Görüş Bildir
Haberler
TV
True Blood İzlemek İçin 15 Çekici Sebep

True Blood İzlemek İçin 15 Çekici Sebep

Bes Tial
18.09.2014 - 01:51 Son Güncelleme: 18.09.2014 - 12:04

Yabancı dizi izlemeyi sevenler fakat şu sıralar izleyecek bir dizisi kalmayan arkadaşlar için, eğer izlememişlerse bu diziyi tavsiye ederim. Gifler spoiler içerebilir. Ona göre uyarayım da sonra dizinin tüm keyfi gitmesin. İyi eğlenceler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vampirli bir dizi arıyorsanız tam yerindesiniz.

Eğer bol bol vampir içeren dizileri seviyorsanız size gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim bu diziyi.

2. Yok ben vampirle yetinemem diyorsanız bu dizide daha neler neler.

Bu diziyi izlediğinizde ufkunuz alıp başını gidecektir. Doğaüstü ne varsa toplamışlar ve apayrı bir dünya yaratmışlar. Bize de bu dünyayı seyretmek düşer.

3. Her sahneye sansür yapılıp dizi keyfinizin içinize etmiyor.

3. Her sahneye sansür yapılıp dizi keyfinizin içinize etmiyor.

Evet bu dizide bol bol küfür, kanlı sahneler ve seks vardır. Birisi kızdığında istediği gibi saydırır ve sizin duyduğunuz bipp sesi olmaz. Tabiki de sansür olmayınca dizinin gerçekçiliği artıyor ve size daha iyi bir dizi keyfi sunuyor. Bu arada dizi +18'dir. Ona göre uyarımı yapayım. Sansür yok ama 18 yaş altı için bu dizi hiç olmamalı.

4. Bütün ön yargıları kırıp eşcinsel bir insandan da iyi bir dost olacağını gösterir.

Lafayette'i sevmeyen yoktur heralde aranızda. Çok yaratıcı küfürleri vardır. Ona ırkçı veya cinsel tercihiyle ilgili kötü bir eleştiri yaparsan hayatının hatasını yaparsın. Böyle bir hata yapmışsan arkana bile bakmadan kaçmalısın.

5. Sadece başrollere dikkat edilmeyip en alt oyuncuların bile muhteşem bir oyunculuk sergilemesi.

Kötü bir oyuncu bulmanız zordur. Herkes gayet iyi oyunculuklar çıkarıyor. Tabi ki bu da gerçekçiliğe bir artı getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Flashbacklerin diziye ayrı bir renk katması.

Her zaman flashbackleri sevmişimdir. Eski zamanlardan gösterilen görüntüler diziye ayrı bir tat katıyor bence.

7. Başrol kızının sürekli iyimser olması gerekmediğini kanıtlaması.

Genelde herkes tarafından sevilen o iyimser başrol kızlarından biri değil Sookie. Bir de o kadar aşk yaşıyor ama yeri geldiğinde seni yerinden sarsacak şekilde sert davranmasını da biliyor. Hep melek gibi olmaması da ona ayrı bir çekicilik katıyor. Daha samimi bir karakter çıkıyor ortaya.

8. Sadece onlar için bile izleyebileceğin çok sempatik karakterlere sahip olması.

Jessica, Jason, Sam, Arlene ve diğerleri. Birinin bile gitmesi bizi derinden sarsmaya yeter. Bu yüzden hep olsunlar onlar. İyi ki varlar.

9. Başlangıç müziğinin ve videosunun çok başarılı olması.

Kaç bölüm izlemişimdir fakat bir kere bile jeneriğini atladığımı hatırlamıyorum. Hatta şarkıya her defasında eşlik etmişimdir.

10. Pam'in konuşması ve tavırları.

Pam, sert ve somurtan tavırları ve çekici konuşmalarıyla kendisini belli ediyor. Hiç bir bölümde de onu gülümserken göremememiz ayrı bir dikkat çekiyor. O olmazsa bu dizi de eksik olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Saf mı saf Jason.

Adam akıllı düşünemeyen, aslında zeki ama aklını kullanamayan, çok kolay bir şekilde gaza gelebilen Jason'ı unutamayız tabi ki.

12. Çok fazla rolü olmayan bir karaktere bile çok etkileyici hikayeler kurulması.

Mesela Terry. Terry' nin hikayesi biraz üzücü. Kendisini sürekli sessiz ve duygusal olarak biliriz. Yıllar önce sırf üniversite parasını çıkarabilmek için orduya katılan ve Irak'ta yaşadığı olaylar sebebiyle psikolojisini bozması. Terry'i sevmemek mümkün mü? Üzmeyin bu abimizi.

13. Vampir İncil'i çıkaracak kadar cesur bir senaryosu olması.

13. Vampir İncil'i çıkaracak kadar cesur bir senaryosu olması.

Gerçekten de böylesine cesur çekimler yapılması benim çok ilgimi çeker. Şimdi bir de bizim ülkemizde böyle bir şey olsaydı direk diziyi yayından kaldırırlardı.

14. Güzeller güzeli perileri de unutamayız tabii.

Periler, o mükemmel yaratıklar,  periler ilk defa bu dizide ilgimi çektiler. Çok güzel olmalarına karşın zaman zaman onların korkunç yüzleriyle de karşılaştık.

15. Sadece bir konuya yoğunlaşarak sıkıcı olmaması.

Aynı anda bir sürü olay gerçekleşiyor. Her karakterin ayrı bir sorunu var. Her karakter kendini izletiyor.  Bu yüzden bu diziye 'excellent' deyip size rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
34
6
5
1
0
0