Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Kripto Para Analistinin Yakın Zamanda Yükselişe Geçmesini Beklediği 5 Altcoin!

etiket Ünlü Kripto Para Analistinin Yakın Zamanda Yükselişe Geçmesini Beklediği 5 Altcoin!

Well Ok Then
27.05.2022 - 10:38

Kripto para piyasasının en ünlü analistlerinden biri olan Cheeky Crypto yakın zamanda yükseliş beklediği 5 altcoini ve neden yükseliş beklediğini açıkladı. 

Detaylar içeriğimizde! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Loopring (LRC)

1. Loopring (LRC)

Ünlü analistin listesinin ilk sırasında Loopring (LRC) var. LRC merkezi olmayan borsalar oluşturmak için dizayn edilmiş bir altcoin. Cheeky Crypto, projesi ve ekibiyle LRC'nin sağlam kalmaya devam edeceğini ve uzun vadede yatırımcısına kazandıracağını düşündüğünü söyledi.

2. Storj (STORJ)

2. Storj (STORJ)

Cheeky'nin çok güvendiği bir diğer altcoin ise STORJ. Bir bulut depolama platformu olan STORJ, merkezi olmayan metotları sayesinde geleceğin en parlak projelerinden biri olmaya aday. STORJ ayrıca kullanıcılarına gelişmiş şifreleme kullanarak güvenli bir veri koruma vaad ediyor. Analist de herhalde bu yüzden bu altcoine çok güveniyor.

3. Polygon (MATIC)

3. Polygon (MATIC)

MATIC projesinin gerçekten sağlam olduğu ve geleceğinin de iyi göründüğü ‘Cheeky Crypto’ tarafından belirtiliyor. Şu an için $0.64 seviyesinden işlem görüyor ve market cap içerisinde kendine 17. sırada yer bulmuş durumda. Son market hareketlerinde yüzde yedi gibi bir düşüş yaşamış olsa da şu anda bulunduğu seviyeyle hala sağlam duruş örneği göstermekte olduğu analist tarafından vurgulanıyor.

4. Cardano (ADA)

4. Cardano (ADA)

Bir sonraki altcoin ise tüm kripto para severlerin aşina olduğu Cardano (ADA). Hızlı ve doğrudan kripto para gönderim ve alım hizmeti sunan proje, kripto paraların aslında temel mantalitesini yansıtıyor. Şu anda piyasada olan her şeye rağmen, görülebilecek gelişmelerle birlikte kendisine yeni tepeler bulmak adına emin adımlarla ilerleyebileceğinin altı ‘Cheeky Crypto’ tarafından çiziliyor. ADA, basın zamanında piyasa değerine göre yedinci sırada yer alıyor. Şu anda $0.51 seviyesinde alıcı bulmakta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. SingularityDAO (SDAO)

5. SingularityDAO (SDAO)

Veee son olarak 5. altcoinimiz daha doğrusu Cheeky'nin favori altcoinlerinden biri SingularityDAO (SDAO).  SingularityDAO, bir trader ekibi tarafından kontrol edilen ve sonunda çoğunluk kontrolünü son derece gelişmiş Yapay Zeka’ya devreden ilk merkezi olmayan, gözetimsiz, dinamik olarak ayarlanmış token sepetlerini (DynaSets) yarattı. Şu anda Wall Street’te de benzeri günlük olarak kullanılmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın