Görüş Bildir
Haberler
Teknoloji Artık Daha Fazla Hayatımızda: 10 Maddede Günlük Rutinlerimizde Değişen Şeyleri Anlatıyoruz!

Teknoloji Artık Daha Fazla Hayatımızda: 10 Maddede Günlük Rutinlerimizde Değişen Şeyleri Anlatıyoruz!

Yapı Kredi
29.09.2021 - 12:22

Teknoloji hayatımızın tam da ortasına öyle bir yerleşti ki artık her alışkanlığımız daha farklı ve daha kolay! 

Şimdi gelin teknolojinin etkisiyle günlük rutinlerimizde değişen şeylere birlikte bakalım! 

1. Tek bir akıllı saati kolumuza takarak telefon görüşmeleri, mesajlaşmalar yapabiliyoruz hatta kan basıncımızı, günlük adım sayımızı bile takip edebiliyoruz!

2012 yılında Chris Dancy isimli biri, bu verilere ulaşmak için vücudunda onlarca sensör taşıyor ve tuhaf karşılanıyordu. (World’s Most Connected Man derler, bu da meraklısına bizden ek bilgi olsun😊)

Bugün hepimiz birer Chris olduk, çok da alıştık.

2. Sanal gerçeklik çıktı, mertlik bozuldu. Artık bir yere gitmektense oturduğumuz yerden her şeyi yaşayabiliyoruz! (Çok da işimize geldi😂)

Oteller, oyunlar, filmler derken her şeyin sanal bir dünyası çıktı. Görünen o ki gelecekte pek evden çıkmamıza gerek kalmayacak. 😎

3. Telefon kameraları öyle gelişti ki artık en ünlü Youtuberlar bile çekimlerini telefonlardan yapabiliyorlar!

Eskiden çekim yapılan stüdyoları bir düşünsenize, şimdi telefonlar ile uzun metraj film bile çekiliyor!

4. Video Chat artık telefonların kendinde, sosyal medya uygulamalarında, her yerde kullanılır oldu; en uzaklarımız bile yakın oldu.

İnanmazsınız artık bir çok evrak imzalanan müşteri olma süreçlerinde bile bankalar görüntülü konuşma kullanıyor ve şubeye gidilmiyor!

5. Marketlerden alışveriş yapmayı özledik, mobil uygulamalardan kedi maması da çamaşır makinesi de sipariş verebiliyoruz!

Anne, babalarımız bile internetten alışverişe başladılarsa bu iş olmuştur.

6. Online eğitimleri çoğumuz pandemi döneminde yaşadık. Hatta sadece eğitim değil, sınavlar bile online yapıldı.

Sınav demişken, ne iyi oldu online yapılmaları. 😂

7. Eskiden bayilere gidip bilet arardık, telefonda beklerdik; bazılarımız hatırlamaz otogara gidip bilet aramak vardı :D

Online platformlar sağ olsun, artık hem indirimleri rahatça yakalayabiliyoruz hem de saniyeler içinde bilet, rezervasyon her şeyi halledebiliyoruz.

8. Devlet dairesi derdik, gider sıra beklerdik; şimdi her şey bir internet sitesinden halloluyor.😍

İkametgah diyorum, başka da bir şey demiyorum. 😂

9. Belki teknolojinin en büyük nimetlerinden birisi diyebiliriz kendisine; robot süpürgeler!😂

İster evde oturduğunuz yerden, isterseniz iş yerindeyken mobil uygulamalarla süpürgenizi çalıştırıp ayaklarınızı uzatıp kahvenizi içiyorsunuz! 😊

10. Mobil bankacılık sayesinde artık nakit mi lazım hemen kredi başvurusu yapıp, anında hesabımızda görüyoruz; çok sevdiğimiz bir tanıdığımız mı var hemen para göndermesini sağlayabiliyoruz daha ne olsun!😍

Müşteri olmak, para göndermek, kredi başvurusu yapmak; hepsi birkaç dakika sürüyor!

Teknoloji bu kadar ilerlemişken, hemen ve çok kolay bir şekilde Yapı Kredi müşterisi olabilir ve bir çok kampanyadan yararlanabiliriz de!

Teknoloji bu kadar ilerlemişken, hemen ve çok kolay bir şekilde Yapı Kredi müşterisi olabilir ve bir çok kampanyadan yararlanabiliriz de!

Hesabınıza Kolay Adres tanımlayın, iPhone 12 Pro kazanma şansı yakalayın!

Ayrıca;

Tüm ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranları ile 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi, İhtiyacınıza Uygun Kredi Kartları ile Ayda 1.500 TL’ye varan Worldpuan, Emekli Tanıdığına referans olarak emekli maaşlarının Yapı Kredi’ye taşınmasını sağlayanlara 2.500 TL’ye varan nakit ödül Yapı Kredi’de!

Şimdi Yapı Kredili Olun!💙