Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Gece Yarısında Sokaklarında Yürümesi Aşırı Tehlikeli Olan 21 Tekinsiz Semt

etiket Türkiye'de Gece Yarısında Sokaklarında Yürümesi Aşırı Tehlikeli Olan 21 Tekinsiz Semt

EC was here.
10.05.2016 - 18:50 Son Güncelleme: 10.05.2016 - 19:14

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı ve ekibine buralardan çok ekmek çıkacağı yerlerdir. Türkiye'nin Teksas'ı oldukları konusunda bölge halkının şüphesi yok.

Haber bültenlerinde hep gördüğümüz suçların önemli kısmı işte böyle yerlerden çıkıyor. Sakın ola ki buralara uğramak zorunda kalmayın. 😱

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çinçin (Ankara)

1. Çinçin (Ankara)

Polisin kolay kolay giremediği söylenen bir semt. Yapılan büyük çaplı baskınlarda evlerde kilo kilo uyuşturucu ve küçük cephaneler bulunuyormuş. Olaylarıyla ünlü, tepelerinde meydan savaşları yapıldığı söylenir. Sadece geceleri değil gündüzleri de mümkünse girilmemesi gereken yer olarak nam salmıştır. Neyse ki burayı dağıttılar.

2. Yüreğir (Adana)

2. Yüreğir (Adana)

Özellikle 19 Mayıs Mahallesi, Adana polisine illallah ettiren bir yer. Olur da buradan geçerseniz sakın ola kavgaya tutuşayım demeyin; sonunuz ya mezar, ya da hapishane olur. 😕

3. Çilek Mahallesi (Mersin)

3. Çilek Mahallesi (Mersin)

Akdeniz ilçesine bağlı olaylı bir mahalle. Mesela birkaç hafta önce Suriyeli bir çocuğu kaçırıp 100 bin lira fidye istemişler, amacına ulaşamayınca ne yazık ki çocuğu öldürmüşler. İsmindeki sempatiklik maalesef kendisinde yok. 😔

4. Kadifekale (İzmir)

4. Kadifekale (İzmir)

İzmir'in en güzel manzaralarından birini izleyebileceğiniz bir yerde kurulmuş bir gecekondu semti. Polisin kolay kolay giremediği yerlerden biri olarak bilinir. Kaleyi ziyaret eden her İzmirli, 'orası nasıl bir yermiş ya' diye geri döner.

5. Sarıgöl Mahallesi (İstanbul)

5. Sarıgöl Mahallesi (İstanbul)

Gaziosmanpaşa mahallelerinden biri. Sokaklarında her gece çılgın düğünleri olur, eğlenceli bir yer gibi görünür ama uyuşturucu baskınları konusunda başı çeken bölgelerden biri. Polis bunun dışında uğrama gereği bile duymuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kore Mahallesi (Tekirdağ)

6. Kore Mahallesi (Tekirdağ)

Çorlu ilçesinde. Kaçak elektrik, su kullanımıyla meşhurdur. Zaten evler de tapulu değildir. İçinden arabayla geçerseniz(zaten yaya olarak geçmeyi aklınızdan geçirmeyin) freni kullanmamanızda fayda var.

7. Dolapdere (İstanbul)

7. Dolapdere (İstanbul)

Halk arasında söylenene göre, çalınan arabaların getirilip parçalandığı mekan. Gecesini bırakın gündüzü bile tedirgin edici.

8. Çömlekçi (Trabzon)

8. Çömlekçi (Trabzon)
img.61saat.com

Burası Türkiye'nin en büyük genelevi sayılıyor. Üstelik pazarlıklar gizli saklı mekanlarda da yapılmıyor. Sokaklarında Rus, Gürcü, Azeri kadınlarını sıkça görmek mümkün. Devletin pek de müdahale ettiği söylenemez.

9. Tarlabaşı (İstanbul)

9. Tarlabaşı (İstanbul)

İstanbul'un uyuşturucu merkezlerinden biri. Özellikle ucuz malların buradan piyasaya sürüldüğü söylenir. Arabanızı buraya bırakın bakalım, döndüğünüzde yerinde bulabilecek misiniz? 😁 Ayrıca Eşkıya ve Ağır Roman filmleri burada çekilmiştir.

