Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Çok Acayip Hikayeleri Olan En Değişik 18 Dövmesi

Ünlülerin Çok Acayip Hikayeleri Olan En Değişik 18 Dövmesi

SemSek
02.09.2015 - 02:15

Günümüzde, dövmeler her zamankinden daha popüler, en ilgi çekicileri de ünlülerin yaptırdıkları. Ünlülerin en sıradışı dövmelerini gözden geçirmeye ne dersiniz?

Kaynak: http://www.washingtontimes.com/multim...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayden Panettiere

1. Hayden Panettiere

İtalyanca 'pişmanlık duymadan yaşa' cümlesini dövme yaptırmak isteyen aktris, 2009'da yaptırdığı dövmesinin son kelimesi hatalı yazıldığı için ironik biçimde pişman hale gelerek dövmesini 2013'te sildirmiş.

2. Kesha

2. Kesha

Sahne arkasında çalışan birinden, şarkı yazarına sonra da sahnede performans gösteren bir şarkıcıya yükselen Kesha, daha tanınır olmak için alt dudağına 'em onu' yazan bir dövme yaptırmış. 28 yaşındaki şarkıcı dövmesini, 2012'de Los Angeles'ta yaptırmış.

3. Bryan Cranston

3. Bryan Cranston

Aktör, kimya öğretmeni 'Walter White' rolünü canlandırdığı Emmy Ödüllü dizi 'Breaking Bad'in çekimlerinin son gününde, dizinin logosunu parmağının iç kısmına dövme yaptırmış. Cranston ve rol arkadaşı Aaron Paul, dizide set tasarımcısı olarak çalışan bir dövme sanatçısına rollerini anmak için dövme yaptırmaya karar vermişler.

4. Miley Cyrus

4. Miley Cyrus

Düş Kapanı dövmesi ve eski başkanlardan Teddy Roosevelt'in bir konuşmasından alıntı yapan dövmesi de dahil olmak üzere birçok dövmesi olan Miley Cyrus, içlerinden birini röportaj esnasında yaptırmış.  Rolling Stone editörü Josh Eells'e sürpriz yapan şarkıcı, röportajın ortasında derginin ismini ayaklarına dövme yaptırmış.

5. Ryan Cabrera

5. Ryan Cabrera

Şarkıcının bu garip dövmesi, klişe olarak arkadaşları tarafından 'dövme ruleti' olarak adlandırdıkları oyun sırasında şarkıcıya gözü kapalı şekilde yapılmış. Gözlerini ancak dövme bittiğinde açabilen Ryan Cabrera'ya  yapılan dövme, adaşı aktör Ryan Gosling'in yüzü. Şarkıcı yine de bacak baldırına yapılan dövmeden pişman değil ve 2013'te dövmesi afişe olduğundan beri dövmesiyle şov yapmaya devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Angelina Jolie

6. Angelina Jolie

Dövmelerini seven aktrisin dövmelerinden biri, kocası Brad Pitt ve altı çocuğunun doğum yerlerinin enlem ve boylamlarını yansıtan coğrafi koordinatları gösteren kolu üzerindeki yedi satır ve bir diğeri de sonradan sildirmek zorunda kaldığı omzunun üzerinde yer alan eski kocası Billy Bob Thornton'ın isminin dövmesi.

7. Cara Delevigne

7. Cara Delevigne

Modelin en sevdiği atıştırmalığa(domuz pastırması) gönderme yaptığı, ayak tabanında bulunan dövmesini gösteren bu fotoğraf gizliymiş ve model, daha önce dövmesini kameralar önünde hiç göstermemiş.

8. Kat Von D

8. Kat Von D

Yaptırdığı dövmelerle ün kazanan ve dünyada bir gün içinde en çok dövme yaptıran insan rekoruna da sahip olan Kat Von D, kendisini yirmi kadınla aldattığını söylediği nişanlısı için yaptırdığı dövmesini, ayrıldıktan sonra sildirmiş.

9. Kate Gosselin

9. Kate Gosselin

Tv yıldızının, 'Winnie The Pooh' dövmesi, sekiz çocuğunu eğlendirmesine yardım ediyordur ama aslına bakılırsa o, dövmesini çocuklarının hiçbiri doğmadan önce yaptırmış!

10. Marc Jacobs

10. Marc Jacobs

'Lüks moda' ve çizgi karakter 'SüngerBob' birlikte pek uyumlu görünmüyorlar ama tasarımcı, renklerini ve hatlarını tasarımıyla uyumlu bulduğu SüngerBob'un pazısında bulunan dövmesini, tasarımlarını tanıttığı bazı reklam çekimlerinde kullanmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Lana Del Rey

11. Lana Del Rey

Şarkıcılar Lana Del Rey ve Adele, birlikte yaptırmamalarına rağmen elleri üzerinde 'cennet' yazılı benzer dövmelere sahipler ve Lana Del Rey'in ayrıca, sağ elinin üzerinde 'kimseye güvenme' yazılı bir dövmesi daha bulunuyor.

12. Megan Fox

12. Megan Fox

Megan Fox, kolunun alt kısmında bulunan Marilyn Monroe dövmesini, aktrisin bipolar bozukluğa sahip olduğunu öğrendikten sonra 'negatif enerji' getirdiği düşüncesiyle sildirmiş. Fakat sağ kürek kemiği üzerinde yer alan, Shakespeare'in problemli karakteri Kral Lear'dan alıntı yapılmış olan dövmesi hala duruyor.

13. Justin Bieber

13. Justin Bieber

Justin Bieber, New York'ta ünlülerin dövme sanatçısı Bang Bang'e kol dövmesini yaptırmak için gittiği zaman hayranları, içeride dört saat kalan şarkıcının dışarı çıkmasını dövme salonunun dışında toplanarak beklemişler.

14. Eva Longoria

14. Eva Longoria

Birçok dövmeye sahip olan aktris, eski sevgilisi Nba yıldızı Tony Parker'ın forma numarası olan 'dokuz' sayısını ensesine dövme yaptırmış, çift 2011'de ayrıldıktan sonra dövme çoğu zaman saçıyla kapanıyor olsa da 2012'de dövmeyi sildirmiş.

15. Rihanna

15. Rihanna

Geleneksel yöntemlerle eline yaptırdığı Yeni Zelanda yerlilerine ait dövmesi de dahil birçok dövmesi bulunan Rihanna, genelde alışılmış iğneli yöntemle dövmelerini yaptırsa da, 2013'te parmak eklemlerini kanlı ve şiş bırakan dövmeyi ağrılı sürecine rağmen yine de eline yaptırmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Brad Pitt

16. Brad Pitt

'Dünya Ekonomik Forumu'na katıldıkları zaman sırtına Angelina Jolie tarafından bir gecede çizilen bu desenleri Brad Pitt çok sevmiş olmalı ki karalamayı kalıcı yaptırmaya karar vermiş.

17. Lady Gaga

17. Lady Gaga

Lady Gaga, hayran grubu 'Little Monsters'a hediye olarak bu canavar pençesi şeklinde dövmesini 2014'te yaptırmış.

18. Kelly Osbourne

18. Kelly Osbourne

Donald Trump seçimi kazanırsa ve bütün Latinleri ülkeden kovarsa ülkenin tuvalet temizlikçisi kıtlığı çekeceğini söylediği için Twitter'da oldukça eleştirilen Kelly Osbourne, olayın üstüne bu dövmesini yaptırmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
30
27
18
12
12
11