Görüş Bildir
Haberler
Terkedilmeler Silsilesi: 33 Yıllık Ömürde Bir Kadın Kaç Sebepten Terk Edilir?

etiket Terkedilmeler Silsilesi: 33 Yıllık Ömürde Bir Kadın Kaç Sebepten Terk Edilir?

Ahu Dön
28.06.2016 - 16:30

Tam 33 yaşındayım. İlk defa 16 yaşında bir ilişkim oldu. Bunca yıl boyunca türlü sebeplerden terk edildim. Bunları sizle paylaşmak istiyorum. Sebebi basit, üzerinde rahat konuşabildiğiniz her şeyi atlatabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak lisede bağlanma korkusu olan 17 yaşında bir ergen tarafından terk edildim.

Ya sen 17 yaşında ne yaşadın da bağlanma korkusu geliştirdin hiç anlamadım. Allah'tan ben de o zamanlar 16 yaşındaydım da çektiğim aşk acısı çok uzun sürmedi. Benim kafa da o zamanlar patates çuvalı.

2. Şişkoyum diye terk edildim.

Mühendislik okuyan sayısalcımız artık nasıl bir hesap yaptıysa benim şişko olduğuma ve bu yüzden bana olan hislerini kaybettiğine kanaat getirmişti. İki aylık aşk acısıyla 15 kilo verince bana bir akşam 'naber, nasılsın?' diye mesaj attı. 'Şişkoyum' diye cevap atıp onu hayatımdan çıkardım.

3. İki yıl sonunda bana yalvarmalarına karşılık verdim diye terk edildim. Bana "Ben duygularımdan emin değilim." dedi inek ya!

3. İki yıl sonunda bana yalvarmalarına karşılık verdim diye terk edildim. Bana "Ben duygularımdan emin değilim." dedi inek ya!

İki sene boyunca beni ilişkiye ikna etmek için paspas olan kahramanımız elde edince hevesim kaçtı demek yerine 'yea bence çok kaptırdın, ben o kadar yoğun değilim.' diye beni telefonda terk etti. O kadar yoğun olmadığım için üç hafta içinde atlattım.

4. Anası beni beğenmedi diye terkedildim.

Evet, annesi benden hoşlanmamış. Üstelik sadece Facebook profilime bakarak buna karar vermiş. Ne yapalım sağlık olsun. Anası neyse danası da odur deyip yoluma baktım.

5. Karısı beni istemiyor diye terk edildim.

Bilseydim asıl ben terk edecektim ama şerefsizimiz 'Evliyim ve karım seni istemiyor.' diye ikisini bir arada söyleyince benim terk etme fırsatım olmadı. Sanki ben karısını bilsem 'ay noolur beni isteyin' diyecektim. Manyak aile!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onu yeterince takdir etmiyorum diye terk edildim.

Yüksek egolu reklamcı ruh hastamız, hiç utanmadan beni takdir etmiyorsun, bana hiç güzel bir şey söylemiyorsun, diye beni terk etti. Sanki paşa sabah akşam bana prenses gibi davranıyordu. İlişki diktatörü psikopat, git anan övsün!

7. Uzun ilişkiye hazır olmadığı için ilişki henüz kısayken terk edildim.

İkinci ayın sonunda 'ben uzun ilişkiye hazır değilim' deyip beni sap gibi ortada bıraktı. Arkadaşlar kısa süreli düşündüğünüz ilişkilerin başında lütfen 'sen hayatım boyunca aradığım kadınsın' gibi şerefsizlik dolu cümleler sarf etmeyin.

8. Farklı dünyanın insanlarıyız diye terk edildim.

O sıralar o Bağcılar da ben de Güngören'de oturuyorum. Düşünün dünyalar ne kadar farklı.

9. Başkasına aşık oldu diye terk edildim.

İlişkilerim arasında en aklı selim terk edilme sebebim buydu. Mutlu olsunlar.

10. Evlenince anasıyla yaşamak istemiyorum diye terk edildim.

Anasının eli ayağı tutuyordu, ne gereği vardı hiç bilmiyorum. Sonra duydum evlenmiş, ayrı eve çıkmış anasından.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 38 yaşında bir beyefendi evlenmeye hazır değil diye terk edildim.

Bu da evlendi, hem de cicişlerin adeta üçüncü kardeşi gibi duran bir afeti devran ile. Beğenemedi haspa herhalde beni.

12. Açık fikirli değilim diye terk edildim.

Kızlarla sabaha kadar partileyen paşamız beni köylü bulup terk etti. Fakat olay tam da benim de başka adamlarla partilemeye başlamama denk geliyor. Hani moderndik çapsız!

13. Bu da son hıyarımız, ilk erkek arkadaşım o değil diye terk edildim.

Evet bu mükemmeldi, çünkü ilişki başlarken ondan bir şey saklamamış olmama rağmen geçmişe dönük kıskançlık krizleri bitmedi ve dayanamıyorum artık deyip ayrıldı. Ben senin orada burada eski kırıklarının boynuna sarılmana dayanıyordum ama göt çeneli çakma Süpermen!

Son olarak buradan beni terk ettikleri için tüm o sığırlara teşekkür etmek istiyorum. Olmasalardı olmazdım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1388
550
120
93
69
47
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lotkkk

erkek dediğin insanın hayatına bir nevi yük zaten, kim evde çamaşır ve bulaşık çıkartan arada bir de kendini önemli ve değerli hissetmek istediği için her iş... Devamını Gör

George Orwell

Şunu bir erkek yazsa ağzına sıçar, hakkında konular açar ve hatta mahkemeye verirsiniz. Sana bunları söyleten, editörün yaşadıklarından daha beterini yaşamış... Devamını Gör

Sevilay

sın bındon dıho iyilırono loyıksın

Donnie Darko

Sen de hiç boş durmamışsın bir ara verseydin nedir bu sevgili yapma hırsı -.-

Deniz Azdemir

18 yılda 13 sevgili bulduğuna göre uzun süre ara vermiş olmalı, ha?