Görüş Bildir
Haberler
Tehlikeye Hazır Olun! Bu Yaz Yine "Tekrar" Onları İzleyeceğiz! Yaz Ekranlarının Değişmeyen 11 Dizisi

etiket Tehlikeye Hazır Olun! Bu Yaz Yine "Tekrar" Onları İzleyeceğiz! Yaz Ekranlarının Değişmeyen 11 Dizisi

Televizyon kanalları yaza özel diziler yapıyor gözükselerde gönülleri daima eskilerden yana yıllardır tekrarlarını izlemekten gözümüzün kanadığı sayısını artık hatırlamadığımız işte değişmeyen yaz dizilerimiz..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cennet Mahallesi

Cennet Mahallesi

Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şikel gibi isimlerin yer aldığı dizi, artık Show Tv'nin neredeyse can simidi oldu. Yaz ekranında aralıksız yayınlanan dizi kış ve bahar Sezonlar ise, yine sabah kuşağıda izleyici ile buluşuyor.

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

10 yılı geride bırakan dizi Kanal D'nin yıllardır değişmeyen dizileri arasında yer alıyor. Tekrarlarının sayısını emin olun hiç kimse bilmiyor. Kanal D, bu yaz yine Arka Sokaklar'ın tekrarlarıyla tüm yazı kapatacak.

Akasya Durağı

Akasya Durağı

Önce Kanal D sonra Star Tv'de yayınlanan dizi, artık iki kanal arasında tekrar edip duruyor. Yine her yıl olduğu gibi bu yıl da dizinin tekrarları her iki kanalda da seyirci ile buluşuyor olacak.

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Kanal D ile yayın hayatına başlayan komedi programının tekrarları Tv 8 ile dönüşümlü olarak yayınlıyor.Yaz aylarında  iki kanal da programın tekrarları ile muhtemelen ekrandaki yerlerini alıyor olacak.

Güldür Güdür Show

Güldür Güdür Show

Tekrarları dönem dönem Fox TV'de de yayınlanan program Show Tv'ye geçtikten sonra geçen yaz rekor kırarak her akşam tekrarı yayınlanmıştı. İzlemediğimiz skeç kalmayan program da bu yaz yine ekrandaki yerini alıyor olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selena

Selena

ATV'de yıllardır sabah kuşağında tekrarları yayınan dizi, okulların tatile girmesiyle birlikte yine tekrarlarıyla bir yaz daha geçiyor olacak.

Çocuklar Duymasın

Çocuklar Duymasın

Fox Tv, Star Tv, ATV derken her kanalda tekrarı olan dizilerden biri de Çocuklar Duymasın. Dizinin o kadar çok tekrarı yayınlandı ki; neredeyse tüm yaz sabah, öğlen, akşam tekrarından gözlerimiz kanadı. Ama siz yine bu yaz da tekrarları için hazır olun.

Acemi Cadı

Acemi Cadı

Çocukların en çok sevdiği dizilerden olan Acemi Cadı, hem Kanal D hem de Star Tv'de yaz sezonunda gündüz tekrarlayan yine izleyici karşısına çıkıyor olacak.

Sihirli Annem

Sihirli Annem

Selena ve Acemi Cadı gibi o da Kanal D ve Star Tv'de gündüz kuşağını tekrarları ile kurtaran diziler arasında. Bu yaz yine Sihirli Annem'in tekrarlarına hazır olun.

Adanalı

Adanalı

Bir dönem fırtına gibi esen dizi son birkaç yıldır yaz aylarında adeta ATV'nin jokeri tekrarları ile hala istikrarlı izleyicisi olan Adanalı'da bu yaz yine ekrandaki tekrar diziler arasında olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Veee... Doktorlar

Veee... Doktorlar

Artık neredeyse herkesin bir doktor gibi yetişmesine sebep olan dizi, her yaz tekrarları ile sosyal medyada sürekli ti'ye alınıyor. Show Tv, Kanal 7 ve FOX Tv'de tekrarlarını izlediğimiz dizi, yine bu yaz ekranında sizinle olabilir hazırlıklı olun..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
834
273
248
160
108
79
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ne farkeder

Eee aşkı memnu nerde?

Aylin Ekimesi

Hepsini özlemiştim gerçekten :D Yeni diziler bunlar kadar keyif vermiyor

Ecem

ezberledim diyalogları

ecemovski2

aynen