Görüş Bildir
Haberler
Unutulmaz Deneyimler Yaşamak İsteyenler İçin: 2024'ün En Romantik Balayı Otelleri

Unutulmaz Deneyimler Yaşamak İsteyenler İçin: 2024'ün En Romantik Balayı Otelleri

Yeni evli çiftler için balayı, hayatın en romantik ve unutulmaz anlarından biri. Dolayısıyla çiftler için balayını nerede ve hangi otelde geçirecekleri oldukça önemli. Türkiye’de bu özel zamanı daha da özel kılmak için hizmet veren muhteşem balayı otelleri bulunuyor.

Ülkemizdeki balayı otellerinin pek çoğu, çiftlere benzersiz deneyimler sunuyor. 2024'ün en romantik balayı otelleri arasında, muhteşem manzaraları, lüks konaklama olanakları ve unutulmaz deneyimleriyle öne çıkan birkaç seçenek bulunuyor.

1. Museum Hotel, Kapadokya

1. Museum Hotel, Kapadokya

Museum Hotel, Kapadokya kültürünü, mimarisini, geleneklerini, yaşam tarzını, tarihini ve mutfağını “yaşayan müze” konseptiyle yaşatan önemli bir müze. Ayrıca dünyanın ilk müze konseptli oteli olma ayrıcalığına sahip. Öyle ki otelin odalarında, mağara tünellerinde, genel alanlarda ve otel restoranında, Nevşehir Müzesine kayıtlı Hitit, Roma, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait yüzlerce tarihi eser sergileniyor.

Museum Hotel, bu özelliklerinin yanı sıra balayı konseptiyle de öne çıkıyor. Pek çok çiftin balayı için tercih ettiği otelde, özel karşılamalar, hoş geldin ikramları, balayına özel tasarlanan Kapadokya manzarasına nazır odalar, balon turlar ve özel rehberli turlar gibi bir dizi imkan bulunuyor.

2. Cappadocia Cave Suites, Kapadokya

2. Cappadocia Cave Suites, Kapadokya

Kapadokya'nın eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan Cappadocia Cave Suites, mağara konseptli odalarıyla ünlü. Otel, balayı çiftleri için özel olarak tasarlanmış süitleriyle romantik bir atmosfer sunuyor. Ayrıca otelde konaklayan çiftlere, balon turu, ATV turu ve yer altı şehirleri gezileri gibi aktivitelere katılma imkânı sunuluyor.

Kapadokya balayı otelleri arasında oldukça popüler olan Cappadocia Cave Suites, her yıl düğün sezonunda, yeni evli çiftlerle dolup taşıyor.

3. Nautical Hotel, Fethiye

3. Nautical Hotel, Fethiye

Fethiye balayı otelleri denildiğinde akla ilk gelen otellerden biri olan Nautical Hotel, ‘doğa ve tarihin romantik sentezi’ sloganıyla hizmet veriyor. Otel, Babadağ’ın eteklerinde, Faralya Köyü’nde, anayolun 1 km uzağındaki orman yolunun sonunda bulunuyor.

Nautical Hotel’de balayı çiftleri için özel olarak hazırlanan Balayı Deluxe konseptli romantik kulübeler ve jakuzili taş evler bulunuyor. Balayı deluxe kulübeleri iki kattan oluşuyor. Kulübe içerisinde, alt katta yatak odası, bahçe, veranda, özel yüzme havuzu, üst katta ise bir teras yer alıyor. Jakuzili taş evde ise bir oda ve tamamen çiftlere özel manzaraya nazır jakuzi bulunuyor.

4. La Boheme Kabak, Fethiye

4. La Boheme Kabak, Fethiye

La Boheme Kabak, Fethiye balayı otelleri arasında gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz otellerden biri. La Boheme, Akdeniz ile Ege’nin birleştiği Rodos adası manzarasına nazır bir noktada, Kabak Koyu’nda yer alıyor. Otelin her köşesinden bu eşsiz manzara seyredilebiliyor. Doğanın içinde yer alan otelde, geniş bir havuz, ormanın içinde özel alanları, dalga seslerinin ağaçların arasında esen rüzgâr sesine karıştığı La Boheme’de keyifli, romantik ve büyüleyici bir tatil sizleri bekliyor.

