Görüş Bildir
Haberler
Tokat'ta Kaybolan Çocukları Arama Çalışmaları Sürüyor

Tokat'ta Kaybolan Çocukları Arama Çalışmaları Sürüyor

Deniz Gök
13.02.2016 - 15:01 Son Güncelleme: 13.02.2016 - 15:17

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 46 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reşadiye'de 29 Aralık'ta kaybolan komşu çocukları Taşcı ile Erol'un bulunması için devlet ve vatandaş işbirliğiyle tüm imkanlar seferber edilerek arama çalışmaları yürütülüyor. AFAD, polis ve jandarma dalgıçları Kelkit Çayı, polis, komando ve ilçe halkından oluşan ekipler ise ormanlık arazi ve metruk binalarda çalışma yaptı.

Ankara'dan gelen polis helikopteri ve 'multikopter' ile ormanlık ve dağlık arazi havadan tarandı. Ekipler, eğitimli köpeklerle karadan da arazide arama gerçekleştirdi. Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen uzman ekipler ise çocukların kaçırılma ihtimali üzerine çalışma yürüttü. Bu kapsamda ilçe genelinde yaklaşık 200 kişinin ifadesi alındı.

Özel ekip oluşturuldu

Aileler de çocuklarını gören ve yerini bildirenlere para ödülü vereceklerini açıkladı.

Çalışmalar kapsamında son olarak Tokat Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş, çocuk şube ve güvenlik şubesi personelinden 12 kişilik özel ekip oluşturuldu. Ekip, çalışmalarını Reşadiye ilçesinde aralıksız sürdürüyor.

Bu arada Ordu'dan gelen 4 kişilik dalgıç ekibi de Kelkit Çayı'nda belirlenen noktalara dalış yaparak kayıp çocukları aradı ancak çocuklara ait herhangi bir ize rastlanmadı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın