Görüş Bildir
Haberler
Tarzın Hangi Ünlü Modacı ile Aynı?

etiket Tarzın Hangi Ünlü Modacı ile Aynı?

Borgen
30.06.2016 - 16:14

Her modacının kendine has bir tarzı var. Bakalım sen kıyafetler tasarlıyor olsaydın tarzın hangi ünlü modacıya benziyor olacaktı. En beğendiğin kıyafetleri seç, hangi ünlü modacısın söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1

2

3

4

5

İçeriğin Devamı Aşağıda

6

7

8

9

10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tom Ford'sun!

Tom Ford'sun!

Sen bir modacı olsan Tom Ford olurdun! Seçimlerin tam olarak onun tarzına yakın. Gucciden Versace'ye transfer olan ve sonradan kendi tasarımlarıyla kendine çok önemli bir yer elde eden Tom Ford tüm moda dünyasındaki en genç isimlerden biri. Sade, şık, asil, zarif tasarımların insanı olan Tom Ford çok stilize elbiseler tasarlar. Asla fazla şatafattan yana olmayan Tom Ford çizgilerinde kendine Chanel, Givency gibi markaları örnek alır. Hem kadın hem de erkek giyiminde çok özel ve hatırlanan tasarımlar veren modacı, kişilere özel yaptığı iddialı tasarımlarıylada adından sıkca söz ettirmistir.

Donatella Versace'sin!

Donatella Versace'sin!

Sen bir modacı olsan aykırı isim Donatella Versace olurdun! Tarzın tıpkı onunki gibi. Versace abisinden aldığı ikonik tasarım markasını daha da büyük bir noktaya taşıdı. Gianni'nin eşsiz gözünün yanında Donatella'nın şatafatlı anlayışı eklenince tüm zamanların en gösterişli ve pahalı markalarından biri ortaya çıktı. Versace müsterilerine Hollywood starları gibi giyinme imkanı tanıyor. Gösterişli, görkemli, sosyal ve rahat giyim için değil özel hissetmek isteyenler için kıyafetler tasarlayan Versace ile zevklerin oldukça yakın.

Dolce&Gabbana'sın!

Dolce&Gabbana'sın!

Modaya gönül verseydin bu tercihlerin ile Dolce&Gabbana ourdun! Dolce ve Gabbana'nın 1985'ten beri tasarladıkları elbiseler seksi, kadınsı, renkli, cüretkar ve çizgi dışı olmalarıyla bilinir. Eşcinsel zekanın yaratıcı ve özgür tarafını hem erkek giyimine hem de kadın giyimine uyarlayan ikili; büyük marka logoları kullanmaktan kaçınmayıp sert dekoltelerle tutkunlarını zorlar. Senin giyim zevkin de onların bu tarzına oldukça benziyor.

Donna Karan'sın!

Donna Karan'sın!

Moda dünyasına adım atmış olsaydın insanlara Donna Karan'ı hatırlatırdın. Zevklerin tıpkı onunki gibi. Donna Karan hem spor hem şık giyimin en bilinen adreslerinden biri. New York'lu modacı, 68 Kuşağının etkilerini modaya yansıttı. Rahat, şık ve prestijli bir tarzın yaratıcısı olan Donna Karan aynı zamanda dünyada en çok taklit edilen markalardan bir tanesi. Özellikle spor ve gündelik giysileri çok popüler olan markanın, Avrupalı modacıların elitist ve kullanışsız tasarımlarının yanında çok daha şık ve uzun süreli giyime uygun gece elbiseleri de bulunmakta. Tercihlerin Karan'ın şık tarzını yansıtıyor.

Giorgio Armani'sin!

Giorgio Armani'sin!

Moda dünyasına adım atmayı düşünürsen yeni bir Giorgi Armani olursun. Armani tıp okurken modaya yönelen bir isim. Kalıplı, sert kumaşlardan yapılan 1920 menşeili modelleri rafa kaldıran, modern çizgili, yumuşak kumaşlı, rahat takımları ilk tasarlayanlardandır. Sonrasında kadın dünyasına olan ilgisi sebebiyle önce İtalyan modasının sonra da dünya modasının en buyuklerinden biri haline gelmistir. Yaptığı tasarımlarda her türlü kumaşsal imkanı kullanan Armani aynı zamanda taşlarla süslü, payetli, sade ama iddialı bir çizgiye sahip kadın giyimiyle ünlüdür. Senin göz zevkin de Armani'nin bu çizgisini anımsatıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
851
580
310
172
124
105
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TaçsızKraliçe

Hiç güzel kıyafet yok mq.

Bahar can

muda bu tatlım .s

aisaka-san

Seçemedim gözüm kanadı. Hepsi berbat.

Pasif Kullanıcı

Kıyafetlerin çoğu çok iğrenç