5. Ela Excellence Resort Belek, Antalya

5. Ela Excellence Resort Belek, Antalya

Ela Excellence Resort Belek, Antalya balayı otelleri arasında öne çıkıyor. Serik ilçesinde, Belek mevkiinde yer alan otel, oldukça geniş bir alana yayılan nitelikli bir tesis olarak hizmet veriyor. Balayı çiftlerinin çokça tercih ettiği otelde, müstakil villalar gibi ayrıcalıklı seçenekler sunuluyor. Otelde, yüzme havuzları, su kaydırakları, özel plaj, SPA ve masaj salonları, spor salonları, restoran ve barlar bulunuyor.

Otel restoranında dünya mutfağının gurme lezzetleri servis ediliyor. Ayrıca otel bünyesinde, su bisikleti, su eğlencesi, yoga, gizli orman partisi, sirk partisi, retro parti, dans şovları, tiyatral gösteriler gibi daha pek çok etkinlik gerçekleştiriliyor.

6. Rixos Premium Tekirova, Antalya

6. Rixos Premium Tekirova, Antalya

Rixos Premium’un Antalya’nın pek çok yerinde otelleri bulunuyor. Bu oteller arasında özellikle Rixos Premium Tekirova çeşitli özellikleri sayesinde öne çıkıyor. Otelde, çiftlere özel balayı paketleri sunuluyor. Balayı çiftlerine, özel oda dekorasyonu, hediye fotoğraf çekimleri, A'la carte restoranlarda öncelikli rezervasyon hakkı, odaya özel balayı kahvaltı servisi, Rixos Anjana Spa'da %20’ye varan indirimler gibi daha pek çok ayrıcalık sunuluyor.

7. Mandarin Oriental, Bodrum

7. Mandarin Oriental, Bodrum

Bodrum Göltürkbükü mevkiinde bulunan Mandarin Oriental, balayı çiftlerinin tercih ettiği oteller arasında yer alıyor. 5 yıldızlı bir otel olan Mandarin Oriental, lüks odalar, 2 özel plaj, nezih restoranlar ve bar/dinlenme salonlarıyla hizmet veriyor. Doğanın içinde zeytin ağaçlarıyla çevrili bir alana sahip olan otel, muhteşem Ege manzarasını gözler önüne seriyor. Otelde, çiftlere özel balayı konsepti, özel süslemeler ve çeşitli etkinlikler mevcut.

8. The Bodrum EDITION, Bodrum

8. The Bodrum EDITION, Bodrum

Bodrum balayı otelleri arasında popüler olan The Bodrum EDITION, Yalıkavak’ta yer alıyor. Otelde, lüks odalar, restoran, bar, spor merkezi, SPA-masaj salonu, 24 saat oda servisi, özel plaj gibi bir dizi imkân bulunuyor. Ayrıca balayı çiftlerine özel konseptler ve hizmetler otelde mevcut. The Bodrum EDITION’u özel kılan özelliklerinden biri de evcil hayvan dostu olması. Evcil hayvanları olan balayı çiftleri için The Bodrum EDITION harika bir seçim olacaktır.

9. Acapulco Resort Convention SPA Hotel, Kıbrıs

9. Acapulco Resort Convention SPA Hotel, Kıbrıs

Kıbrıs, Girne’de yer alan Acapulco Resort Convention SPA Hotel, balayı için ideal bir otel. Kıbrıs balayı otelleri arasında oldukça popüler olan Acapulco Resort Convention, çiftlere özel pek çok hizmet sunuyor. Otelde, çiftler için özel balayı konseptli odalar, özel süslemeler, ikramlar gibi bir dizi imkân mevcut. Bunların yanı sıra yine otel içerisinde lüks restoranlar, yüzme havuzları, özel plajlar, SPA ve masaj salonları, hamam, sauna, buhar odası ve iç havuz gibi alanlar bulunuyor.

10. Limak Cyprus Deluxe Hotel, Kıbrıs

10. Limak Cyprus Deluxe Hotel, Kıbrıs

Kuzey Kıbrıs’ın Bafra şehrinde bulunan Limak Cyprus Deluxe Hotel, Kıbrıs’ta balayı oteli arayan çiftler için oldukça ideal. Büyük bir tesis olarak hizmet veren otelde, balayı çiftlerine özel süitler, jakuzili odalar, balayına özel oda süslemeleri, meyve tabakları, hoş geldin ikramları gibi bir dizi hizmet sunuluyor. Bunların yanı sıra otel içerisinde yüzme havuzları, plaj erişimi, lüks odalar, restoranlar, barlar, sauna, SPA-masaj salonları, hamam ve buhar odaları gibi alanlar ve imkanlar bulunuyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın