Görüş Bildir
Haberler
Tatil Programınızı Şekillendirecek Dünyadaki 8 Spa Merkezi

Tatil Programınızı Şekillendirecek Dünyadaki 8 Spa Merkezi

Daily Secret
16.04.2015 - 14:11 Son Güncelleme: 21.04.2015 - 01:08

Hep müze hep müze nereye kadar? İşte tatil programınızı şekillendirecek, dünyadaki 8 spa merkezi;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Monemvasia, Yunanistan - Kinsterna Hotel

1. Monemvasia, Yunanistan - Kinsterna Hotel

Kapı komşumuz Atina’dan, Selanik’ten ya da efendime söyleyeyim Mykonos’tan, Santorini’den ibaret değil. Orada, Mora Yarımadası’nın hemen güneydoğu ucunda bir kasaba var uzakta. Gidin Monemvasia’ya, güzel güzel ziyaretinizi gerçekleştirin ve Kinsterna Hotel’e de uğrayarak bir spadan beklentinizi, “Grape Expectations” terapisiyle karşılamayı ihmal etmeyin.

2. Portimão, Portekiz - Bela Vista Spa

2. Portimão, Portekiz - Bela Vista Spa

Peki, tamam; siz spa olsun, doğa güzelliği olsun istiyorsunuz ama bir yandan da deniz olsun, kum olsun, güneş olsun istiyorsunuz. Oldu bilin! Portimão’daki baş döndürücü Praia da Rocha plajında yer alan Hotel Bela Vista bunun için var. Canınız çektiğinde kumsala uzanın, canınız çektiğinde mermere uzanın ve Re-energizing Sun Stones ile kendinize gelin diye.

3. The Cotswolds, İngiltere - Bamford Haybarn Spa

3. The Cotswolds, İngiltere - Bamford Haybarn Spa

Oldu ki yolunuz Londra’ya düştü... Kraliyet ailesine layık bir bakım denemeyecek misiniz? Berkeley Hotel’in üstünde de bir merkezi var ancak, Bamford Haybarn Spa’nın Cotswolds bölgesindeki yerini hazır Londra’ya kadar gitmişken ne yapıp edin, bir boşluk yaratın ve ziyaret edin. Bamford Jade Hot ve Cold Stone Treatment’ın ardından teşekkürlerinizi bilahare iletirsiniz!

4. Madrid, İspanya - Pañpuri Organic Spa

4. Madrid, İspanya - Pañpuri Organic Spa

Aranızda bebek bekleyen var mı? Oh-oh, Allah bağışlasın. Şimdi siz onu doğduktan sonra ne pohpohlarsınız, ne pohpohlar… Fakaaat, bebeğinizi pohpohlamaya başlamadan önce kendiniz iyice pohpohlandığınızdan emin olun. Madrid’in tam kalbinde yer alan Pañpuri OrganicSpa işte bu anlamda sizi, anne adaylarına özel hamilelik masajıyla şımartacak yerin ta kendisi. Oracıkta sızmak ise 90 dakikalık terapinin garantisi.

5. Bangalore, Hindistan - SPA.ce Spa

5. Bangalore, Hindistan - SPA.ce Spa

Hey, beyler; durun, kaçmayın! Size de özel bir sürprizimiz var. Hem de sizinki yapıla yapıla bitmeyen cinsten! Gidin Bangalore’daki SPA.ce Spa’da üç buçuk saatlik Be Masculine bakımına teslim olun, kanyak ve Hint kolonyası aromalı yüz bakımından serinletici salatalık vücut peeling’i ve kanyak-vanilya wrap masajına sıkı doğanıza yeni bir soluk getirin. Ciddiyiz; you’ll get the power!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. San Francisco, ABD - Archimedes Banya

6. San Francisco, ABD - Archimedes Banya

Evreka! Spadan sudan o kadar bahsederken nereyi unuttuk diye düşünüyorduk ki tam, aklımıza önce Amerika kıtası, ardından Batı Yakası geldi. San Francisco’ya yolunuz düşerse (ki düşsün) yorulduğunuz anda günlük rutininize bir ara verin ve Archimedes Banya’ya doğru yola koyulun. Üç saat. Sadece üç saat sonunda mutluluk ve dinginlik gelecek, kapınızı usul usul çalacak. Zteamers’ta bir kadeh şarap içmeyi de unutmazsanız tabii!

7. Berlin, Almanya - Stadtbad Neukölln

7. Berlin, Almanya - Stadtbad Neukölln

Hanımlara kısaca tekrar bir dönmek isteriz. Bakın; alışveriş terapisi ve brunch biraz fazla abartılmış şeyler. Gerçekten. Kız arkadaşlarınızla gerçekten iyi vakit geçirmek istiyorsanız bir sonraki sefer a) Pazartesiyi seçin ve b) Stadtbad Neukölln’e gidin. İlk olarak 1914’te açılan ve Avrupa’nın en iyisi adledilen bu spa çünkü, her pazartesi “kadınlara özel” gün düzenliyor. Biz yerinizde olsak mayo seçimine çoktan başlamıştık.

8. Toronto, Kanada - Laya Spa and Yoga

8. Toronto, Kanada - Laya Spa and Yoga

Bu ambient müzik bir yerden sonra sıkabilir de tabii… Tibet kâselerinin yatıştırıcı sesleri nereye kadar? Ama Toronto’daki Laya Spa and Yoga öyle mi? Burada tüm terapi suitleri iPod dock’larıyla donatılmış durumda! Yani eğer sizi rahatlatan Beyoncé ise, onun peşine düşün. Kısacası, seviyorsanız gidin konuşun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0