Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Eski Sevgilini Geri Döndürebilecek Misin Gör!

Testi Çöz, Eski Sevgilini Geri Döndürebilecek Misin Gör!

Ufuk
30.03.2015 - 19:13 Son Güncelleme: 31.03.2015 - 15:41

Sevgilinle uzun bir süredir birlikteydin ama birkaç hafta önce ayrıldınız. Onu unutmak için her yolu denedin ama olmadı. Hala Tülay'a karşı bir şeyler hissediyorsun ve onunla tekrar birlikte olmak istiyorsun. Ayrılığınızın 3. haftasındasın gece saat 02.30 olmuş ve senin aklında Tülay var. Bakalım ilişkinizi kurtarabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne yapacaksın?

Ne yapacaksın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tülay'a ulaşmak için birkaç seçeneğin var!

Saat gecenin üçü ve sen Tülay'ın evinin önündesin. Tülay tek başına yaşıyor ve odasının ışığı yanıyor, galiba uyumamış.

Telefon sadece bir kere çaldıktan sonra Tülay telefonu açtı ve "Alo" dedi. Ne diyeceksin?

"-İyi, oturuyorum, sen?"

"Yok bee ben zaten bu saatlerde uyuyorum artık." dedi ve güldü. Özgüvenli şekilde konuşman işe yaramış gibi gözüküyor. Şimdi ne diyeceksin?

Biraz ısrar ettikten sonra Tülay buluşmayı kabul etti. Yarın tanıştığınız yerde bir yemek yiyeceksiniz. Bir hediye alman işe yarayabilir ;)

Ona en sevdiği çiçekten bir demet aldın ve götürdün. Pek belli etmek istemese de oldukça mutlu oldu. Yemekten sonra bir şeyler içmek için bara gittiniz, biraz alkol aldınız ve her şey çok güzel gidiyor.

Facebook'a girdin, Tülay'ın 2 gün sonra bir sergiye gideceğini gördün. Aa bu arada Tülay bir dakika önce onlinemış. Galiba uyumamış. Ne yapacaksın?

Özge'yi aradın, telefon birkaç kere çaldı ve uykulu bir ses "Alo" dedi.

Özge'nin halini hatrını sordun ve sohbet etmeye başladınız. Muhabbet sardı ve yaklaşık yarım saat konuştunuz.

Özge'ye ilişkinizi tüm yönleriyle anlattın. Artık her şeyi biliyor.

Özge'den yardım istedin. "Tamam bakarız bir şeyler ayarlamaya çalışıcam. Aa bi dakika biz 2 gün sonra arkadaşlarla sergiye gidiyoruz. Tülay da gelecek, gelsene sen de." dedi.

Dayak yedin!

Dayak yedin!

Kapıyı çaldın, bir süre bekledikten sonra kapı açıldı. Kapıyı Tülay'ın abisi açtı, meğerse o gece Tülay'da kalıyormuş :( 'Ben sana bu kızı bir daha rahatsız etemeyeceksin demedim mi lan!' diyerek üstüne yürüdü ve ağzını yüzünü dağıttı :( Geçmiş olsun...

Rezil oldun!

Rezil oldun!

İnşaata çıktın ve 'Tülaay bana dönmezsen atarım kendimi' diye haykırdın. Tülay pencere geldi ve şaşkın bakışlarla seni izledi. Bir kaç pencere daha açıldı ve 'Sıkıysa atla' diyenler oldu. Atlayamadın tabi, yemedi. Uslu uslu aşağı indin ve evine döndün. Bir daha da Tülayla görüşemedin...

Tebrikler, mükemmel bir hediye seçimi yaptın!

Buluşma saati geldi çattı ve hediye paketinle birlikte Tülay'ın yanına gittin. Hediyeni verdin ve kız çok mutlu oldu, taa ki paketi açana kadar. Sütyeni suratına fırlattı ve 'Sen beni bir obje olarak mı görüyosun!!!' diye bağırarak çekip gtti. Kısacası eski sevgiliye alınabilecek en kötü hediyeyi aldın...

Ah bu mavi tik...

Ah bu mavi tik...

Whatsapp'tan yazdın ve mavi tık çıktı. Bekledin bekledin ama Tülay vir şey yazmadı. Hatta bir süre sonra son görülmesini de göremez oldun. Sanırım engellendin...

Özge'yi çok bunalttın!

'Ya gecenin bi yarısı arıyosun ve bi saattir bana Tülay'dan bahsediyosun. Madem çok güzeldi ilişkiniz neden ayrıldınız...' dedi ve telefonu kapattı Özge. Bunu bunaldığından mı yaptı yoksa seni kıskandı mı anlayamadın.

Hadi canım öyle mii!

'Hadi canım öyle miii? Sen haklısın demek, ya şurda iki muhabbet ettik diye hemen senin tarafını tutmamı mı bekliyosun. Bence sen Tülay'dan vazgeç.' dedi ve telefonu kapattı Özge.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldun...

