Görüş Bildir
Haberler
Twitter'dan 'Troll'lere Kötü Haber: 'Güven ve Güvenlik Kurulu' Geliyor

Twitter'dan 'Troll'lere Kötü Haber: 'Güven ve Güvenlik Kurulu' Geliyor

Ulaş
10.02.2016 - 18:13 Son Güncelleme: 11.02.2016 - 15:38

Twitter, sosyal ağda huzursuzluk çıkaran ve başkalarını rahatsız eden kullanıcılarla başa çıkamadığını geçen sene CEO'sunun ağzından itiraf etmişti. Öyle ki geçtiğimiz günlerde yeni CEO'nun paylaştığı bir tweet, troll'lere kurban olmaktan kurtulamamıştı. Firma şimdi bu sorunu çözmek için 'Twitter Güven ve Güvenlik Kurulu'nu kuruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'ın Güvenlik Kurulu, dünya çapında 40 farklı kuruluşun sorumlularından oluşuyor. Bu sorumluların, firmanın güvenlik ürünleri, ilkeleri ve programlarıyla ilgili aktif biçimde çalışacakları söyleniyor. Kuruluşlar Childnet'ten Dangerous Speech Project ve Feminist Frequency'ye geniş bir yelpazeye yayılıyor. Grubun bir araya gelip ürün geliştirme ve fikirler üzerinde geri bildirimler sağlayacakları söyleniyor.

'Tacizi engellemek için, düzenli ve tutarlı yöntemler'

'Tacizi engellemek için, düzenli ve tutarlı yöntemler'

Bu ortaklığın tam olarak nasıl işleyeceği ve Twitter'ın bu işi büyütüp büyütmeyeceği, şimdilik belli değil. Ancak Twitter'ın İngiltere bölümünün başındaki Nick Pickles, The Guardian'a yaptığı açıklamada 'günlük tartışmalarda' tacizi engellemek üzere 'düzenli ve tutarlı önlemler alacaklarını' söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
6
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

trollerden medet umanlar ne yapacak şimdi eyvahhhhh

Emre ç

yandı gülüm keten helvam artık prim yapamayacak, popüler olamayacaklar ayy çok üzüldüm.

Pasif Kullanıcı

Onun önüne geçebileceklerini sanmıyorum...

Sefa Kulaksız

beyni olmayıp trollere inananlar düşünsün. inanacağınız veya yorum yapacağınız şeyleri azcık beyin süzgecinden geçirin pls