Görüş Bildir
Haberler
Tarot Kartları Geleceğin Hakkında Sana Ne Söylüyor?

Tarot Kartları Geleceğin Hakkında Sana Ne Söylüyor?

Zeliş
30.08.2015 - 13:54

Onedio müneccim ekibi gururla sunar!

Tarot kartlarına göre geleceğini öğrenmek ister misin? Tek yapman gereken soruları hiç düşünmeden, sadece iç güdüsel olarak cevaplaman. Hadi hemen başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: İçini en huzurla dolduran görüntüyü seç! Fazla düşünmek yok, unutma!

2. Bir de bunlardan birini seç! En çok hoşuna gideni!

3. Hangi elemente daha yakın hissediyorsun kendini?

4. Şimdi de bu mistik manzaralardan birini seç!

5. İlk gözüne çarpan ve seni etkileyen desen hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bu kapalı kartlardan birini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Büyücü" senin geleceğini söylüyor!

"Büyücü" senin geleceğini söylüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin geleceğini yansıtan kart aynı zamanda destenin en güçlü kartı olan 'Büyücü' kartı. Bu kart bilgeliği, öz güveni ve güçlü hisleri olan bir kişiyi ifade eder. Aynı zamanda gizli güçlere olan merakı da temsil eder. Bu karta göre sana kolaylıkla şunu söyleyebilirim: Sen kendi kararlarınla kaderine yön verebilecek güçte bir insansın. Geleceğe bakarsak; eğer inandığın doğrultuda gidersen tüm işlerinin üstesinden kolaylıkla geleceksin. Öz güvenin ve düşüncelerinin gücü sayesinde imkansız gibi görünen şeyleri bile başaracaksın. Aşk hayatında ise karşılıklı bir çekim ve hayranlık olacağını söyleyebilirim.

"Azize" geleceğini söylüyor!

"Azize" geleceğini söylüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin geleceğini anlatan kart destenin üç koruyucu kartından biri olan 'Azize' kartı. Aynı zamanda bilinçaltının sembolüdür. Gizli gücü sezen bir kişiye işaret eder. Dahası, hem fani hem ilahi gerçekler arasındaki bağlantıyı gören kişiyi temsil eder. Azizenin karanlık bir yönü vardır; fakat oldukça iyi ve yardımseverdir. Bu kart günlük işlerini düzenli olarak yerine getirdiğini söylüyor. Unutma: Düzgün yaşam tarzı mutlu birliktelikleri de beraberinde getirir! Yeni heyecanlara açık olduğunu da söyleyebilirim. Ayrıca sezgilerini mantıkla birleştirdiğin zaman yaratıcılığın ortaya çıkacak ve mükemmel sonuçlar alacaksın.

"İmparatoriçe" geleceğini söylüyor!

"İmparatoriçe" geleceğini söylüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin geleceğini anlatan kart 'İmparatoriçe' kartı. Bu kart yeni düşünceleri ve yeni bir yaşamı simgeler. Tam anlamıyla canlılığın, verimliliğin ve yeniden doğuşun kartıdır. Bu karta göre hayatında güçlü enerjilerin ortaya çıkacağını söyleyebilirim. İçinde büyük bir yaratma arzusu olacak. Artık enerjini hayattan keyif almaya vereceksin. Hayatındaki rutinden çok sıkılmışsın; hiç üzülme, seni bu rutinden kurtaracak yeni gelişmeler olacak hayatında. İş alanında yeni pozisyonlar veya iyi bir kariyerin habercisi olabilir bu. Belki de 'gerçek aşk'tır. Kim bilir ;)

"İmparator" geleceğini söylüyor!

