Görüş Bildir
Haberler
Türk Erkeklerine Detaylı Bir Bakış: 10 İl 10 Sevgili

Türk Erkeklerine Detaylı Bir Bakış: 10 İl 10 Sevgili

Merve Ç.
24.03.2015 - 13:19 Son Güncelleme: 24.03.2015 - 15:05

Malum daha önce yabancı ülke erkeklerine değinmiştik. Bugün ise daha detaylı ve bizden bir çalışmayla karşınızdayım. Uzun süredir üzerinde çalıştığım 10 il 10 erkek içeriğim eminim meraklılarına ışık tutacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Edirne

1. Edirne

Haliyle alkolle araları pek bir iyidir, ancak kendini kaybedecek kadar içmezler. Arkadaşları ile vakit geçirmeyi çok seven erkeklerdir, ancak bu size zaman ayırmayacağı anlamına gelmez. Fakat yine de tüm vaktini bana ayırsın diyorsanız Edirneli erkekler size göre değil. Özgürlüklerine düşkün, yer yer romantik olabilen, sürprizlere açık ve nispeten düşünceli sayılabilen erkeklerdir. Ancak şunu belirtmeme izin verin 'elleri işte gözleri oynaşta' olabiliyorlar sık sık. Yani kadınların ilgi göstermeleri çok etkiliyor bu arkadaşları. Sizinle birlikteyken başka kadınlarla rahatlıkla flört edebilir hatta işin ucu sizi aldatmaya kadar varabilir. Çünkü bu arkadaşlar biraz ilgi sevdalısı, kendisine ilgi gösteren kadınlara kayması çok da şaşırtıcı olmaz. Cinsel yönden değerlendirmemi de katarak söyleyebilirim ki sevgililik puanı: 6.5/10.

2. Malatya

2. Malatya

Türk erkeği sahiplenir mottosunu benimsemiş, sizi 'namusu' olarak gören, aşırı bağlı, aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı erkeklerdir. Size ihtiyacınız olan her şeyi verdiğini düşünür ya da verebileceğini zanneder. Sürekli arayan, kontrol eden, sinirli yapısıyla insanı bezdirmesi son derece olasıdır. Bütün bunları yüzüne söylediğinizde ise 'ne alakası var, sana da iyilik yaramıyor' diyecektir. Bütün bu yaptıklarının sizin üzerinizdeki olumsuz etkilerini görmez, görmek istemez. Ona göre çok iyi bir sevgilidir, ama sizin bu konuda konuşmanızı, onu eleştirmenizi kabul edemez. Ataerkil Türk erkeği yapısının yılmaz temsilcileri olurlar. Eğer işlemeyi başarabilirseniz çok iyi bir sevgili elde edebilirsiniz ancak, işlenmeye son derece kapalı bir yapıları vardır. Sevgililik puanı: 5/10.

3. Gaziantep

3. Gaziantep

Yemek yemeyi seven kızlar toplanın. Size hayatınızın en güzel günlerini yaşatabilirler. Anlayışlı, sakin, sevecen yapıları vardır. Son derece iyilik severdirler. Tabiri caiz ise din, dili, ırk ayrımı nedir bilmezler. Elleriniz lezzeti iyidir, yüzleri güleçtir. Ancak Antep şivesinden kurtulmaları pek mümkün değildir. Şiveli konuşma konusunda sıkıntılarınız varsa sorun olabilir ama insanlıkları on numaradır. Ancak bu düşünceli, anlayışlı yapıları zaman içerisinde boğucu bir hale gelebilir, bunun önlemini baştan almanız gereklidir. Ne yapıp edin, Antepli bir erkeğin sizi hayatının merkezi yapmasına izin vermeyin. Ailelerine son derece bağlı ve düşkün olurlar, bu konuda son derece hassastırlar siz de öyle olun. Genel anlamda iyi erkeklerdir. Cinsellik yönünden bir değerlendirme isterseniz de Türkiye standartlarını aştıklarını söylemek mümkün. Sevgililik puanı: 7.5/10.

4. Adana

4. Adana

Adana erkeğini tek bir erkekmiş gibi değerlendirmek bir hayli zor. Ferdi Tayfur modeli de var, Yaşar modeli de, Murat Kekilli modeli de var, Feridun Düzağaç modeli de. Yani Adanalı bir verkekler birlikte olmak tamamen sizin şansınıza ve kısmetinize kalmış. Hayatınızın en harika ilişkisini de yaşayabilirsiniz, en kötü ilişkisini de. Genel olarak bir şeyler söylemek gerekirse, dobra, dürüst ve gerçekçi erkeklerdir. Yalan söylemezler, daha doğrusu beceremezler, mutlaka içlerinde bir yerlerde bir romantizm vardır. Ama bulup çıkarmak çoğu zaman size kalabilir. Adana'yı çok severler, ailelerine düşkün olurlar, arkadaşlıkları ve dostlukları kıymetlidir ve yeni bir ortama girmede sıkıntılar yaşayabilirler. Sevgililik puanı: 6.5/10.

