Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Olsaydın En Kral Arkadaşın Kim Olurdu?

Ünlü Olsaydın En Kral Arkadaşın Kim Olurdu?

SuperFresh
11.02.2016 - 18:58

Bunu öğrenmenin tek ve kestirme yolu: Bu test!

1. Arkadaşınla bir araya geldiğinizde ne konuşursun?

2. Arkadaşına nasıl hitap edersin?

3. Hangisi senin sevgilin olmalı?

4. Arkadaş dediğin insanda aradığın ilk özellik nedir?

5. Peki arkadaşını sevgilisi terk etmiş. Ona nasıl davranırdın?

6. Pekii, arkadaş dediğin insanda olmaması gereken ilk ve en önemli özellik nedir?

Martha Stewart!

Martha Stewart!

Sanki Martha Stewart orada bir yerde seninle tanışmak, seninle tarihin en kral arkadaşı olmak için beklemiyor mu? Yapacağınız gıybetleri bir düşün. Adeta ruh ikizi değil misiniz? Akşam yemeklerinde yapacağın yemeği acmasızca eleştirecek diye korkma çünkü çözümü çok basit! Hemen Migros Sanal Marketten indirimli fiyatı ile alıyorsun Pizza King’i atıyorsun fırına, oldu bitti. Martha bile olsa, bu lezzetin karşısında herkes şapkasını çıkaracaktır!

Justin Timberlake!

Justin Timberlake!

Senin en kral arkadaşın Justin Timberlake olmalı! Siz adeta birbirinizin ruh ikizisiniz. İkiniz de arkadaşsız yapamazsınız. Sizin olayınız arkadaşlarla evde takılıp, sohbetin dibine vurmak. Günün kritiğini yapıp, birbirinizi gelişmelerden haberdar etmeden olmaz. E böyle bir arkadaşlık ortamında yemeği düşenecek vaktiniz de olmayacak tabii ki ama çözümü basit! Hemen Migros Sanal Marketten indirimli fiyatı ile alıyorsun Pizza King’i atıyorsun fırına, oldu bitti. Bu kadar!

Anne Hathaway!

Anne Hathaway!

Senin en kral arkadaşın Anne Hathaway olmalı! Siz adeta birbirinizin ruh ikizisiniz. İkiniz de arkadaşsız yapamazsınız. Sizin olayınız arkadaşlarla evde takılıp, sohbetin dibine vurmak. Günün kritiğini yapıp, birbirinizi gelişmelerden haberdar etmeden olmaz. E böyle bir arkadaşlık ortamında yemeği düşenecek vaktiniz de olmayacak tabii ki ama çözümü basit! Hemen Migros Sanal Marketten indirimli fiyatı ile alıyorsun Pizza King’i atıyorsun fırına, oldu bitti. Bu kadar!

Robbie Williams!

Robbie Williams!

Senin en kral arkadaşın Robbie Williams olmalı! Siz adeta birbirinizin ruh ikizisiniz. İkiniz de arkadaşsız yapamazsınız. İkinizin bir araya geldiğinde yarattığı enerji herkesi büyüleyecektir. Evde toplanmış dostlarınızla sohbetin dibine vururken Robbie şarkılarını söyler, sen Migros Sanal Marketten aldığın indirimli Pizza King’ler ile insanların akıllarını başlarından alırsın. Tarihin en kral dostluğundan da böyle bir takım oyunu beklenmez de ne beklenir ki zaten!

Düşünün bi', gece gündüz 365 gün 24 saat açık bi'i pizzacı, hem de sizin evde. Şimdi Pizza King inanılmaz fiyatıyla Migros Sanalmarket’te!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kronik blue

o kadar ünlü varken sevgili olarak seçimlerden biri niye dolmalık biber justin kınıyorum seni onedio

Merve

hayaller justin timberlike hayatlar martha stewart aq djhgdhjg

Van Helsing

Justen ı görünce başımdan kaynar sular döküldü sonra Timberlake i görünce derin bi oh çektim ya Justen bieber olsaydı. :-O