Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin ve Avrupa’nın İlk Online İnteraktif Ödüllü Bilgi Yarışması: Bağlan ve Kazan

Türkiye’nin ve Avrupa’nın İlk Online İnteraktif Ödüllü Bilgi Yarışması: Bağlan ve Kazan

Bağlan Kazan
22.04.2016 - 14:48 Son Güncelleme: 29.04.2016 - 21:26

Sizler de hâlâ evlerinizde, iş yerlerinizde, izlediğiniz yarışma programlarında, 'Ben olsaydım bu soruyu doğru yanıtlardım' diyip hayıflananlardan mısınız? O zaman bu yarışma tam da size göre! 

Bağlan ve Kazan adlı yarışma, Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk online interaktif ödüllü bilgi yarışması.

Ön eleme veya ön görüşüme olmadan herkes yarışabilir!

Ön eleme veya ön görüşüme olmadan herkes yarışabilir!

Sadece birkaç dakikada kayıt olabilirsiniz. Yarışmacılar Bağlan ve Kazan'a kayıt olduktan sonra internet olan her yerden televizyonla aynı anda yarışabilirler.

Bağlan ve Kazan'da yarışmanız için yapmanız gereken şey çok basit. Yarışma başladığı anda Bağlan ve Kazan adresinden formunuzu doldurup 'online' tuşuna basarak yarışmaya katılıyorsunuz. Evinizden, iş yerinizden, cep telefonu, bilgisayar ve tabletinizle yarışmaya katılabiliyorsunuz.

Yurt dışındakiler de yarışmaya katılabilirler!

Yurt dışındakiler de yarışmaya katılabilirler!

Yurt dışındakiler de Türkiye’deki yarışmacılar ile birlikte Almanya, Fransa, Hollanda ve İsveç’ten yarışmaya katılabilirler.

Kayıt olma süreci:

Kayıt olma süreci:

Şunu da belirtelim: Yarışmaya kayıt olmak tamamen ücretsizdir. Kayıt olun, bilgilerinizi girin ve kullanıcı adınızı oluşturun. Kullanıcı adınız telefon numaranız olacak.

Kayıt olma işlemini sadece bir kere yapıyorsunuz. Daha sonraki yarışmalarda, sadece kullanıcı adı ve şifreniz ile sisteme girerek yarışmaya katılabileceksiniz.

Unutmayın, TGRT EU kanalında canlı yayında, 'aynı anda' yarışacaksınız. Yarışma saati yaklaştığında, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek, bekleme ekranında bekleyin.

Canlı yayın devam ederken, stüdyo ekranı ile aynı anda sizlere de “Online“ tuşu gelecek ve bu tuşa bastıktan sonra yarışmaya katılmış olacaksınız. Online tuşunu cihazınızda tıkladığınızda yarışmacı statüsüne geçiyorsunuz. Online tuşunu basmadan yarışamazsınız. Sonrasında ise canlı yayında herkes ile birlikte sorulara cevap verebileceksiniz.

Eleme sistemi:

Eleme sistemi:

Sorular canlı yayınla aynı anda sizlere de gelecek. Sorulara doğru cevap verdiğinizde bir sonraki soruya geçebileceksiniz.

Soruya yanlış cevap verdiğinizde, eleniyorsunuz. Yarışma devam ettikçe elenme sisteminden dolaysıyla katılımcı sayısı azalmaktadır.

Son soruda bir “tahmin sorusu” soruluyor. Tahmin sorusuna en yakın cevap veren ödülü kazanıyor.

Bağlan ve Kazan her Cuma 21:30 ‘da TGRT EU'da.

Bağlan ve Kazan her Cuma 21:30 ‘da TGRT EU'da.

'Bağlan ve Kazan' yarışması TGRT EU'da Dsmart 291. Kanal veya Turksat 4A'dan yayını canlı izleyebilirsiniz!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BenYanki

Dünyanın en yavaş internetine sahipken nah kazanırım. Altımda resmen ferari var benzinim yok allah belanızı versin tüm internet şirketleri. Mobil 4.5g ile 30... Devamını Gör

Bağlan Kazan

Bağlan ve Kazan yarışmasına katılmak icin teknolojimiz WEB-APP olarak çalışmaktadır. Yani www.baglanvekazan.com üzerinden yarışıyorsunuz. İster telefondan ka... Devamını Gör

the_war

İyi güzel de kanal işi bozdu. Başka kanala geçerse belki olabilir.

Nuran Candan

ayy ne kadar güzel, daha önce yapıldıysa da ben ilk defa gördüm-heyecanlandım :)