Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin En Çok Beğendiği Filmler Listesi

Ünlülerin En Çok Beğendiği Filmler Listesi

Tinerci Bıyığı
02.02.2014 - 01:55 Son Güncelleme: 02.02.2014 - 10:09

Ünlülerin En Çok Beğendiği Filmler

Ünlülerin de tıpkı bizim gibi birer insan olduklarını düşünürsek elbette onlarında beğendikleri filmler, müzikler vb. şeyler vardır. 

Gerek hayranlıkla filmlerini izlediğiniz oyuncuların, eserlerini hayranlıkla dinlediğiniz şarkıcıların ve bir çok tanınmış ismin en beğendikleri filmlerden seçmeler yaptık ve karşınıza sunduk. Eğer içlerinden birisini seçip izlemeye karar verirseniz, şimdiden iyi seyirler.

Kaynak: http://dakick.com/lists
İçeriğin Devamı Aşağıda

Selena Gomez - Titanic/Titanik

Selena Gomez - Titanic/Titanik

Titanik hikayesi, seyahat gemisine mezar olan, okyanus yüzeyinin iki buçuk mil derinliğinde, şimdiki zamanda başlıyor... Zengin ve yoksul yüzlerce insan, çok büyük ve gösterişli Titanic gemisiyle Amerika'ya gitmek üzere denize açılır. Fakir genç Jack, zengin bir ailenin kızı olan Rose'a aşık olur. İki sevgili aşklarını yaşamaya çalışırken batmaz denilen Titanik'in bir buz dağına çarpması, herkesin kaderini değiştirir. On bir Oscar ödüllü başyapıt, Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet'ın canlandırdıkları 'zengin ve yoksul' karakterlerin aşkına yüklediği anlamlarla da öne çıkıyor.

Eda Taşpınar - Jeux d'enfants / Cesaretin Var mı Aşka?

Eda Taşpınar - Jeux d'enfants / Cesaretin Var mı Aşka?

Fakir bir göçmen kız olan Sophie normlara uymayan karakteri nedeniyle çevresi tarafından pek de sevilmemektedir. Annesi kanser olan ve artık gün sayan Julien ise küçük yaşta annesini kaybetmek gibi bir acıyı göğüslemeye hazırlanmaktadır. Bir gün tesadüfen tanışırlar ve cesaret üzerine kurulu, hiç bitmeyen, her ortama uygulayabildikleri bir oyunla hızla arkadaş olurlar. Bu kışkırtıcı oyunları, zamanla basit bir oyun olmaktan çıkıp birbirlerine cesaret aşılamalarını sağlayan bir yaşam biçimine dönüşür. Büyüdükten sonra oyunlarının aşka dönüştüğünü hisseden çift, aşkın mahvedici etkisine kapıldıkça oyunları da daha tehlikeli bir hal alacaktır.

Tim Burton - The Wicker Man / Lanetli Ada

Tim Burton - The Wicker Man / Lanetli Ada

California'da otoyol devriyesi olarak görev yapan polis memuru Edward Malus, annesiyle seyahat eden küçük bir kızın kayıp oyuncak bebeğini geri vermek için arabalarını durdurur. Bu sırada kontrolden çıkan bir kamyon duran arabaya çarparak alev almasına neden olur. Bunalıma giren Edward, anne ve kızın ölümünü unutamaz. Hayatını yeniden kurmaya çalıştığı sırada, eski nişanlısı Willow'dan damgasız bir mektup alır. Küçük kızının bulunması için Edward'dan yardım isteyen eski nişanlı, onu Summersisle adlı gizemli bir adaya çağırmaktadır. Edward bunu hayatını yeniden rayına koyabilme fırsatı olarak değerlendirir ve gitmeye karar verir. Ancak adada onu tahmin edemeyeceği olaylar beklemektedir.

