Görüş Bildir
Haberler
Yabancı Dizilerin En İyi 18 Kötü Karakteri

Yabancı Dizilerin En İyi 18 Kötü Karakteri

Selçuk Gül
22.10.2014 - 19:41 Son Güncelleme: 25.10.2014 - 11:44

18. Anna ( V , The Visitors )

18. Anna ( V , The Visitors )

Hepimizin yakından takip ettiği yabancı dizilerde kimi zaman kötü adamlar , ana karakterlerin de önüne geçerek hatırı sayılır bir hayran kitlesi yaratır. 

Oluşan bu kitle ile hemen hemen aynı oranda seyircilerin nefret ve kin beslediği bu karakterler dizi dünyasının vazgeçilmez ikonlarıdır. 

İşte sizin için derlediğimiz 10 En iyi , kötü karakter...

2 Sezon süren ve bir yeniden yapım serisi olan The Visitors ( V ) dizisinin dünya dışı ırkının lideri. Kim diyebilir ki bu sevimli görünüşlü cici bayanın içinde korkunç bir uzaylı var diye. Anna dizideki keskin duruşu , acımasızlığı ve seksapeli ile bir fenomene dönüşmüştür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Wile E. Coyote ( Road Runner )

17. Wile E. Coyote ( Road Runner )

Looney Tunes ile Merrie Melodies dizilerinde yer alan çizgi filmkarakterleridir.Her bölümde, hayvan duyuları ve kurnazlığı yerine Coyote, avının peşine düşmek için ayrıntılı planlar ve absürt mekanizmalar kullanır.

16. Peter Hale ( Teen Wolf )

Peter Hale (Alfa), Scott McCall'ı dönüştüren ve ölümüne kadar onu kendi tarafına çekmeye çalışmış bir kurt adamdır. Bunun sebebi olarak Allison Argent'in teyzesi olan Kate Argent tarafından çıkartılan bir yangın sonucu ailesini kaybetmiş kendiside ağır yaralanmıştı peter hale scott'ın yardımı ile intikamını almayı planlıyordu. Kate Argent Allison'un babası ile insanlara zarar veren kurt adamları avlayan bir ailedir. Ve sezon finalinde alfa (peter hale) kate'den boğazını eliyle parçalayarak intikamını almış daha sonrada yiğeni olan derek hale tarafından öldürülüp alfalık durumuna gelmiştir..

Kaynak: http://www.msxlabs.org/forum/hayali-karakterler/410805-peter-hale.html#ixzz3H6Ywv0EC

15. Dalekler ( Dr. Who )

15. Dalekler ( Dr. Who )

Dalek, İngiliz dizisi Doctor Who'da Doktor'un baş düşmanı olan dünya dışı ırk.

Dizideki ilk görünümleri 1963 yılında yayınlanan ilk sezonun 6. bölümü 'The Daleks'te gerçekleşmiştir. Dalekler evrende duygusu olan ve Dalek olmayan her canlıyı yok etmek için çalışırlar.

Onların değişi ile : exterminate !

14. Merle Dixon ( The Walking Dead )

14. Merle Dixon ( The Walking Dead )

The Walking Dead'in yıldızlarından Darly 'in öz abisi olan Merle , dizinin ilk bölümlerinden itibaren kötü kimliğinden bir an olsun vazgeçmemiştir. Dizinin en eski kötülerinden sayılan merle daha sonra vali ile güç birliği edip , kötülükte sınırları zorlamıştır.

13. Mr. Krabs ( SüngerBob )

13. Mr. Krabs (  SüngerBob )

Yengeç Restoran'ın sahibidir. En sevdiği kişi ona para kazandıran Süngerbob'dur. Kendisi çok cimridir ve paraya düşkündür. Paranın kokusunu 10.000 fersahtan bile alabilir. Kalbi durduğunda veya bayıldığında ona para koklatarak iyileşmesi sağlanır. Onun için paradan sonra en değerli şey kızı Pearl'dür. Yengeç Restorant'da sürekli müşteri ister çok kuralcıdır ve paragözdür onun yüzünden Squidward işten çıkmak ister Süngerbob ya da Squidward'ün yanında paranın kokusunu istiyorum der ve utanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Kont Girolamo Riario ( Da Vinci's Demons )

12. Kont Girolamo Riario ( Da Vinci's Demons )

Papa 4. Sixtus 'un da yiğeni olan Kont Riario , Davinci ve beraberindekilere 2 sezon boyunca zor anlar geçirtmiştir. Sakin kişiliği ve akılcı davranışlar ile izleyenlerin takdirini kazanmıştır. Dizinin yeni sezonunda  Enemies of Man olarak anamızı ağlatacağını düşündüğümüz oyuncu listemize girmeyi başarmıştır.

11. Quintus Lentulus Batiatus ( Spartacus )

11. Quintus Lentulus Batiatus ( Spartacus )

Quintus Lentulus Batiatus. Roma Cumhuriyeti döneminde Capua şehri yakınlarında bulunan bir gladyatör okulunun sahibi. Aslında onu bu listede yer almasını sağlayan özellikleri tanrılarına ettiği küfürler ve köleler ile olan ikili ilişkileri olmuştur. Bir çok fan sayfası olan karakter dizinin yıldızlarından biri olmuştur.

