Görüş Bildir
Haberler
Xbox One'a Sesli Mesaj Özelliği Geldi

Xbox One'a Sesli Mesaj Özelliği Geldi

Caner
28.03.2015 - 21:58
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft, Xbox One'a sesli mesajlaşma özelliği ekliyor. Kullanıcılar yeni özellik sayesinde birbirlerine Xbox Live üzerinden kaydettikleri sesli mesajları gönderebilecek.

Microsoft, Xbox One kullanıcıları arasındaki etkileşimi artırmak ve grup konuşmalarında yaşanan bağlantı sorunlarının önüne geçmek için sesli mesaj uygulaması sundu. Xbox Onen yeni güncellemesiyle sunulan içerik, kullanıcılara sesli mesajlar kaydederek iletme imkanı verecek.

Xbox 360 için sunulmuş olan sesli mesaj özelliğinden az sayıdaki kullanıcı faydalanabiliyordu. Xbox forumlarında şikayete neden olan bu sorun uzun süre devam etmişti. 2013 sonunda sunulan Xbox One'a sesli mesaj özelliğinin gelmesi ise bir yıldan uzun bir süre aldı. Bugün her iki konsola ait kullanıcılar sesli mesaj kaydetme ve birbirlerine mesaj gönderme şansına sahip olacak.

Microsoft, yapılan güncellemenin arayüzde de küçük değişimler getireceğini belirtti. Belli bir uygulama açmadan başarılara göz atmak mümkün olacakken, oyunlar hakkında bilgiler tek bir yerden görülebilecek.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/xbo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0