Görüş Bildir
Haberler
Tek Soruluk Kişilik Testine Göre Zor Durumlarda Nasıl Tepki Verirsin?

Tek Soruluk Kişilik Testine Göre Zor Durumlarda Nasıl Tepki Verirsin?

Bu test zor durumlarda ortaya koyacağınız tepkiyi gösteriyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#

#

Soğuk kanlı!

Zor durumlarda daima soğuk kanlı bir insansın. Diğer insanların seni çekinirken, terlerken, yardım isterken görmesi çok zor. Gergin ve zor durumlarda patlamaya hazır bir savaşçısınız. Her sorunu çözebilir ve insanları yönetebilirsiniz. Sahip olduğunuz soğuk kanlılık ve kararlılık sizi en kötü durumlarda bile açığa çıkarıyor.

Çözüm ustası!

Karmaşa ve karışıklık durumlarında siz hiç etkilenmiyorsunuz. Çevrenizdekiler zor durumlarda kendilerini kaybetseler bile siz sakin kafayla düşünebiliyor ve çevrenizdekileri de sakinleştirebiliyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizin bu serin kanlılığınıza ve sakin yapınıza saygı duyuyorlar. Zorda kaldıkları zaman sizden yardım istiyorlar çünkü sizin her türlü soruna bir çözüm bulacağınızı biliyorlar. Yaşadığınız kötü durumlar, stresli anlar sizi rahatsız etmiyor aksine daha da güçlendiriyor.

Kaygı ve yetersizlik!

Sorunlar yaşanmaya başladığında güçlü ve umursamaz görünüyorsunuz ancak sorunu çözecek, sonuna kadar savaşacak gücü kendinizde bulamıyorsunuz. İşler zora girdiğinde kaygılanmakla kalıyor, vakit kaybediyor ve sorunu çözmek yerine kendinizi suçluyorsunuz. Sorun yaşadığınızda sizin için yapabileceğiniz en mantıklı şey umursamaz davranmayı bırakmak ve sorunu çözebilecek bir ortaklık kurmaktır.

Uyumlu!

Her durumda uyumlu ve yardımsever bir insansınız. Ancak insanları bazı durumlarda insanları kendinizden daha fazla düşünüyorsunuz ve bu durum sizi dert kaynağı haline getiriyor. Herkese zaman ayırmak ve herkese yardımcı olmak uğruna kendinizi yoruyor ve yıpratıyorsunuz. Yaptıklarınızın başkalarını mutlu edip etmediğini düşünmeyi bırakmalısınız. Kendinizi ispatlamanız gereken tek kişi kendinizsiniz.

İlgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
22
18
5
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gamze berktas

Soğuk kanlı!

Onur

Kaygı ve yetersizlik! Sorunlar yaşanmaya başladığında güçlü ve umursamaz görünüyorsunuz ancak sorunu çözecek, sonuna kadar savaşacak gücü kendinizde bulamıyo... Devamını Gör