"İmparator" geleceğini söylüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin geleceğini anlatan kart 'İmparator' kartı. Bu kart güvenilirlik ve akılcılığın kartıdır. Aynı zamanda son derece güçlü, cesur ve korkusuz birini temsil eder. Geleceğe bakarsak; gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğin isteklerinin gerçekleşeceğini söyleyebilirim. Ayrıca ilişkini de sağlam temellere oturtacağın bir döneme gireceksin, dikkat etmelisin. Projelerini gerçekleştirirken de sadece kendine güvenmelisin. Başkalarından gelecek yardımlara güvenirsen hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Olayların seyri ne kadar umut verici görünse de isteklerini ancak son derece sıkı ve kararlı bir çalışmayla elde edebilirsin. Bunun için sadece kendine güveneceksin.

"Aziz" geleceğini söylüyor!

"Aziz" geleceğini söylüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin geleceğini anlatan kart 'Aziz' kartı. Bu kart aynı zamanda destenin üç koruyucu kartından biridir. İnsan sevgisini, ruhsal ilhamı, ahlak ve namus değerlerinden oluşan iyi niyeti simgeler. Bu karta göre: İlişkinde karşılıklı güvenin olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca dünyevi zevkleri bir yana bırakıp maneviyata yöneleceksin. Varoluşunu sorgulayacak ve bunun sonunda karar verme yetini geliştireceksin. Evlenme isteğine girecek veya eğitimle ilgili bir çalışmaya başlayacaksın. Kendinden yaşça büyük birinin sana yardımı dokunabilir. Son olarak bir olayın olumlu bir şekilde sonuçlanacak.

"Aşıklar" geleceğini söylüyor!

"Aşıklar" geleceğini söylüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin geleceğini anlatan kart 'Aşıklar' kartı. Bu kart bilinç ile bilinçaltının uyumuyla başarılı bir hayat ulaşılacağını söyler. Geçmişe mazi diyerek hepsini çöpe atıp büyük sorumluluklarla kendini tek bir sevgiye adayacaksın. Atılacak büyük adımlara hazırlıklı olmalısın. Şu anki hayatın ile yeni bir yol arasında seçim yapmak zorunda kalacaksın. Şu anki hayatını seçersen bir şey kaybetmeyeceksin, fakat kazanmayacaksın da. Seni son derece yoğundan etkileyecek bir aşk yaşayacaksın. Sevgini göstermekten sakın çekinme ve engellerin seni yıldırmasına izin verme.

"Araba" geleceğini söylüyor!

"Araba" geleceğini söylüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin geleceğini anlatan kart 'Araba' kartı. Araba, ileriye atılacak büyük bir adımı simgeler. Yeniliğin iyi şeyler getireceğini ve sevindirici şeyler olacağını söyler. Açıkçası destenin en olumlu kartıdır. Dengeyi, otoriteyi ve iradeyi temsil eder. Geleceğine bakarsak: Bilindik yerlerden kopup yeni yerlere hazır olman gerekiyor. Kişisel çaban ile gelecek zaferlerin var. Bu zafere ulaşabilmek için de kararlı olmalı ve son derece yoğun bir şekilde çalışmalısın. Yeni bir ilişkin olabilir. İş alanında da önüne fırsatlar çıkacak, bunları çok iyi değerlendirmelisin. Başarıya ulaşmak için kesinlikle bencillik yapmamalı ve ruhsal dengeni sağlamalısın.

"Güç" geleceğini söylüyor!

"Güç" geleceğini söylüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin geleceğini anlatan kart 'Güç' kartı. Güç kartı insanın vahşi doğasına karşı barışçıl dengeyi kuran karttır. İç güdülerini anlayıp onlardan korkmamayı öğrenenlerin gerçek güce kavuşacağını söyler. Gelelim geleceğe: Yeni bir kariyerin kapıları sana açılmış; fakat dikkatli davranmalı, kendinden asla ödün vermemelisin. Aşk hayatında oldukça tutkulu bir döneme gireceksin. Aynı zamanda hayatında ciddi değişiklikler söz konusu. İş hayatında tüm enerjini işine vermeni öneririm, çünkü bu senin üretkenliğini artıracak ve başarıya ulaşmanı sağlayacak. Son olarak hayatına çok yetenekli bir dost girecek ve tüm düşmanlarını etkisiz hale getireceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
612
441
102
67
37
30
29