Görüş Bildir
Haberler
Yalnızca Yaşayanlar Bilir: Cüzdanı Evde Unuttuğumuz Zaman Perişan Olduğumuz 7 An

Yalnızca Yaşayanlar Bilir: Cüzdanı Evde Unuttuğumuz Zaman Perişan Olduğumuz 7 An

İş Bankası
23.11.2023 - 11:39

Nereden bildiğimi sorma, bunun acısını yaşamadan öğrenemezsin... 😅

1. Toplu taşımada elin ayağına karıştığında anlıyorsun ne hallere düştüğünü...

Başına geleceklerden habersiz evden keyifli bir şekilde işe/okula gitmek için çıkmışsındır ama kartı basmak için cüzdanı ararken orada olmadığını fark edersin... O anki utançla yerin dibine girecek gibi hissetmeyen bizden değildir!

2. Marketten eve ellerin boş dönmenin utancıyla yatağın altında çığlık atanlar grubu...

Kasada bekliyorsun ve ellerin dolu dolu, sıra sana geldiğindeyse cüzdan yok! 🥲 O an, satın alacağın her şeyi arkanda bırakıp hem insanlara zorluk çıkardığını düşünüp hem de nasıl özür dileyeceğini bilemeyeceğin bir döngüye girersin...

3. Acil durumlarda seni kurtaracak bir Süpermen'in olmadığını anlarsın...

Elini cebine attığında orada hiçbir şey bulamayacağını anladığın zaman yaşanılan hayal kırıklığı kelimelerle anlatılmayacak türden!

4. Romantik bir gece utanç dolu bir geceye evrilince...

First date için her şey mükemmel olmalı, o geceyi mahvedecek herhangi bir şey olmamalı! Saatlerce her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünmene rağmen cüzdanı yanına almadığını çoook sonra fark edince karşındaki kişiye durumu nasıl açıklayacağını bilemezsin ya...

5. Çok beğendiğin kıyafeti alamamak...

Çok beğendiğin bir kıyafetin indirime girdiğini ve tek bedeninin kaldığını öğrenmekten daha kötü bir şey varsa o da o kıyafeti cüzdanı evde unuttuğun için alamamaktır!

6. Günlerdir beklediğin doktor randevun hüsranla son bulur...

Günler öncesinden kendini ayarlayıp aldığın doktor randevusuna giderken cüzdanı evde unutmak... Ne paran, ne kimliğin ne başka bir şeyin olmadan hastanenin ortasında kalakalırsın.

7. İş arkadaşlarıyla kalabalık bir yemeğe çıktığında lokmaların boğazına takılır...

Haftalardır planlanan o iş yemeğine katılmışsındır ama bir şeyin eksik olduğunu çoook geç fark etmişsindir... Gecenin ilerleyen vakitlerinde düşüneceğin tek şey bu işin içinden nasıl sıyrılacağın olur.

Cüzdanın yanında olmasa da Maximum Kart’ın tüm özellikleriyle cep telefonunda!

Cüzdanın yanında olmasa da Maximum Kart’ın tüm özellikleriyle cep telefonunda!

Maximum Kart'ın dijital kullanım özelliğiyle ilave MaxiPuan fırsatları sunduğunu bilmeyen kalmasın! Alışveriş yaparken hem MaxiPuan kazandıran hem de taksitle ya da MaxiPuan ile ödeme imkanı sunan Maximum Kart'a sahip olmak için İşCep’ten hemen başvur, kartının teslimini beklemeden dijital olarak hemen kullanmaya başla!