Görüş Bildir
Haberler
Uyuşturucu Kavgası: 1'i Çocuk 2 Ölü

Uyuşturucu Kavgası: 1'i Çocuk 2 Ölü

adem kara
17.09.2014 - 17:20

Yalova'da Bağlarbaşı Mahallesi'nde uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 2 kişi arasında çıkan tartışmada pompalı tüfekler konuştu. Çatışmada 1'i öğrenci 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen B.D. (28), yine uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Ertan Yüklen (34) ile kendisini polise ihbar ettiği gerekçesi ile tartışmaya başladı. Arabasında bulunan pompalı tüfeği alan B.D., Ertan Yüklen'e ateş etti. Silahtan çıkan saçmalar Ertan Yüklen'in göğüs bölgesine isabet etti. Saçmalar Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 4/B sınıfında okuyan ve öğlen yemeği için evine gitmekte olan Tutku Kaçan (9) ve sokakta oynayan 2 yaşındaki B.Ö.'nün göğsüne ve o esnada aynı bölgede bulunan Y.K.'nin (32) ise eline isabet etti. Kanlar içerisinde kalan 4 kişi, olay yerine çağrılan ambulanslarla Yalova'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Göğsünden yaralanan ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki Tutku Kaçan ile Ertan Yüklen, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından hastane çevresine akın eden yaralı yakınları, göz yaşına boğuldu. Ağır yaralı olan 2 yaşındaki Beyza Özdemir ise yoğun bakım ünitesinde hayat mücadelesi veriyor. 2 kişinin ölümüne ve 2 kişinin yaralanmasına sebep olan B.D., olaydan sonra gözaltına alındı. Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bağlarbaşı Mahallesi'nde geniş güvenlik önlemi aldı, mahalleye giriş çıkışları yasakladı.

CİHAN

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_uyustu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0