorunlarda sabırlı olmalısınız. Unutmayın öfke ile kalkan zararla oturur. Bu sebeple 2024 yılında ani kararlar almamalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan

Aslan

Bu yıl gerçekçi planlarınızı gerçekleştirmek için adım atmanızı tavsiye ederim ama dikkat edin gerçekçi diye vurguladım. Planlarınız ve hedefleriniz için harekete geçmek isteyeceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. İş ya da keyfi amaçlı seyahatler yapabilirsiniz. Ticarete atılmak isteyebilirsiniz. Lakin ben 2024 yılında maddi açıdan riske girmemenizi öneririm. Zira bu açıdan bakıldığından 2024 yılı sizler için maddi açıdan pek parlak bir yıl değil. Eğitiminize önem verin bu yıl eğitim konularında gezegenler sizleri destekliyor.

Başak

Başak

Bu yıl kariyeriniz için yıllardır verdiğiniz mücadelenin karşılığını alacaksınız. Kariyer hayatınızda zam terfi, atama, tahin gibi beklentileriniz varsa bu yıl gerçekleşecek. Kariyeriniz nedeniyle şehir değiştirebilirsiniz. Lakin özel hayatınızla ilgili kararlar alırken çok düşünmeli ve ani kararlar almamalısınız. Soğuk kanlı olun ve ilişki yaşadığınız kişiyi de anlama çalışın. Maddi açıdan ben merkezli olacağınız bir yıl sizi bekliyor. Maddi konularda sağlamcı olacak ve adımlarınızı dikkatli atacaksınız.

Terazi

Terazi

2023 yılında sizin çevrenizdeki insanların yaşadıkları sağlık sorunları 2024 yılında şubat ayı itibariyle son bulacaktır. Bu yıla maddi açıdan bakıldığında bolluk ve bereket sizden yana fakat yine de aşırı harcamalardan kaçının ve kendinizi her zaman maddi olarak garanti altına alın. Şayet ki yeteri kadar maddi gücünüz var ise bu yıl mutlaka ev alınız. Zira bu yıl gezegenler sizi ev sahibi yapma konusunda bir hayli ısrarcı olacak. İletişim sorunlarınız bu yıl yine devam ediyor. Çevrenizdeki insanlarla aranızda bir hayli sorunlar olabilir. Küslüklere yanlış anlaşılmalara hazırlıklı olun.

Akrep

Akrep
onedio.com

Sizler için bu yıl çevrenizdeki insanlarla sorunlarınızı çözme yılı olacak. Özellikle aile bireyleriniz ve akrabalarınızla varsa sorunlarınız hızlıca çözüme kavuşacaktır. Uzun yıllardır devam eden küskünlükleriniz bu yıl son bulabilir. Ayrıca bu yıl aile bireylerinizden maddi ve manevi destek alabilirsiniz. Bu destekle hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Maddi ve manevi açıdan güzel bir yıl sizleri bekliyor diyebilirim. 2024 yılında yeni bir ilişkiye başlayabilir, söz, nişan ve evlilik gibi ciddi kararlar alabilirsiniz. Evliler ise çocuk sahibi olabilirler.

Yay

Yay

Bu yılın en sosyal burçları sizler olacaksınız. Sosyal çevrenizde bir hayli genişleme olacak. Yeni yerler görme ve yeni insanlar tanıma fırsatınız bolca olacak. 2024 yılında yeni bir ilişkiye başlayabilir, söz, nişan ve evlilik gibi ciddi kararlar alabilirsiniz. Evliler ise çocuk sahibi olabilirler. Maddi açıdan bakıldığında ne yazık ki bu yıl sizler için pek parlak bir yıl değil. Gereksiz harcamalardan kaçının ve ani harcamalara karşıda yastığınızın altında biraz para bulundurun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak

Oğlak

2020 yılından bugüne kadar çevrenizdeki insanların nazlarını, kaprislerini, egolarını çeken ve sorunlarına çözüm bulan sizler nihayet yeter diyerek hayatınızdan birçok insanı 2024 yılında çıkaracaksınız. Bu gereksiz yüklerden kurtulmak sizlere iyi gelecek ve hedeflerinize doğru ilerleyeceksiniz. Anlayacağınız bu yıl geçtiğimiz yılların aksine kalbinizi değil aklınızı dinleyeceksiniz. 2024 yılında kariyeriniz ve maddi durumunuzda beklenmedik değişimler yaşanacaktır. Lakin bu konularda hedeflerinizden vazgeçmeyiniz.

Kova

Kova

2024 yılında yeni bir ilişkiye başlayabilir, söz, nişan ve evlilik gibi ciddi kararlar alabilirsiniz. Evliler ise çocuk sahibi olabilirler. Hayatınızın her alanın öyle radikal kararlar alacaksınız önce kendinizi sonra hepimizi şaşırtacaksınız. Yani bu yıl çevrenizdeki insanlar için değil kendiniz için yaşayacaksınız. İletişim yeteneğiniz bu yıl bir hayli fazla ve bu sayede hayatınızda beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz. Lakin özellikle yılın ikinci yarısında maddi konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Balık

Balık

Maddi açıdan yakın çevrenizden bu yıl bir hayli destek göreceksiniz ve bu sayede birçok maddi engelinizi ortadan kaldıracaksınız. İletişim açısından güçlü bir yıl sizleri bekliyor. Bu sayede geleceğinize yön verecek anlaşmalara imza atabilirsiniz. Yıl sonuna doğru yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Satürn etkisinde geçireceğiniz bu yılda özellikle gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıklarına dikkat ediniz. En ufak bir sağlık sorununuzda doktorunuzdan destek alınız.

Instagram

Facebook

YouTube

Web

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın