Görüş Bildir
Haberler
Yanal: "Çok Daha Farklı Olabilirdi"

Yanal: "Çok Daha Farklı Olabilirdi"

Fatih
22.11.2014 - 21:39

Yanal: "Çok Daha Farklı Olabilirdi"

Trabzonspor‘un başında ilk maçına çıkan Ersun Yanal, Galatasaray‘ı 3-0 mağlup ettikleri maçtan sonra çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Ersun Yanal’ın maç sonu yaptığı o açıklamalar

“DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK”

“Bu bir sihir değil. Burada başarıyı üzerime almam için çok erken. Bizim oyundaki istek arzumuz ve disiplinimiz çok önemliydi. Daha farklı bir skor olabilirdi. Bence olmalıydı da. Bu farkı onlara atabilirdik. Önde daha çabuk oynadığımızda onların savunmasının aksayacağını biliyorduk. Daha farklı kazanabilirdik.”

“TRABZONLULUK RUHUNU TEKRAR COŞTURACAĞIZ”

“Trabzonluluk ruhunu tekrar coşturacak bir takıma sahibim. Kazanma hırsını sahaya yansıttılar. İlerleyen zamanlarda daha iyi oynayacağımı biliyorum. Oyuncularımı kutluyorum. 3 dalda gideceğiz. Bunun için beraber yürümeye ihtiyacımız var. Hep beraber kol kola bu yolda yürürsek Trabzon ruhunu tekrar ortaya koyarız. Bu Türk futbolu için de çok önemli. Trabzonspor Türk futbolunun çok önemli bir misyonunu da üstleniyor. Her yerin Trabzon olduğunu Avrupa’da da söyleyeceğiz. Biz de bu görev için buradayız.”

“ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI OLMAMIZ İÇİN…”

“Biz 15 puanlık bir kayıpla başladık bu göreve. Bugün kazanıp bu yarışın sonunu kovalamak istiyorduk. Şampiyonluğun en büyük adayı olmamız için kolkola yürümemiz gerekiyor”

MacaDogru

Kaynak: http://www.macadogru.com/85745/ersun-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0