10. Muhacir Pazarı (Konya)

10. Muhacir Pazarı (Konya)

Serserileri, meyhaneleri, kavgaları ile ünlü tekinsiz bir bölge. Konya'nın eski kabadayıları buralarda haraç keserlermiş. Konyalılar 'maacır pazarı' derler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çarşamba (Samsun)

11. Çarşamba (Samsun)

Bizzat iki Samsunlu arkadaşımın da teyit ettiği üzere buranın mafyaları İtalyan mafyalarını aratmıyormuş. Uyuşturucu çeteleri de pek meşhur. Daha çocuk yaşta silahlanma başlıyormuş. 😕 Samsun'un birkaç yıldır adının çıkmasının nedeni buradaki belli bölgeler olabilir.

12. Bağcılar (İstanbul)

12. Bağcılar (İstanbul)

Bu ülkede Bağcılar diye bir gerçek var maalesef. Tam anlamıyla bir banliyöye dönüştüğü söylenebilir. Dört bir yanı buram buram gridir. Bambaşka bir dünya.

13. Doğanlar Mahallesi (Konya)

13. Doğanlar Mahallesi (Konya)

Sokaklarında yürürken her an bir şey olabilecek korkusuyla adım atacağınız bir mahalle. Kavgasız bir günü geçmez, birbirine bıçak çeken çekene. 😕

14. Çavuşbaş (Afyonkarahisar)

14. Çavuşbaş (Afyonkarahisar)

Buranın yabancısı olup da öyle elini kolunu sallaya sallaya girip çıkan olmamış. 'O eli önce bi indiricen!' dediklerinde horozlanmamanızda fayda var. 😁

15. Faroz (Trabzon)

15. Faroz (Trabzon)

Silah sesleriyle, kavgalarıyla, daracık sokaklarıyla, balıkçılarıyla bilinen mahalle. Kolbastının anavatanıdır. Buraya Fenerbahçe formasıyla giren bir daha geri dönmedi. 😕

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kuştepe (İstanbul)

16. Kuştepe (İstanbul)

Buradan geçerken yanınıza yaklaşıp 1 lira isteyenler olur, vermeme konusunda direttiğinizde o sevimli insanlar bir anda zombiye dönüşürler. Civar semtlerde oturanlar buralardan sık sık silah sesleri duyarlar. Aman kendinize dikkat edin.

17. Kuyubaşı (Eskişehir)

17. Kuyubaşı (Eskişehir)

Eskişehir'de kaçakçılık ve uyuşturucu şebekelerine operasyon düzenlenmesiyle ünlenmiş bir bölge. Ne kadar baskın yaparsanız yapın bitmek nedir bilmiyor.

18. Hacıhüsrev (İstanbul)

18. Hacıhüsrev (İstanbul)

Operasyon düzenlenen yerler konusunda başı çekenler arasında. Bırakın uğramayı, yakınından bile geçilmesi tehlikeli.

Geleceğiniz varsa göreceğiniz var: Welcome to Hacıhüsrev

19. Zeytinköy (Antalya)

19. Zeytinköy (Antalya)

Burada ne ararsanız var: Yankesici, kapkaççı, torbacı, gaspçı ve dahası... Yüzlerce polisin katıldığı uyuşturucu baskınlarıyla sık sık gündeme gelir. Zaten az sayıda polis giderse ellerinden araçlarını bile alırlar; öyle de tehlikeli bir yer.

20. Tepecik (İzmir)

20. Tepecik (İzmir)
www.panoramio.com

İzmir'in en meşhur varoş semtlerinden biridir. Tepecik adı ne zaman geçse 'genelev' muhabbeti yapılır. Porno sinemayla da ünlüdür. İsmini Yenişehir yapıp o kötü namını atmaya çalışsalar da pek işe yaradığı söylenemez. Buranın yakınında bir de Murtake diye bir yer vardır ki semtin bölüm sonu canavarıdır.

Foto Credit: Fikret Okan

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Gazi Mahallesi (İstanbul)

21. Gazi Mahallesi (İstanbul)

Bitmek bilmeyen olayları yüzünden haber bültenlerini işgal eden bol aksiyonlu bir mekan. Burada adına gösteri yapılmamış herhangi bir unsur kalmamış olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2844
1288
662
478
434
287
188
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?