Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Olacakken Toz Bulutu Olup Hayal Kırıklığı Yaratan 23 Yerli Futbolcu

Yıldız Olacakken Toz Bulutu Olup Hayal Kırıklığı Yaratan 23 Yerli Futbolcu

19.11.2015 - 22:19

23. Murat Bölükbaş

23. Murat Bölükbaş

Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan Murat Bölükbaş, A takıma yükseldiği 1998-1999 sezonunun son 2 maçında forma şansı bulup, 3 gol atmıştı. Yeni bir golcü mü geliyor derken, o senenin yaz transfer döneminde olaylı bir şekilde Trabzonspor'a geçmişti. 2001 yılına kadar TS formasını kazanmaya çalışan Bölükbaş, sonrasında çeşitli takımlarda oynadı. Geçen sene ise amatöre geri döndü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Özgür Can Özcan

21. Cafercan Aksu

21. Cafercan Aksu

Galatasaray'ın 87-88 doğumlu kuşağından bir başka oyuncu. Altyapıda iken kendini belli eden Aksu, 2004 Avrupa 19 Yaş Altı Milli Takımlar Şampiyonası ikincisi olan takımın en önemli oyuncularından biriydi. Aynı sene A takıma yükseldi, pişmesi için çeşitli takımlara kiralandı. Ancak kaderini değiştiremedi. Şu an Kırklarelispor'un oyuncusu.

20. Gökhan Emreciksin

20. Gökhan Emreciksin

Ankaragücü formasını giyerken dikkatleri çeken Gökhan, 2 milyon Euro'ya yakın bir ücretle Fenerbahçe'ye transfer olmuş; ancak tutunamayıp, ayrılanlara katılmıştır. Şimdilerde Cizrespor forması giyiyor.

19. Serkan Aykut

18. Okan Koç

18. Okan Koç

UEFA'nın gelecek vaat eden oyuncu listelerinde sıkça adı geçen Okan Koç, Gençler'den Beşiktaş'a olaylı bir şekilde transfer olmuş. Sonrasında Anadolu'dan gelip, İstanbul'a ayak uyduramayanlar kervanına katılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Mahmut Hanefi Erdoğdu

17. Mahmut Hanefi Erdoğdu

Sakarya'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğunda yerli Roberto Carlos diye anılıyordu. Fb'den ayrıldıktan sonra çeşitli takımlarda oynadı. Erken yaşta futbolu bıraktı. Şimdi müteahhitlik yapıyor.

16. Berkant Göktan

15. Kemal Aslan

14. İrfan Başaran

14. İrfan Başaran

Gs altyapısındayken 'Geleceğin Hagi'si olarak adlandırılan Başaran, şimdilerde Yeni Malatyaspor'da forma giyiyor.

13. Sezer Öztürk

13. Sezer Öztürk

Almanya doğumlu olan Sezer, Manisaspor'da oynadığı 4 yılda ilgi odağı olmuş, Eskişehir'de bu ilgiyi daha da arttırmıştır. Şike soruşturmasında adı geçen oyuncu önce Fenerbahçe, sonrasında Beşiktaş' a transfer olmuş, ancak iki takımda da tutunamamıştır. Şimdilerde futbol oynamayan Sezer, boksla uğraşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Mehmet Batdal

11. Recep Niyaz

10. Aydin Karabulut

9. Uğur Uçar

9. Uğur Uçar

Bu listenin muhtemelen en olmaya yakınken olamayanı. Gs altyapısından A takıma yükseldikten sonra sağlam adımlarla ilerleyen Uğur, geçirdiği ağır sakatlık sonrası bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. Şimdi Başakşehir'de oynuyor.

8. Mustafa Pektemek

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Aydın Yılmaz

6. İbrahim Akın

5. Sercan Yıldırım

4. Serdar Özkan

3. Batuhan Karadeniz

3. Batuhan Karadeniz

Beşiktaş altyapısında ve milli takımın alt yaş kadrolarında attığı gollerle ve fiziği ile dikkat çekmiştir. Yakaladığı istatistik yüzünden çok büyük bir potansiyeli ve geleceği olduğu düşünülen Batuhan, Beşiktaş'tan disiplinsiz tavırları yüzünden yollandı. Sonrasında tekrar dönme şansı yakalamış olsa da bunu da iyi değerlendiremedi. Şimdi Sivasspor forması giyen oyuncu, burada da kadro dışı kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Tarık Daşgün

2. Tarık Daşgün

Futbolcu kaçırılan dönemin oyuncularından. Gençlerbirliği'nden o dönemin parasıyla 120 milyara transfer edilen Tarık'dan beklenti büyüktü. İstanbul'un gece hayatı daha cazip gelince, kısa sürede Fenerbahçe ile yolları ayrıldı. Çin'de oynayan ilk Türk oyuncu oldu. Esrar kullandığı için 2 yıl men cezası aldı.

1. Muhammed Demirci

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
52
52
13
12
6
3