Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Akdenizlisin?

Yüzde Kaç Akdenizlisin?

Gerçekten aslında ne kadar Akdenizli olduğunu merak ediyorsan en doğru yerdesin! Bu test ile seni Akdenizin meyve kokulu bahçelerine götürecek, güneşinde ısıtacak ve içindeki Akdenizliyi ortaya çıkaracağız! Hazırsan hemen seni teste alalım!

1. İlk olarak bu göz alıcı manzara Akdeniz'in hangi ünlü mekanı sence?

1. İlk olarak bu göz alıcı manzara Akdeniz'in hangi ünlü mekanı sence?

2. Peki bu yemeklerden hangisi Akdeniz mutfağına ait?

3. Peki bu Akdenize has lezzetli mi lezzetli meyvemizin adını biliyor musun?

3. Peki bu Akdenize has lezzetli mi lezzetli meyvemizin adını biliyor musun?

4. Peki ya bu ilçelerimizden hangisi Akdeniz'de değil?

4. Peki ya bu ilçelerimizden hangisi Akdeniz'de değil?

5. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan "Akdeniz Akşamları" şarkısında "Sahilde insanlar kol kola, sımsıcak ... elde mi böyle bir akşamda" noktalı yere hangi kelime gelmeli?

6. Son olarak ailenden bu kelimelerden kaç tanesini sık sık duyduğunu söyler misin?

6. Son olarak ailenden bu kelimelerden kaç tanesini sık sık duyduğunu söyler misin?

%100 Akdenizlisin!

%100 Akdenizlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçek bir Akdenizlisin! Akdeniz'in güneşinin sıcağında kavrulmuş, sımsıcak ve sevgi dolu bir insan olmuşsun. Hatta Akdenizli olmak senin için sadece aileden gelen bir durum değil; resmen bir gurur kaynağı ve yaşam biçimi! Her halinle, davranışlarınla ve konuşmanla girdiğin her ortamda 'Ben Akdenizliyim' diye bağırıyorsun adeta. Ayrıca Akdenizlilerin o kendine has samimiyeti ve rahatlığı senin kemiklerine kadar işlemiş! Akdeniz havası almak istiyorsan, o meyvelerin kokusunu ve güneşin sıcaklığını içine çekmek istiyorsan seni yeni Lipton Ice Tea Akdeniz'i tatmaya davet ediyoruz!

%75 Akdenizlisin!

%75 Akdenizlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen %75 Akdenizlisin. Akdenizli olmak senin genlerinde var adeta. Memleketini de çok seviyorsun, sonuçta Akdeniz: Senin kanın, canın, toprağın, ailen... Ama gerek iş gerekse okul gibi sebeplerden ötürü toprağından uzak kalmandan kaynaklanan bir uzaklaşma da var doğrusu. E olsun o kadarı da canım, bilen biliyor sonuçta senin ne kadar has Akdenizli olduğunu! Akdeniz havası almak istiyorsan, o meyvelerin kokusunu ve güneşin sıcaklığını içine çekmek istiyorsan seni yeni Lipton Ice Tea Akdeniz'i tatmaya davet ediyoruz!

%50 Akdenizlisin!

%50 Akdenizlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen %50 Akdenizlisin. Bu demek oluyor ki evet genlerinde bir Akdenizlilik var, ama sanki biraz asimile mi olmuşsun ne. Farklı diyarlara yerleşmiş ve köklerini sadece tatillerde hatırlar olmuş gibisin. Ama hiç üzülme, çünkü ne zaman dönmek istersen Akdeniz seni portakal kokulu bahçeleri ve sıcak güneşiyle bekliyor olacak! Hemen şimdi o anları yaşamak istiyorum diyorsan yeni Lipton Ice Tea Akdeniz senin için Akdeniz güneşinin sıcaklığını ve meyvelerinin o güzel kokusunu ayağına kadar getiriyor!

%33 Akdenizlisin!

%33 Akdenizlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen sadece %33 Akdenizlisin. Bizce senin genlerinde Akdenizlilik yok ama bir Akdenizliden daha çok seviyor ve sahipleniyorsun Akdeniz'i. Ama işte ancak bu kadar oluyor, %33. Bizce o da fena bir oran değil ama. Hem şu güzel memlekete bir bakar mısın, havasına suyuna kurban olduğumuz güneşli Akdeniz'imiz! %33 bile bir gurur kaynağıdır be! Akdeniz havası almak istiyorsan, o meyvelerin kokusunu ve güneşin sıcaklığını içine çekmek istiyorsan seni yeni Lipton Ice Tea Akdeniz'i tatmaya davet ediyoruz!

%17 Akdenizlisin!

%17 Akdenizlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen ancak %17 Akdenizlisin. Yani Akdeniz'in adını sadece tatillerde hatırlıyor, sırf denizi kumu için onu ziyaret ediyorsun. Ama hiç öyle olur mu be güzel kardeşimiz. Akdeniz'in taşı toprağı altındır ya, muhteşem memlekettir orası! Kışın bile ayrı bir güzelliği vardır. Sen insanlar kardan sokağa çıkamazken aynı zamanda Akdeniz'de deri montla gezmek nasıl bir histir bilir misin? En kısa zamanda bunu yaşamanı ve köklerini unutmamanı tavsiye ederiz güzel dostumuz! Hadi sana özüne dönmen için ilk fırsat: Hemen Lipton Ice Tea Akdeniz ile o meyvelerin kokusunu ve Akdeniz güneşinin sıcaklığını içinde hisset!

%0 Akdenizlisin!

%0 Akdenizlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin Akdenizli olmakla uzaktan yakından alakan yok. Sen zaten neden çözdün ki bu testi biz anlamadık? Bizce can sıkıntısından, ya da Akdeniz'e olan hayranlığından çözdün. Dedin belki bir umut... Ama olmayınca olmuyor işte. Neyse artık... Ama yine de Akdeniz havası almak istiyorsan, o meyvelerin kokusunu ve güneşin sıcaklığını içine çekmek istiyorsan seni yeni Lipton Ice Tea Akdeniz'i tatmaya davet ediyoruz!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

%100 Akdenizlisin! Antalyaaam :)

Çağrı Tokgöz

lan mal Hataylıyım ama 17% akdenizli diyosun unutmayın Akdenizin doğusuda var bazzaka yalaya editörü

Tanrı istemezse

hangi yöreyi çözsem oralıyım peki bunu napacüüükk?