Taylor Lautner - Braveheart / Cesur Yürek

Taylor Lautner - Braveheart / Cesur Yürek

13 yüzyıl İskoçyası. İngiliz Kralı Edward, İskoçya'yı da krallığına katmak istemektedir. İngiliz soylularına Prima Nocta, yani topraklarında evlenen her kadınla ilk geceyi geçirme hakkını vererek İskoç halkının ayaklanmasına sebep olur. Çocukken ailesini ve yakınlarını özgür İskoçya uğruna kaybeden William Wallace, yıllar sonra karısı da öldürülünce halkı organize etmeye ve İngilizleri topraklarından atmaya karar verir.

Stephen King - The Jacket / Çıldırış

Stephen King - The Jacket / Çıldırış

Körfez Savaşı'nda aldığı yara nedeniyle kısmi hafıza kayıpları yaşayan Jack Starks, ordudan terhis edilir. Genç adam, doğduğu yere, Vermont'a gitmeye karar verir. Yolda, Jean ve küçük kızı Jackie'yle karşılaşır. Jean'ın bozuk arabasını tamir ettikten sonra otostop yaparak yoluna devam eder. Jack'in bu yolculuğa dair hatırladığı son şey, bindiği arabanın bir polis tarafından durdurulması olur. Daha sonra kendini küçük bir kasabada cinayetten yargılanırken bulur. Olayla ilgili hiçbir şey hatırlayamayan Jack, bir akıl hastanesine gönderilir. Burada Dr. Thomas Becker, onun üzerinde bazı deneyler yapmaya başlar. Jack'e vücudunu hareket ettirmesini zorlaştıran bir ceket giydirilir ve genç adam morgda cesetlerin konduğu, metal çekmecelerden birine yerleştirilir. Jack, kendini bir anda 2007 yılında, Vermont'da bulur. Burada, artık genç bir kadın olan Jackie'yle karşılaşır. Zamanda ileri geri giderek yaşadığı bu vizyon onu ürkütücü bir gerçekle karşı karşıya getirir. Jack, dört gün içinde ölecektir tek kurtuluş umudu onu saran cekettedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Robert Pattinson - One Flew Over The Cuckoo's Nest / Guguk Kuşu

Robert Pattinson - One Flew Over The Cuckoo's Nest / Guguk Kuşu

Randle P. McMurphy tutuklu olduğu cezaevinde çalışmaktan kurtulmak için deli taklidi yapan bir mahkumdur. Tavırları cezaevi otoritesinin gözüne batmaya başlayınca bir süre sonra teşhis için akıl hastanesine gönderilir ve orada kalmasına karar verilir. Randle hastanede de kurumun kurallarına uymaması ve arkadaşları ile olan ilişkileri ile dikkatleri üzerine çeker. Kısa süre içinde soğuk tavırlı, suratsız, otoriter bir görevli olan hemşire Ratched Randle'ı yakın takibe alır ve her hareketini izlemeye başlar. Rathced ve Randle gibi birbirlerine son derece zıt iki karakterin arasındaki gerilim Randle'ın yakın arkadaşları için planladığı çeşitli faaliyetlerle onların iyileşmesine yardımcı olmaya başlamasıyla daha da artacaktır...

Nicolas Cage - A Clockwork Orange / Otomatik Portakal

Nicolas Cage - A Clockwork Orange / Otomatik Portakal

Geleceğin Britanya'sında gençlerden oluşan bir çete her gece savunmasız insanlara saldırmakta, dövmekte ve tecavüz etmektedirler. Gençlerden biri çeteyle zıtlaşınca onu gruptan atıp polisin yakalamasını sağlarlar. Cezasını azaltmak için kendisine bir tür beyin yıkama sayılacak bir terapi yapılmasını kabul eden Alex, dışarı çıktığında artık şiddetten nefret etmektedir ama geçmişi onu rahat bırakmaz..

Michael Phelps - Miracle

Michael Phelps - Miracle

ABD Ulusal Buz Hokeyi takımının antrenörü Herb Brooks, toy gençlerden oluşan bir takım kurarak Olimpiyat Oyunları'na katılır ve takımını finalde 'efsanevi' Sovyet takımının karşısına kadar getirir. Sporda başarısız geçen bir yılın ardından Amerikalılar'ın tek gururu konumuna yükselen hokey takımı, final gecesinde milyonlar ekran başına toplanır ve maçı sunan spiker Al Michaels'ın tarihe geçen, bugün bile hâlâ sıkça kullanılan sorusuyla maç başlar: 'Mucizelere inanır mısınız?'

