Görüş Bildir
Haberler
Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri

Ucuz Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri

Buldumbuldum
16.01.2015 - 11:44

14 Şubat deyince sizinde aklınızda 'sevgilime ne hediye alacağım' sinyalleri aktif hale geçiyor mu? Sevgilinize olan sevginiz her zaman tam ve sevgilinizin bundan hiç şüphesi yok fakat sevgililer günü gibi özel günlerde beğendiğiniz sevgililer günü hediyesi maddi açıdan sizi aşabilir. Dolayısıyla biz de tüm sevenler için, en uygun fiyatlı sevgililer günü hediyesi önerilerinde bulunalım istedik.  Sevgilinize, onu ne kadar çok sevdiğinizi gönülden hissettirmenizin, bütçenizi sarsmayacak alternatifleri...

14 Şubat Hatırası Ürünleri

14 Şubat Hatırası Ürünleri

Sevgilinizle fotoğrafınızı bastırıp, isimlerinizi yazdırabileceğiniz bu romantik tasarımı, kupa bardak, magnet, duvar saati, puzzle, masa saati ve mousepad gibi ürünlere bastırmanız mümkündür.

Sıradışı Kupalar

Sıradışı Kupalar

Hayatınıza renk katan biricik sevgilinize alacağınız sevgililer günü hediyesinin de en az onun kadar eğlenceli olmasını istiyorsanız, dört farklı tasarım modeli bulunan bu kupa bardakları görmeden geçmemenizi tavsiye ederiz.

Aşk Çeki

Aşk Çeki

Sevgilinizle daha keyifli dakikalar geçirmeyi garantilemek istemez misiniz? Aşk çeki sayesinde sevgiliniz size verdiği sözü unutamayacak ve bu çek sayesinde sevgilinize dilediğinizi yaptırabileceksiniz :)

Sevgiliye Özel Metal Kutuda Çikolatalı Bonbonlar

Sevgiliye Özel Metal Kutuda Çikolatalı Bonbonlar

Metal kutuda çikolatalı bonbonların 7 farklı modeli bulunmaktadır. Tatlı ve küçük bir sürpriz yapmak istiyorsanız, kutusuyla dikkat çeken bonbon çikolataları sevgilinize hediye edebilirsiniz.

Sihirli Yumurta

Sihirli Yumurta

'Seni seviyorum' demek hiç bu kadar ilginç olmamıştı! Fasulyesi aracılığıyla sevgi dolu mesajlar veren bu sihirli yumurta sevgiliye alınabilecek en farklı sevgililer günü hediyesi olmaya geliyor. Yumurtanın tepesini kırıp suladığınızda birkaç gün içerisinde size mesajını gösterecektir.

En İyi Sevgili Sertifikası

En İyi Sevgili Sertifikası

Romantik olmadığınızı sürekli gündeme taşıyan sevgilinizi şaşırtmanızın zamanı çoktan gelmedi mi? Üzerindeki metinleri dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz en iyi sevgili sertifikası, romantikliğinden taviz vermek istemeyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Sevgiliye Özel 27 Parça Kalp Puzzle

Sevgiliye Özel 27 Parça Kalp Puzzle

Hem yapboz hem de fotoğraf çerçevesi gibi kullanabileceğiniz 27 parça kalp puzzle, sevgililer gününe en çok yakışan hediyeler arasında yer alıyor. Yapboza sevgilinizle çekildiğiniz en güzel fotoğrafınızı bastırarak, sevgilinize unutamayacağı bir jest yapın.

Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı

Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı

En büyük hobisi kitap okumak olan sevgilinize, kitap okudukça aşkınızı hatırlatacak bir sevgililer günü hediyesi vermek istemez misiniz? Üzerine isimlerinizi baş harfini ve fotoğrafınızı bastırabileceğiniz kişiye özel kitap ayracı, maneviyatını yıllarca koruyabilecek güzelliğe sahip.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arda soylu

lan yılbaşı yaklaşırken yılbaşı ürün tanıtımlarınızdan gına gelmişti; şimdi bunlar başladı. hele zaman yaklaştıkça gün içinde yayımlanan 5 galeriden 3'ü bu o... Devamını Gör

carnation

Beynim ikiye bölünüyor her sevgililer gününde..Bi tarafı saçma hepsi rant peşinde bunların sallaaa diyor fakat diğer tarafı kutlanması da güzel olur beaa diy... Devamını Gör