Görüş Bildir
Haberler
Warcraft Filmi Yine Ertelendi

Warcraft Filmi Yine Ertelendi

Ulaş
25.04.2015 - 14:26

Bulundurduğu milyonlarca oyuncu sayısının ardından bu başarıyı beyaz perde de yakalamayı hedefleyen Warcraft yapımcıları, filmi bekleyenler için üzücü bir duyuruda bulundular.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Universal Studios ve Legendary Pictures gibi iki dünyası markası firma tarafından çekimlerine tüm hızıyla devam edilen Warcraft filminin vizyon tarihi yine ve yeniden ertelendi.

Hatırlanacağı üzere filmin vizyon tarihi ilk olarak 2015 yılı içerisinde verilmiş fakat çekimlerin yetişememesinden dolayı 11 Mart 2016'ya ertelenmişti. Warcraft oyuncuları ve filmin bekleyenleri bu sefer dört gözle Mart ayını beklerken, Universal Studios yaptığı bir duyuru ile filmi bir kez daha ertelendi.

Universal'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada filmin yeni vizyon tarihi 10 Haziran 2016 olarak verildi. Vizyon tarihinin neden ertelendiği hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Yönetmen koltuğunda Duncan Jones'ın oturduğu Warcraft filmindeDominic Cooper, Ben Foster, Paula Patton ve Clancy Brown gibi ünlü oyuncular bulunuyor. Senaryo ve filmin içeriği hakkında ise detaylar hala sır gibi saklanıyor. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0