10. James 'Big Jim' Rennie ( Under The Dome )

10. James 'Big Jim' Rennie ( Under The Dome )

Chester's Mill meclis yönetiminde üye iken kasabanın başına gelen olaylar neticesinde kendisini kral ilan eden big jim , kubbenin gelmesiyle birlikte içindeki karanlık kişiye engel olamaz ve birçok suça karışıp olayları daha zor bir hale sokar.

9. The Governor , Vali ( Walking Dead )

9. The Governor , Vali ( Walking Dead )

Asıl ismi diziye göre Philip Blake, dir.

Kızını kaybeden Philip ilk zamanlarda ne yapacağını şaşırmıştır. Woodburry'ye geldiklerinde buradaki üç askeri de öldürüp yönetimi devralmıştır. O günden itibaren yönetimi ele geçiren Philip in lakabı The Governor'dur.

8. Lucifer , Jacob , Dr. Jedikiah Price ( Supernatural , The Lost , Tomorrow People )

8. Lucifer , Jacob , Dr. Jedikiah Price ( Supernatural , The Lost , Tomorrow People )

Bu 3 iddalı dizinin 3 kötü karakterinin tek ortak noktası Mark Pellegrino'dan başkası değil. Kötülük konusunda master yapmış oyuncu Supernatural'da bizzat şeytanın kendisini , Lost'da adanın karanlık ve gizemli gücü Jacob'ı , Tomorrow People 'da ise mutant insanların bir numaralı düşmanı Dr. Jedikiah ı oynamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. King Joffrey ( Game of Thrones )

7. King Joffrey ( Game of Thrones )

Kral Robert Baratheon ve Kraliçe Cersei Lannister'ın en büyük çocuğudur ve tahtın varisidir. Gerçek babası kraliçenin erkek kardeşi olan Jaime Lannister'dır. Gerek savaş esasında Annesinin yanına kaçması gerekse içindeki sadist psikopat kişiliği ile bir çok kişinin nefretini kazanmıştır...

6. Eric Cartman ( South Park )

6. Eric Cartman ( South Park )

South Park'ın ailesi Alman soylu, antipatik, sinirli, küfürbaz ve ırkçı kahramanı. Dizinin yaratıcılarından Trey Parker tarafından seslendirimektedir. Fiziksel olarak şişman, tombul görünümlü, açık kahverengi saç rengine sahip, 65 cm boyundadır.

'Screw u guys. Im goin'  home'

5. Sylar ( Heroes )

5. Sylar ( Heroes )

Zachary Quinto tarafından hayat verilen karakter Dizinin en kötü ve acımasız kişiliğidir. Sylar rolü oyuncuya büyük şans getirerek adını tüm dünyaya duyurmuştur. Zachary Quinto şu sıralarda karşımıza uzay yolu ile Mr. Spock olarak çıkmaktadır.

4. Niklaus Mikaelson ( The Vampire Diaries , The Orginals )

4. Niklaus Mikaelson ( The Vampire Diaries , The Orginals )

Joseph Morgan tarafından canlandırılan Klaus (Lord Niklaus) karakteri Vampire diaries dizi ile mükemmel bir çıkış yakalamış Daha sonra The Vampire Diaries 'in yan dizisi olan ve The Originals adlı dizide yine Klaus karakteri ile başrole taşınmıştır.

3. Theodore "T-Bag" Bagwell ( Prison Break )

3. Theodore "T-Bag" Bagwell ( Prison Break )

Theodore Bagwell, yani kendine seslenilmesini istediği şekilde T-Bag adam kaçırma, tecavüz ve cinayet suçlarından şartlı tahliyesiz ömür boyu hapse mahkûm edilmiştir..Robert Knepper tarafından canlandırılan psikopat karakter kısa sürede diziyi izleyenler arasında fenomene dönüşmüştür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Crowley The King Of Hell ( Supernatural )

2. Crowley The King Of Hell ( Supernatural )

Crowley, son zamanlarda Cehennem'in Kralı haline gelmiş, normalde Kesişen Yolların Kralı ve Lilith'in sağ kolu olan kırmızı gözlü bir iblistir.

Dizideki konuşma ve kendini ifade etme tarzı oldukça beğenilen karakter listemizde 2. sırayı almayı başarmıştır. 

Ayrıca bölümler içerisinde ana karakterlere taktığı lakaplar bu iblisi daha da sempatik hale getirmektedir.

1. Benjamin Linus ( The Lost )

1. Benjamin Linus ( The Lost )

Michael Emerson tarafından canlandırılan karakter.

Emerson'ın esasen ikinci sezonun sadece üç bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacaktı fakat üçüncü sezonun ilerleyişiyle Diğerleri'nin lideri olduğu açıklandı ve dizinin ana oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ben'in yalan söylemede mükemmel yeteneği vardır. Emerson'ın Ben performansı birçok olumlu eleştiri aldı ve Drama Dizilerinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Emmy Ödülleri'nde 2007, 2008 ile 2009'da aday gösterilirken 2010'da ödülü kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
35
19
10
10
8
7