Leonardo DiCaprio - East of Eden / Cennetin Doğusu

Leonardo DiCaprio - East of Eden / Cennetin Doğusu

John Steinbeck'in aynı adlı çok satan romanından Elia Kazan tarafından beyazperdeye uyarlanan bir yapım... I.Dünya Savaşı sıralarında, Cal Trask (James Dean), babasının (Raymond Massey) sevgisini kazanmak için kardeşi Aron'la (Richard Davalos) yarış halinde.. Ancak Cal, karakteri açısından savaşla, işiyle ve kendisiyle iyi bir ilişkisi olmayan annesiyle devamlı kavga etmeyi yeğliyor

Lil Wayne - Scarface / Yaralı Yüz

Lil Wayne - Scarface / Yaralı Yüz

Amerika Birleşik Devletleri ve Küba arasındaki diplomatik sessizliğin ardından, Castro, Mariel Harbor limanını açar. Castro ayrıca, mültecilerin arasına katılmaları için hapishanelerin de kapılarını açar. Miami'ye gelip uyuşturucu lordu Robert Loggia'nın emrinde çalışmaya başlayan Montana'nın hırsı ve öfkesi basamakları hızla tırmanıp büyük bir şuç şebekesinin başı olmasını sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Megan Fox - How to Train Your Dragon / Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?

Megan Fox - How to Train Your Dragon / Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?

Ejderha savaşının bir yaşam tarzı olduğu adada yaşayan bir genç, yaralı bir ejderhayla karşılaşır ve dünyası alt üst olur. İkili daha sonra iyi arkadaş olacaktır.

Daniel Radcliffe - 12 Angry Men / 12 Kızgın Adam

Daniel Radcliffe - 12 Angry Men / 12 Kızgın Adam

Latin kökenli bir Amerikalı genç babasını bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle birinci dereceden cinayetle suçlanır ve mahkeme önüne çıkarılır. Tüm deliller sanığın aleyhinedir. 12 kişilik beyaz jüriden oluşan heyetin 11'i sanığı suçlu bulur. Ancak Sekiz numaralı jüri üyesi Davis 'suçsuz' hükmü yönünde oy veren tek üyedir. Davis'in jüri üyelerini kararlarını tekrar düşünmeye ve eldeki kanıtları tekrar değerlendirmeye ikna etmeye çalışması esnasında her jüri üyesinin 'suçlu' kararı vermesinin arkasında aralarında yabancı düşmanlığı, kanuna aşırı güven, çoğunluğa uyma, geçmişle hesaplaşma gibi farklı kişisel sebepler olduğu ortaya çıkar.

Eminem - The Matrix / Matrix

Eminem - The Matrix / Matrix

Yakın gelecekte, bilgisayar korsanı Neo, dünya üstündeki yaşamın siber istihbarat tarafından yaratılan bir dış görünüşten fazlası olabileceğini keşfeder. İki türlü gerçeklik vardır: biri yaşanan, öteki yaşamın ötesinde olan. Bunlardan biri rüya, öteki de Matrix'dir. Neo, umutsuz bir çaba ile Matrix hakkındaki gerçeği araştırıyor. Tam olarak kavrayamadığı şeylerin yaşamını kontrol ettiğini biliyor. Matrix Nedir? Neo, efsaneler aracılığı ile tanıdığı ve son derece tehlikeli bir adam olan Morpheus'un gerçeği bildiğine inanmaktadır. Bir gece Neo, kendisini başka bir dünyaya götürebilecek güzel yabancı Trinity ile tanışır. Bu kızın götüreceği dünyada, Morpheus'u bulacak ve Matrix hakkında bir şeyler öğrenecektir.

