Görüş Bildir
Haberler
Tatil Planı Yaparken Kaçınılmaz Olan 11 Acıklı Süreç

Tatil Planı Yaparken Kaçınılmaz Olan 11 Acıklı Süreç

Setur
25.05.2016 - 10:51

Bir tatili planlamak bu kadar zor olmamalı! 😬

1. Yurt dışına çıkacaksanız gitmişken birkaç şehir görmek ister, ama gezeceğiniz yerleri belirleyene kadar ömrünüzü tüketirsiniz.

En az 3 şehir ama hangi 3 şehir? İşte ilk mesele bu! 🙄

2. Yurt içi tatilinizde bu kez farklı bir şey, örneğin kültür turu yapmak ister; ama nereye gideceğinizi bilemezsiniz.

Bodrum Bodrum bir yere kadar! Değişik bir yer görelim diyoruz, yok mu elimizden tutan? 🙏

3. Tatil beldenizi belirlediğinizde bu sefer hangi oteli seçeceğiniz konusunda bir türlü karar veremez; gereksiz ayrıntılı bilgiler içinde kaybolursunuz!

İtalya'ya gidecektim de daha gitmeden kayboldum! 😳

4. Aslında sadece; tatilinizi şöyle rahatça kullanabileceğiniz bir web sitesinden, hatta mümkünse telefonunuzdan kolayca planlayabilmek istersiniz...

Şöyle bir parmak hareketiyle her şey büyülü bir şekilde ayarlanıverse! 🙏

5. Seçeneklerinizi filtrelemeyi bir türlü başaramayıp, arkanıza yaslanıp tatilinizi düşleyeceğinize onu planlamaya çalışmaktan bitap düşersiniz!

Tatil planı yapmaya çalışmadan önce tatile bu kadar ihtiyacınız yoktu, değil mi? ☺

6. Uçuşlarınız aktarmalıysa, "Bir sonraki uçağa yetişebilecek miyim?" endişesiyle, "İki uçuş arasındaki uzun bekleme sırasında ne yapacağım?" endişesi kıyası yarışır.

'Pardon uçağı bekletir misiniz?' 😫

7. Gittiğiniz yerin denizi, "sıcak mı soğuk mu, tuzlu mu, yosunlu mu, kumsal var mı, iskeleden mi giriliyor" soruları aslında en önemli sorulardır.

Sadece ayaklarınızı sokup gelmeyeceksiniz öyle değil mi? 🙄

8. İlk defa gittiğiniz bir yerse eğer, bütün bu planlamanın üstüne bir de havalimanı-otel transferi gibi şeyler de ayarlamanız gerekir.

Yoksa kaybolmanız kaçınılmazdır ☹

9. Hele bir de ilk defa sevgilinizle bir tatil planı yapmaya çalışıyorsanız, ortak bir karar vermeniz bir sonraki tatil dönemine kadar sürse yeridir.

Birileri hakemlik mi yapsa? 😶

10. Eğer ailecek gidiyorsanız ve çocuklarınız da küçükse, gideceğiniz otelde onların da ilgisini çekecek bir şeyler olduğundan emin olmanız gerekir.

Yoksa bütün tatil boyunca kulağınızda çınlayacak olan cümle: 'Babaaaaa bak şimdi n'apıyorum baaaaaak ama baaaak n'apıcam!'

11. Bütün bunları düşündükten sonra bir de yaptığınız tüm ayarlamaların birbirini tutması ve onca para harcadığınız tatilinizin sorunsuz geçmesi için dua edersiniz.

Bunca takla atmanıza gerek yok! Tatilinizi Setur ile planlayın, hem keyifli bir tatil geçirin hem de 1 adet Ford Grand C-Max, 2 adet Beko Curved televizyon ve 10 adet Beko uydu alıcılı televizyon kazanma şansı elde edin!

Bunca takla atmanıza gerek yok! Tatilinizi Setur ile planlayın, hem keyifli bir tatil geçirin hem de 1 adet Ford Grand C-Max, 2 adet Beko Curved televizyon ve 10 adet Beko uydu alıcılı televizyon kazanma şansı elde edin!

15.05.2016 ile 15.10.2016 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi için Anasayfa | SETUR adresine tıklayın!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın