Görüş Bildir
Haberler
Tatlı mısın, Çekici mi, Yoksa Seksi mi?

etiket Tatlı mısın, Çekici mi, Yoksa Seksi mi?

Çikolata fabrikasından çıkmışcasına tatlı biri mi, çekiciliği ile büyüleyen biri mi, yoksa seksiliği ile herkesi kendine hayran bırakan biri mi? Testi çöz, sonucunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım: Hangi özelliğine sık sık iltifat alırsın?

2. Bir tane çizgi film karakteri seç bakalım!

3. Diyelim ki yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsun. Ne kadar uzun süreli olmalı bu ilişki?

4. Baş başa akşam yemeğine gitmek istiyorsunuz, nasıl olmalı?

5. Pekiii, bu yemeğin yanında ne içmek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bize bir de flört taktiğini söyle bakalım!

7. Biraz da geçmişinden bahset bakalım: Küçükken nasıl bir çocuktun?

8. Filmlerdeki hangi karakterleri daha çok kendine yakın bulur ve seversin?

9. Son olarak: Haydi kendine bir flört emojisi seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen daha çok tatlısın!

Sen daha çok tatlısın!

Sen tatlı mı tatlı, şeker mi şeker bir insansın! İnsanlar tarafından 'Ya yerim seni, ne cici bir kızsın sen!' iltifatları almaya alışkın olduğunu düşünüyoruz. Çünkü sen, şirin, sevimli, renkli şeylere bayılıyorsun. Her şeyinde bir renk olmalı; pijamandan tut, ayakkabılarına kadar! İnsanlar da senin bu yönünü çok seviyor, bu yüzden moralleri bozuk olduğunda ilk olarak senin yanına koşuyorlar, çünkü senin onlara yardımcı olacağından ve onların moralini düzelteceğinden eminler! Enerjinle herkesi mutlu ediyorsun!

Çekicisin!

İnsanlar seni çekici buluyor tatlım! Sabahın köründe uyandığında, üzerine ne bulursan giydiğinde, en pasaklı halinle bile adeta ışıldıyorsun! Sendeki doğal güzellik ve çekicilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun. Bu da seni sevmeyen insanlar tarafından kıskanılmana neden oluyor. Aman dikkat, nazarlara gelme! İnce bir zevkin var, bu da diğerlerinden farklı olmana sebep oluyor. Farklı olmak her zaman iyidir! Bu yüzden yakın çevrendeki arkadaşların tarafından seviliyorsun. Seni çekici yapan en büyük şey; kalbinin temizliği!

Kesinlikle seksisin!

Her hareketinden, yürüyüşünden, bakışından ve hatta mimiklerinden bile seksilik akıyor! Ama bu sana doğuştan gelen bir şey, özellikle çaba sarf etmiyorsun. Seksi olmak için doğmuşsun adeta! İlk bakışta insanların üzerinde büyük bir etki bırakıyorsun, karşı cins bu tavırlarına resmen hasta! Seni bir kere gördüklerinde, asla akıllarından çıkmıyorsun! Öte yandan da eğlenceli olman, herkes tarafından sevilmene neden oluyor. Hem eğlenceli, hem seksi, daha ne olsun be kardeşim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1753
857
648
393
124
99
94
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?