Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Senin Kim Olduğunu Tahmin Edebilecek Miyiz?

etiket Verdiğin Cevaplara Göre Senin Kim Olduğunu Tahmin Edebilecek Miyiz?

Yung Boş Ada
20.02.2015 - 22:30 Son Güncelleme: 21.02.2015 - 03:40

Verdiğin cevaplarla senin hakkında ip uçları yakalayıp senin kim olduğunu bulmaya çalışacağız. Bakalım başarabilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım; hangisi ağzının sularını akıttı?

2. Bir de gözüne hoş görünen bir elbise seç bakalım!

3. Şimdi de içmek için bir şeyler seç!

4. Oynamak için bir de top seç bakalım!

5. Hadi bir de ayaklarını yerden kesecek bir araç seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki aşağıdakilerden hangisini tercih edersin?

7. Peki bu güllerden hangisi daha çok hoşuna gitti?

8. Şimdi de bir meyve seç hadi!

9. Neredeyse bitmek üzere; bir de film seç!

10. Son olarak bu testin üstüne içmelik bir de kahve seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"30'larında Bir Kadın"

"30'larında Bir Kadın"

Sen otuzlarında yetişkin bir kadınsın. Artık kendinden son derece eminsin ve kendi ayakların üstünde duruyorsun. Kafandaki bulanıklıklar yok olmuş, huzurlu ve düzenli bir hayata adım atmışsın. Etrafındaki insanlar da artık yavaş yavaş kemikleşmiş, gereksiz boş insan yok çevrende. Sadece gerçek dostlar var. Kendi aileni kurmak üzeresin belki de kurdun ayrıca. Önünde çok güzel bir hayat var :)

"20'lerinde Bir Erkek"

"20'lerinde Bir Erkek"

Sen heyecana bayılan yirmilerinde bir genç adamsın! Enerjiksin, ama yerine göre. Nerede nasıl davranacağını az çok biliyorsun artık. Arkadaşlarınla olmaya bayılıyorsun ayrıca. Kalbine de dokunan bir kız olduğunu görüyoruz. Sence de açılmanın zamanı gelmedi mi artık? Seviyorsan git konuş bizce :)

"40'larında Bir Kadın"

"40'larında Bir Kadın"

Sen tamamıyla olgun bir kadınsın. Hayatında gel gitler yok senin. Her şey rayına oturmuş; işin, ailen artık her şey bir düzen içinde. Kendi küçük dünyan var senin. Ayrıca kendin kurduğun çekirdek ailene de sonsuz bir sevgiyle bağlısın. Sen ne yaptığının farkında olan ve tamamıyla olgun bir şekilde hareket eden güçlü bir kadınsın!

"20'lerinde Bir Kadın"

"20'lerinde Bir Kadın"

Sen yirmilerinde cıvıl cıvıl genç bir kadınsın. Arkadaşların senin hayatının renkleri ve onlar olmadan yapamazsın sen. Ayrıca doğru kişiyi bulma yolunda yavaş yavaş ilerliyorsun. Alışveriş yapmayı ve sevdiklerinle telefonda saatlerce konuşmayı çok seviyorsun. Evliliğe de olumlu bakıyorsun ama bunun için önünde çok zamanın olduğunu biliyorsun, hiçbir şeyi aceleye getirmemen gerektiğinin farkındasın yani :)

"Genç Bir Kız"

"Genç Bir Kız"

Sen yavaş yavaş yetişkinliğe adım atmak üzere olan bir genç kızsın. Boş zamanlarını sosyal medyada dolaşarak ya da arkadaşlarınla takılarak geçirmeyi seviyorsun. Eve pek düşkün olduğun söylenemez ayrıca. Eve gittiğin zamanlarda da genelde direk odana gidip müzik dinleyerek arkadaşlarınla mesajlaşıyorsun ya da dizi/film izliyorsun. Ama derslerini de ihmal etmesen iyi olur bizce, üniversite sınavı kapıda gibi görünüyor...

"Genç Bir Erkek"

"Genç Bir Erkek"

Sen erkekliğe adım atmak üzere olan genç bir adamsın. Adrenaline, heyecana bayılıyorsun. Şimdilik ciddi ilişkilerde pek gözün olduğunu söyleyemeyeceğiz ayrıca. Biraz asilik de var senin ruhunda. Ama artık yavaş yavaş büyümeyi kabul etmen gerekiyor. Artık bir yetişkin gibi düşünmeye başlasan ve ona göre davransan iyi olur. Bir de sınav var galiba, kazanman gereken bir okul... Kolay gelsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
367
151
83
81
56
55
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

(tamda 20 yaşındayım ) "20'lerinde Bir Kadın" Sen yirmilerinde cıvıl cıvıl genç bir kadınsın. Arkadaşların senin hayatının renkleri ve onlar olmadan yapamaz... Devamını Gör

Dicoiy

15 yaşında olup 30'larında bir kadın çıkmak.....üzgünüm test bey, yanlış tahminde bulundunuz

lord-of-drinks

bana erkek dedi ya