Görüş Bildir
Haberler
Yeni iPhone Modellerine 'Geri' Butonu Ekleyen Akıllı Ekran Filmi: Halo Back

Yeni iPhone Modellerine 'Geri' Butonu Ekleyen Akıllı Ekran Filmi: Halo Back

ATKN
24.05.2015 - 21:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

iPhone kullanıcılarının mahrum oldukları geri dönüş tuşunu alt tarafa ekleyen ilginç ekran koruyucu olan Halo Back Kickstarter'da bağış bekliyor.

Android ve Windows Phone telefonlarda bulunup iPhone'da olmaması ile bazı zamanlarda eleştirilen geri dönüş tuşu aslında çok fazla işe yarayabilen bir tuş olarak dikkat çekiyor.

Her ne kadar iPhone kullanıcıları bunu home tuşu ile ya da sol üste konumlandırılan uygulama için geri butonu ile telafi ediyor olsa da özellikle iPhone 6 Plus kullanıcılarında sağ elle kullanırken en uzak noktada bu geri dönüş tuşunun bulunması sorun yaratabiliyor.

Tabii biraz yukarıdaki gifte abartılmış olsa da bu durumun yaşanma ihtimali de yüksek olduğunu söylemek gerek. İşte bu noktada ise Kickstarter'dan destek bekleyen bir 'akıllı ekran koruyucu' olan Halo Back, sol üstte konumlandırılan geri tuşunu home tuşunun soluna alıyor ve rahatlıkla erişebilmenize olacak tanıyor.

Ekran koruyucusuna akıllı bir katman ekleyen mühendisler sizin sol alttaki boşluğa baştığınızda üstteki geri tuşuna basmanızı sağlıyor ve gerçekten ilginç ve farklı bir ekran koruyucu ortaya çıkıyor.

Ülkemizde BUFF markasıyla tanıdığımız tempered denilen oldukça dayanıklı camdan oluşan bu ekran koruyucu haliyle hassas iPhone ekranınızı da korumakta oldukça başarılı. 6 katmandan oluşan koruyucu telefonunuzu ciddi darbelerde dahi koruyabiliyor.

Bu bağlantı üzerinden projeye destek verebilir, aynı zamanda 12 Dolar bağışta bulunarak 1 adet Halo Back akıllı ekran koruyucunuza sahip olabilirsiniz. Son olarak tekrar hatırlatayım, bu akıllı kılıf sadece iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için üretilmiş.

Aşağıdaki videodan da işleyişini görebilirsiniz:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
1
1
0
0
0