Görüş Bildir
Haberler
Yüksek Hızlı Tren, İlk Seferinde Arıza Yaptı

Yüksek Hızlı Tren, İlk Seferinde Arıza Yaptı

Yüksek Hızlı Tren Pendik'e Vardı

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da içinde bulunduğu Yüksek Hızlı Tren'in Kocaeli'nde durması üzerine açılış töreni gecikti. Saat 18.30'da başlaması planlanan açılış töreni için Pendik'te toplanan vatandaşlar Yüksek Hızlı Tren 19.10'da karşıladı.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde bulunduğu Yüksek Hızlı Tren (YHT), arızanın giderilmesinin ardından İstanbul'a doğru yola çıktı. Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 'Elektrik taşıyan tel bağlantıları koptu. Dolayısıyla tren durdu' dedi.

Başbakan Erdoğan'ın da içinde bulunduğu Yüksek Hızlı Tren, seyir teli (katener) koptuğu için Kocaeli girişinde arıza yapmıştı. Yaklaşık 15 dakika süren çalışmaların ardından arızanın giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren, İstanbul'a doğru yola çıktı. Yüksek Hızlı Tren, Pendik İstasyonu'na 19.10'da ulaştı.

Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) İstanbul hattının açılışı münasebetiyle Eskişehir'de düzenlenen törende, 7'den 70'e herkes Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerini gösterdi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, YHT ile Ankara'dan hareket ederek 12.45 sularında Eskişehir'e geldi. Burada Tülomsaş Fabrikası içindeki camide Cuma Namazı'nı kılan Erdoğan, daha sonra Eskişehir Tren Garı önünde İstanbul hattının açılışı münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.

Tören öncesi alanı dolduran 7'den 70'e çevre illerden gelen vatandaşlar ve Eskişehirliler, dört gözle Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını bekliyor. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a olan sevgilerini İHA'ya anlatanlardan Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinden gelen 60 yaşındaki Hüsniye Erenoğlu, 'Tayyip dünyanın tadı, tuzu. Öl dese ölürüm' dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'yi cennete çevirdiğini ifade eden Erenoğlu, 'Türkiye cennet oldu cennet. Tayyip'i Allah başımızdan eksik etmesin. Ben Tayyip Erdoğan'ı görmeye, konuşmaya Emirdağ'dan geldim. Şuanda yakınına varamıyorum. Görüşmek için Ankara'ya gideceğim. Hızlı trenlerimiz, duble yollarımız, hastanelerimiz olsun Tayyip Erdoğan Türkiye'yi cennet etti' diye konuştu.

'TAYYİP GİBİ HİÇ YÜZÜ NURLU KİMSE YOK'

Erenoğlu, muhalefet partilerinin genel başkanlarını da eleştirerek, şöyle devam etti:

'Meymenetsiz Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli de benim gibi bunamış, aklı kalmamış. Onlardan başkan olsa ne iş yapar, neye yarar. Tayyip gibi hiç yüzü nurlu, Allah diyerek, Bismillah diyerek işe başlayan yok. Dünyanın tadı tuzu Tayyip. Öl dese ölürüm'

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Yasam/2014/07...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Erdoğan'ın içinde bulundu Yüksek Hızlı Tren, Kocaeli girişinde durdu.

Kocaeli girişinde duran trenin, teknik bir arıza nedeniyle bir süre beklediği bildirildi. Çok sayıda polis ekibi tren çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Kocaeli'nde teknik arıza nedeniyle duran tren, Pendik'e doğru tekrar harekete etti.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/basbakani-tasiy...

Yüksek Hızlı Tren İlk Seferinde Arıza Yaptı

Başbakan Tayyip Erdoğan Bilecik’teki konuşmasının ardından YHT ile İstanbul'a doğtu yola çıktı ancak İzmit’te tren durdu.

Demiryolları genel müdürü Süleyman Karaman trenden indi ve bir arıza tespit edildi.

Yüksek Hızlı Tren’in katener seyir telinin koptuğu tespit edildi. Bu arada 20 dakikalık rötar anonsu yapıldı.

Başbakan da trenin içinde olduğu için çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Başbakan şu anda diğer yolcularla bekliyor.

T 24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/yuksek-hizli-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0