Görüş Bildir
Haberler
Tarantino’nun Başı Dertte: Gitti 150 Yıllık Gitar

Tarantino’nun Başı Dertte: Gitti 150 Yıllık Gitar

Ulaş
06.02.2016 - 15:01

Filmi müziklerini yapan Ennio Morricone ile de adından fazlaca söz ettiren Quentin Tarantino filmi “Hateful Eight”, bu defa farklı bir konu ile gündemde. Filmde John Ruth’u canlandıran Kurt Russell’ın, Daisy Domergue’un (Jennifer Jason Leigh) elinden alıp duvara çarptığı gitarın dekor olmadığı, Martin Guitar Museum‘un envanterine kayıtlı 1870 yapımı paha biçilemez bir parça olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmin ses kayıtlarını yapan Mark Ulano’nun ifadesine göre, gitarın özel bir parça olduğu Russel’a söylenemeden sahnenin çekimi başladı ve gitar parçalandığı anda set ekibi ve odanın köşesinde duran Tarantino ölüm sessizliğine gömüldü. Filmde yer alan sahnede Jennifer Jason Leigh’in verdiği tepki de aslında rol değil, gerçekti.

Gitarın onarılmaz şekilde parçalandığını filmi izleyince görmüşler

Gitarın onarılmaz şekilde parçalandığını filmi izleyince görmüşler

Müzenin yöneticisi Dick Boak ise, kendilerine gitarın başına bir kaza geldiği söylenince, üzerine bir şey düştüğünü falan zannettiklerini, gitarın aslında duvara çarpılarak, onarılmaz şekilde parçalandığını filmde gördüklerini ifade etti. Boak, olayın tazmini için film ekibiyle iletişim halinde olduklarını da vurguladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
69
63
18
10
7
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vertenyan

Söyleseler ne olacaktı, çalma gülüm deyip kenara mı koycaktı gitarı

Mert Omay

Çok inandırıcı gelmedi açıkçası. Cem Yılmaz'ın da dediği gibi "Mendil mi lan bu?" Adama gitarı parçalayacağını güzel güzel anlatmışlar da gitarın hangi gitar... Devamını Gör

zortpp

buna reklam deniyor işte......