Görüş Bildir
Haberler
Yeni Android Sürümünün Adı Ne Olacak?

Yeni Android Sürümünün Adı Ne Olacak?

ATKN
24.05.2015 - 21:29 Son Güncelleme: 24.05.2015 - 21:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Android 6.0 sürümünün ismine yönelik iddialar ortaya atıldı. Önceki Android sürümlerinde de olduğu gibi, bu sürüm için kullanılabilecek olası bir isme kaynak kodlarında rastlandı.

Gelecek Android sürümünün ismine yönelik tartışmalar şimdiden başladı. Tartışmaları ateşleyen ise Android Open Source Project kaynak kodlarında 'mnc-dev' ifadesine rastlanması oldu. Buradaki 'mnc' ifadesinin Macadamia Nut Cookie ismini işaret ettiği söyleniyor.

Yeni isim ne olacak?

Android 6.0 sürümünün yine bir tatlı ismi olması sürpiz olmaz. Buna rağmen, Macadamia Nut Cookie ya da Türkçesi ile Makademya Fındıklı Kurabiye isminin bir sonraki sürümde karşımıza çıkması düşük bir ihtimal. Zira, önceki Android sürümlerinde de kaynak kodlarında LMP (Lemon Meringue Pie) ve KLP (Key Lime Pie) ifadelerine rastlanmış ancak sürümler KitKat ve Lollipop isimleriyle gelmişti.

Gözler I/O etkinliğine çevrildi

Gelecek Android sürümlerinin ismine yönelik kaynak kodlarından başka bir ipucu bulunmazken gözler Google'ın I/O etkinliğine çevrilmiş durumda. Serinin isminin yine bir tatlı adından devam etmesi bekleniyor. Bakalım Android 6.0'ın yeni adı Makademya Fındıklı Kurabiyesi mi olacak?

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0