Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Suç, Adalet ve İntikam Sahneleriyle İzleyenleri Gerim Gerim Gerecek Birbirinden Harika Yabancı Dizi Önerileri
Merhabalar. Son yıllarda yabancı televizyon dünyasında birbirinden harika hikayelere sahip gerilim dizileri ekranlara geldi. Karakterlerin karmaşık olduğu, derin psikolojik olayların yaşandığı ve tehlikenin bir an olsun azalmadığı bu diziler izleyenlerin beğenisini topladı. Bu içerikte son zamanların en popüler gerilim dizilerini sizler için bir araya getirdik. İyi seyirler dileriz.
'Lovely Runner' Dizisini Beğenerek Seyredenlere Birbirinden Harika Kore Dizisi Önerileri
Merhabalar. Güney Kore dizileri yani diğer bir adıyla K-dramalar, son zamanların en popüler dizileri arasında yer alıyor. Bu diziler eğlenceli ve düşündürücü hikayeleriyle izleyenlerin büyük beğenisini kazanıyor. Son zamanların en  çok izlenen yapımlarından biri de 'Lovely Runner' olarak karşımıza çıkıyor. Bu listede 'Lovely Runner' hayranlarına izleyebilecekleri diğer Kore dizilerini listeledik. İyi seyirler dileriz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bir TikTok Kullanıcısının Prens Dizisindeki Kaptan Vandyke'ın Şarkısıyla Çektiği Makyaj Videosu Viral Oldu
BluTV'nin sevilen dizisi Prens artık popüler kültürümüzün bir parçası desek yanlış olmaz. Zira dizi aşırı komik senaryosuyla kendine hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindi. Tabii diziye olan bu hayranlık başka alanlara da sıçradı. TikTok'ta Rloeyyan adlı bir kullanıcı, Kaptan Vandyke şarkısıyla makyaj videosu paylaştı. Gelin o anları hep birlikte izleyelim.
İfşası Çok Konuşulmuştu: Tüm Zamanların En Romantik Filminin Yönetmeninden Yıllar Sonra Bir Özür Geldi
'The Notebook' filminin yönetmeni Nick Cassavetes, filmden 10 yıl sonra başrollerdeki Ryan Gosling ve Rachel McAdams'ın film setinde hiç anlaşamadığını ifşa etmişti. Tüm zamanların en romantik filmlerinden olan yapım senaryosuyla çok konuşulsa da bugün hâlâ bu bilgi çok tartışılıyordu. Yönetmen de pişman olmuş olacak ki bir açıklama yaptı. Detaylar içerikte!
Reklam