Jackie Chan - The Sound Of Music / Neşeli Günler

Jackie Chan - The Sound Of Music / Neşeli Günler

Avusturya'da bir manastırda yaşayan Maria, hevesli olsa da rahibe olmak için gerekli vasıflara sahip değildir. Dağlara çıkıp şarkı söylemekten hoşlanan Maria, sık sık derslerini kaçırmakta ve manastırdaki işlerini aksatmaktadır. Baş Rahibe Peggy, sorumluluk alması için Maria'yı bakıcı olarak karısını yeni kaybetmiş, 7 çocuklu Kaptan Von Trapp'ın yanına gönderir. Soğuk ve mesafeli bir adam olan Kaptan Trapp'ın çocuklarının haylazlığı yüzünden bütün bakıcılar bir süre sonra işi bırakmaktadırlar. Maria ise iyimserliği ve sevecenliğiyle hem kaptanın güvenini hem de çocukların sevgisini kazanacaktır.

Jason Statham - The Godfather / Baba

Jason Statham - The Godfather / Baba

1940 yılında New York'ta bir mafya ailesinin epik hikayesi. Liderlik babadan en küçük oğula geçer, bu sırada rakip aileler, kendi imparatorluklarını korumak için mücadele edeceklerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jennifer Lawrence - Midnight in Paris / Paris'te Gece Yarısı

Jennifer Lawrence - Midnight in Paris / Paris'te Gece Yarısı

Bir aile, kızları ve onun sevgilisiyle birlikte Paris'e seyahat ederler, ancak bu seyahatte hayatları tamamen değişecektir.

Kim Kardashian - The Notebook / Not Defteri

Kim Kardashian - The Notebook / Not Defteri

Her gün hasta bir kadını ziyaret edip, ona yüksek sesle kitap okuyan yaşlı bir adamın destansı aşk hikayesi. İkinci Dünya Savaşı'nın bir aşkı önce ayırdığı, 7 yıl sonra tutkuyla yeniden başladığına dair bir adamın kendi kelimelerinin yer aldığı sararmış bir not defterinden hayata geçenler.

Adele - Scent of a Woman / Kadın Kokusu

Adele - Scent of a Woman / Kadın Kokusu

Bir kolej öğrencisi olan Charlie, paraya ihtiyacı olduğundan kör bir adama, bir nevi 'bebek bakıcılığı' yapmaya razı olur ama iş, umduğu kadar basit olmayacaktır. Çünkü Emekli Albay Frank Slade'in haftasonu için çok özel bir planı vardır. Bu plana yolculuk, kadınlar, iyi bir yemek, birinci sınıf şarap, tango, limuzin ve ne yazık ki, bir de 45'lik dahildir. İşin kötüsü, bunları yaparken Charlie'yi yanından ayırmaya da hiç niyeti yoktur.

Barack Obama - Casablanca / Kazablanka

Barack Obama - Casablanca / Kazablanka

2. Dünya Savaşı'nın klasik hikayesinin 50. yıldönümü baskısında (1992), Humprey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid, Claude Rains bu muhteşem siyah beyaz filmde müthiş görünüyorlar. Yarım yüzyıl sonra, hala romantik, hala ruhumuzu tatmin eden bir deneyim.

Ben Affleck - Heat / Büyük Hesaplaşma

Ben Affleck - Heat / Büyük Hesaplaşma

Neil McCauley, yıllarını hapiste geçirmiş ve bir daha oraya geri dönmemeyi kafasına koymuş profesyonel bir suçludur. İşinde tam anlamı ile bir uzmandır. Felsefesi, bir baskı hissettiğinde otuz saniye içinde her şeyi geride bırakıp kaçmasını engelleyecek hiçbir bağının oluşmasına izin vermemektir. Neil ve ekibi, Los Angeles'da çok ustaca planlanmış bir soygun düzenlemektedirler. Los Angeles Polis Departmanı'nda görevli olan Vincent Hanna ise usta bir polistir. Ancak özel hayatında aynı başarıyı gösterememektedir. İki boşanma yaşamış, üçüncü evliliği ise büyük bir hızla uçuruma doğru gitmektedir. Şimdi peşine düştüğü kişi ise Neil McCauley'dir ve onu yakalaması için belki de üçüncü evliliğini feda etmek zorunda kalacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
25
8
6
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?