Görüş Bildir
Haberler
Van'da Bombalı Saldırı: 6 Asker Şehit

Van'da Bombalı Saldırı: 6 Asker Şehit

Van’ın Çaldıran ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları bombayı zırhlı aracın geçişi sırasında patlatmaları sonucu biri binbaşı 6 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcı, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi, aralarında bir binbaşının da bulunduğu 6 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Binbaşı da şehit düştü

Çaldıran'ın Gülizar mezrası yakınlarında gerçekleştirilen saldırıda, araçta bulunan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur'un da 5 askerle birlikte şehit düştüğü öğrenildi..

Genelkurmay'dan açıklama

Genelkurmay'dan açıklama

TSK'nın İnternet sitesinden saldırıya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: 

'24 Mayıs 2016 Salı günü Van Çaldıran-Ağrı Doğubayazıt karayolununun bölücü terör örgütü mensupları tarafından kesilerek 10 TIR’ın yakılması olayına müdahale etmek maksadıyla saat 17.00’de bölgeye intikal eden zırhlı aracın geçişi esnasında önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir.

Bölgeye taarruz helikopter kolu, insanlı keşif uçağı sevk edilmiş, karadan ve havadan takviye birlikler ile teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla operasyonlara devam edilmektedir.'

DHA ateşe verilen tırları görüntüledi

İçeriğin Devamı Aşağıda

PKK'lı teröristlerin aynı bölgede sabah saatlerinde durdurdukları tırları ateşe verdikten sonra kaçtıkları belirtilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

van başkale de askerlik yapmıştım. çaldırana çok yakın. size yemin ederim tamamiyle para akışı yüzünden bu saldırılar. kaçakçılık önlendiği için karşı saldır... Devamını Gör

yosun

hergün şehit haberi geliyor ve biz alıştık bu duruma.kimse sesini çıkarmıyor. yazık bu ülke için canını veren her şehide.başkanlığınıza sokayım

görüncek adam

Magazin haberi daha önemli geç bunu geç.Dış mihrakların oyunu şehit haberleri ile hükümeti zayıflatma ,kötüleme algısı için bunlar(!)