5. Muğla

5. Muğla

Turizm sektörünün gelişmesiyle doğru orantılı olarak adam beğenmemeye başlayan erkek modelidir. Zannedersin elin Alman'ı, Rus'u, Amerikalısı bu beyefendiler için geliyorlar. Cinselliğe kolay ulaşabilir oluşları sizden de aynı performansı beklemelerine sebep oluyor. Biraz ukala, biraz kendini beğenmiş, biraz patavatsız olabiliyorlar. Aslında öyle değiller, dedim ya son zamanlarda biraz bozulma yaşamışlar. Normalde sakin, iyi huylu, düşünceli erkeklerdir. Karşısındakini kırmamak için son derece özenli davranırlar. Sosyal hayatları renklidir, kalabalık arkadaş grupları vardır, yeni bir ortama girdiğinizde kendilerini belli ederler ve gruba kabul edilmeleri uzun sürmez. Turistik yörede yaşıyor olmalarının getirdiği cinsel tecrübeyi de eklemek lazım. Sevgililik puanı: 7/10.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Trabzon

6. Trabzon

Saman alevi gibi parlamalar içinde, kıskançlık krizleriyle bezeli, kimdi o sorularıyla süslü bir ilişki mi istiyorsunuz? Trabzon erkeğinde hepsi var üzülmeyin. Sevdiğini sahiplenmek sözünü onun sahibi olmak olarak algılayan, çok çabuk sinirlenen, sinirlendiğinde kısa süreli de olsa gözü hiçbir şey görmeyen Trabzon erkeğini kontrol etmek oldukça zordur. Sizi toplum içinde utandırır, mesela yolda bağıra bağıra kavga eden bir çift varsa, erkeğin Trabzonlu olma ihtimali bir hayli yüksektir. Bu yönlerini görmezden gelirseniz ki gelmeniz çok zor, iyi bir ilişki yaşayabilirsiniz. Büyük değişimler geçirmesiz lazımdır Trabzon erkeğinin, iyi işlenmesi, mentalitesinin değişime uğraması lazımdır. Bunlar başarılırsa harika bir sevgiliniz olabilir, ama işiniz zor. Sevgililik puanı: 5.5/10.

7. Kayseri

7. Kayseri

Ahahaha evet, bildiniz çok hesapçı olurlar. Mesela ilk buluşmada Alman usulü hesap ödeyebilirsiniz. Bu cümleyi okuyup da 'tabii ki ödeyeceksiniz, erkek sizin her şeyinizi ödemek zorunda mı?' diyen erkeklerin %90'ı da Kayserilidir. Son derece planlı olurlar, plan yapmadan adım atmazlar. Bu zaman zaman ilişkiyi bir oyun gibi görüp, son derece planlı hareket etmelerine ve ilişkiyi bir satranç oyununa çevirmelerine sebep olabilir. İlişkinin 2. ayında size evlilikten bahsetmeye başlayabilirler misal. Romantik değillerdir, belki isterler ama beceremezler. Düşüncelidirler ama, sizi mutlu etmeyi isterler, üzerinize düşerler, sevecen olurlar. Kayserililere atfedilen bazı özellikler dolayısıyla gergin olurlar ve bunun ima edilmesi bile sinir patlamalarına yol açabilir. Kayserili sevgilinize, Kayserili olduğunu pek hissettirmeyin. Sevgililik puanı: 6.5/10

8. Bursa

8. Bursa

Öncelikle efendi olurlar. Kibar, nazik ve anlayışlı sevgililerdir. Ancak bu yönleri aşırıya kaçarsa insanı rahatsız eden bir seviyeye ulaşabilir. Her şeyi size sormaları, son kararı sürekli olarak size bırakmaları, düşüncelerinize saygı adına daima kararsızlık belirtileri göstermeleri yorucu olabilir. Sürpriz yapmayı severler, özel günleri unutmazlar. Ama arkadaşları ile takılmalarına asla ses etmemelisiniz. Çünkü geniş bir çevreye sahip, arkadaşları ile uzun ve sık vakit geçirmeyi seven erkeklerdir. Genel olarak iyi bir sevgili olurlar, cinsel performansları da son derece iyi olabilir. Övülmeyi, ilgi görmeyi çok severler. Bütün bunları dikkate alırsanız Bursa erkeği sizin ilacınız olabilir. Sevgililik puanı: 8/10.

9. Artvin

9. Artvin

On numara beş yıldız erkekleri vardır. Size bunlardan biri denk gelirse yaşadınız demektir. Kültürlü, akıllı, akılcı, düşünceli, sorumlu ve paylaşımcı olurlar. Tam bir eşitlikçidirler, maço tavırlar sergileyeni son derece nadirdir. Sanki hepsi kadınlarla dolu bir evde büyümüştür, kadının halinden, dilinden iyi anlarlar. Artvin'in çetin şartlarından olsa gerek dayanıklı, zordan korkmayan, mücadeleci erkekler olurlar. Yani bir ilişkide sizi her açıdan mutlu etmeleri son derece olasıdır. Dostluğa değer veren, verdiği sözü tutan, gereksiz çıkışlardan uzak, sakin ve dinleyen bir yapıları vardır. Belli ki listemizdeki en iyi erkektir. Bana kulak verenleriniz varsa Artvinli erkek her zaman ilk tercihiniz olmalıdır. İyi aile babası olmaları da cabası. Sevgililik puanı: 8.5/10.

10. Çorum

10. Çorum

Zor erkeklerdir. Sizin onları çözmenizi, anlamanızı beklerler. İlişkide önemli olan tarafın erkek tarafı olduğunu düşünürler. Ataerkil düşüncenin vücut bulmuş halidirler. Anadolu erkeği olduklarını düşünürler bundan dolayı kadın onlar için vardır. Sizi şımartmasını, size küçük sürprizler yapmasını beklemeyin. Muhafazakar yapılarından dolayı belli kıyafetlerinizi gardrobunuzda unutun, dekolteyi düşünmeyin, mini eteklerinizi yırtın. Bir erkeğin bir kadını sahiplenmesinin olumsuz tüm yanlarına hazır olun. Sevgililik puanı: 4/10.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
69
42
9
9
8
3