Görüş Bildir
Haberler
Yozgat'ta Davutoğlu'nun Fotoğrafının Üzerine Yıldırım'ın Fotoğrafı Yapıştırılmış

etiket Yozgat'ta Davutoğlu'nun Fotoğrafının Üzerine Yıldırım'ın Fotoğrafı Yapıştırılmış

ATKN
08.07.2016 - 16:53 Son Güncelleme: 08.07.2016 - 17:17

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı binasının cephesinde bulunan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine Başbakan Binali Yıldırım'ın küçük bir fotoğrafının baş kısmından yapıştırılması tepki çekti. Sosyal medyadaki eleştirilerin üzerine Başbakan Yıldırım'ın fotoğrafı kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Akdağmadeni 2'nci Sakarya Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Akdağmadeni İlçe Başkanlığı'nın cephesinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğrafları yeraldı. Ancak bunlardan Binali Yıldırım'ın fotoğrafı dikkat çekti. 

Daha önce binanın cephesinde eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafı bulunurken, Binali Yıldırım'ın aynı büyüklükte bir fotoğrafının konulması yerine, küçük bir fotoğrafının Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine boyun kısmında itibaren yapıştırıldığı fark edildi.

Fotoğraftaki terslik dikkat çekerken, sosyal medyada fotoğrafın bu şekilde kullanılması tepki gördü. Bunun üzerine dün gece saatlerinde Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine yapıştırılan Binali Yıldırım'ın fotoğraf söküldü. Binanın cephesinde eskiden olduğu gibi Bekir Bozdağ ile Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafları kaldı...

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
431
34
23
13
8
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oldun da ne oldu

ak parti seçmenin beyinin özeti neyi sunarlarsa biat tapma o an başlıyor beyin yok sorgulama yok.

kimi ona buna puta tapar :( çok yazık hiç desteklemiyorum. Kimi de heykele gerçekten puta tapar onlarada çok yazık :(

Pasif Kullanıcı

Başbakanın kim olduğu önemli değil onlara göre Tayyip baba olsun yeter

EASTKING

montaj yozgatta yapılır güzelim