Özge güzel kız hoş kız ama Tülay'ın en yakın arkadaşı. Niyetini anlayınca seni tersledi ve 'Nasıl böyle bir şey düşünebiliyosun ya Tülay benim en yakın arkadaşım' diyerek telefonu suratına kapattı.

Ne işin var senin burada 😒

Sergi'ye geldin Tülay gerçekten de oradaydı. Biraz dolaştıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıktı ve sergi salonunun hemen yanındaki kafeye oturdular. Yan masaya oturdun ve seni fark etmesini bekledin. Bir süre sonra Tülay seni fark etti ve 'Ne işin var senin burada' bakışlarına maruz kaldın. Hiçbir şey demeden bir süre oturdu ve sonra kalkıp gitti. Sen de öylece kalakaldın...

Tek mi kız var bu dünyada?

Tek mi kız var bu dünyada?

Buluşmaya gitmedin ve evde pinekledin. Buluşma saati geldi Tülay defalarca seni aradı ama açmadın. Ne gerek var ya bir tek Tülay mı var sanki dünyada, bir Tülay gider bin Tülay gelir sen canını sıkma.

Evdeki hesap çarşıya uymadı!

Barda bir sürü güzel ve yalnız kız vardı ve sen Tülay'ın yanından kalkıp yan masada tek başına oturan kızın yanına gittin. Tülay çok sinirlendi ve 'Bi daha beni arama, pislik!' diye bağırdı. Sakinleştirmeye çalıştıysan da işe yaramadı çekip gitti. Kıskandıracağım diye her şeyi mahvettin. Ha o yanına gittiğin kızla ne mi oldu? Kızın sevgilisi varmış, onu bekliyormuş...

Şarkıyı yolladın. Kız random gülüş attı. Hoşuna gitti gibi. "Uyku tutmadı ya" diye cevap verdi.

Hadi Git Yat!

Soran olursa, neyse ne! Ya gören olursa sadece arkadaşız!

Takılmaya devam ettiniz sohbetiniz oldukça güzeldi. Tülay 'Ya sen arkadaş olarak daha iyiymişsin aslında, biz en iyisi arkadaş kalalım.' dedi...

Biraz daha yaratıcı olmalısın!

Eski sevgilin seninle dalga geçti!

'Hıhı hemen atlayıp taksiye geliyorum. Çok özlemişim seni.' dedi ve telefonu kapattı. Seninle resmen dalga geçti...

Aşırı özgüven pek faydalı değil...

'Off ne saçmalıyosun sen ya, derdin ne senin? Biz ayrıldık bunu kafana sok' dedi ve telefonu suratına kapattı.

Kaçan kovalanır, kovalanan kaçar!

'Ha iyiymiş, düşünmeye devam et o zaman.' dedi ve kapattı telefonu.

Gecenin bi yarısı eski sevgilini arayıp onu düşündüğünü söylersen tabi suratına kapatır.

Tebrikler, aşkın uğruna kainatı yaktın...

Eski sevgiliye dönmek de neymiş?

Eski sevgiliye dönmek de neymiş?

Eski sevgiliye dönmek de neymiş? En iyisini yaptın. Yaşanılan her şeyi geçmişte bıraktın ve hayatına 'o' olmadan devam etmeye karar verdin. Bıraktın gitti, ne gerek var zaten eskiye dönmeye.  Tamam bi süre üzüleceksin belki,  zaten bu insanın doğasında var.  Yaşandı bitti her şey, artık özgürsün bunun tadını çıkar!

İlişkinize Bir Şans Daha Verdiniz! Mutluluklar!

İlişkinize Bir Şans Daha Verdiniz! Mutluluklar!

Biraz daha alkol aldınız ve eğlenmeye devam ettiniz. Bugün, daha önce hiç olmadığı kadar iyi anlaştınız bu ikinizi de çok mutlu etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Tülay da sana karşı hislerinin hala bitmediğini itiraf etti. 'Exten next olmaz.' diyenlere inat ilişkiye devam etme kararı aldınız. 

Yapman gereken her şeyi tam yerinde ve zamanında yaparak ilişkini kurtardın! İkinize de bir ömür boyu mutluluklar!

Eski sevgilin seni senden iyi tanıyor!

Eski sevgilin seni senden iyi tanıyor!

Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye...

Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye...

Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken uyuyakaldın. Öğlene kadar uyudun, gözlerini açtığında karşında Tülay'ın facebook profili duruyordu ve 'Yeni bir ilişkiye başladı.' yazıyordu. Geçmiş olsun 😔

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1013
611
500
436
281
240
110
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dheryaa

bu tülay ilginçmiş. alkol almaya devam edikçe ilişki kurtuldu. ayılınca gene ayrılır heralde :):):):)

Aaynelhayat

Tebrikler, aşkın uğruna kainatı yaktın...

Büşra Küçük

Merveyi tavlamaktan daha kolay oldu Tülay, Merve kadar uyuz değilmiş. (evet can sıkıntısından kız tavlıyorum)

Pasif Kullanıcı

Bacım (Ablam) şu cevapları söylesene ya :D