Görüş Bildir
Haberler
Yolda Yeni Bir “Harry Potter” Kitabı Var

etiket Yolda Yeni Bir “Harry Potter” Kitabı Var

Batuhan
12.02.2016 - 12:03 Son Güncelleme: 12.02.2016 - 13:35

JK Rowling’in yazdığı bir hikayeden uyarlanan ve bu yaz sahnelenecek olan Harry Potter tiyatro oyunu kitap olarak da yayımlanıyor. Serinin sekizinci kitabı olacak Harry Potter And The Cursed Child, son kitabın 19 yıl sonrasında geçiyor olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harry Potter’ın doğum günü olan 31 Temmuz’da satışa sunulması planlanan yeni kitap, aynı zamanda JK Rowling’in aynı evrenden hikayeler paylaştığı Pottermore isimli web sitesinde de dijital olarak yerini alacak. Geçtiğimiz sene Pottermore ‘da söz konusu tiyatro oyunu hakkında yapılan açıklamalara göre, yeni macerada Harry Potter’ı üç çocuk babası ve Ministry of Magic’te sürekli yoğun bir şekilde çalışıyor olarak göreceğiz. Harry Potter And The Cursed Child ‘ın odak noktasında da Potter’ın en küçük oğlu olan ve ismini Albus Dumbledore ve Severus Snape’den alan Albus Severus Potter olacak.

Kitabı Avrupa’daki basımlarından sorumlu olan İngiliz yayınevi Little, Brown, JK Rowling’in The Casual Vacancy ve Robert Galbraith mahlasını kullanarak yayınladığı üç polisiye romanı da yayımlamıştı. Söz konusu yayınevinin CEO’su David Shelley, bu yaz sahnelenecek oyun için sabırsızlanan Harry Potter hayranlarının, JK Rowling ve ekibine sürekli olarak bu hikayeyi kitaplaştırmaları yönünde mesajlar gönderdiğini ve yazarın da buna karşılık olarak bu kitabı hazırlamaya karar verdiğini dile getiriyor.

Bantmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
587
260
132
23
13
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylüldeçay

Bir çok kişinin kafasında, başlığı okuyunca şu oluştu "Filmi ne zaman mk."

Ahmetcan Oral

Koltuklu kitap tutmayınca en iyi yaptığı işe döndü demek ki.

Selamice DOĞAN

OOO Süper bir bilgi. Ama Artık Tekrarlamalar Bitmeli. Yoksa Yeni Olan Şeyler Eskisi Gibi Tutmuyor mu?