Görüş Bildir
Haberler
Spor Yorumcularından Braga - Fenerbahçe Değerlendirmesi

Spor Yorumcularından Braga - Fenerbahçe Değerlendirmesi

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, 1-0'ın rövanşında Braga'ya 4-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Gecenin tartışılan ismi ise maçın hakemi Ivan Bebek oldu. Türk spor yorumcularının tepkilerinin çoğu hakem üzerine oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Çakar: Hırsız Bebek mağlubiyetin tek sorumlusu

Ahmet Çakar: Hırsız Bebek mağlubiyetin tek sorumlusu

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’nın Fenerbahçe’yi 4-1 mağlup ettiği olaylı maç sonrası hakemi suçladı. Çakar ayrıca Bebek’in Hırvat bahis mafya lideri Ante Sapina ile bağlantı olduğunu belirtti.

Çakar, Twitter hesabından 3 Fenerbahçeli oyuncuya kırmızı kart çıkaran ve birçok tartışmalı karar imza atan hakem Bebek için “Bazı yenilgiler vardır, hakeme sığınılır ama bu gece hırsız Bebek mağlubiyetin tek sorumlusu” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar öte yandan, “Hiç kimse bana Ivan Bebek’in bu geceki hatalarının masum olduğuna inandıramaz. Kendisi Ante Sapina’nın bağlantılı olduğu biridir” diyerek büyük iddiada bulundu.

Açık Mert Korkusuz

Mehmet Demirkol: "Deniz Ateş Bitnel'den Özür Dileyesim Geldi'

Mehmet Demirkol: "Deniz Ateş Bitnel'den Özür Dileyesim Geldi'

Mehmet Demirkol Fenerbahçe'nin Braga deplasmanında 4-1 mağlup olduğu maçla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirkol'un açıklamaları:

'Vitor Pereira penaltı pozisyonunda kendini attırsa bir şey diyemezdik belki ama farklı bir pozisyonda kendini attırması çok yanlıştı. Vitor Pereira da en az hakem kadar yardım etti. Çok amatörce hatalar.'

Maçın hakemi için de sert ifadeler kullanan Demirkol, 'Hakem adeta perişan etti. Çok korkunç bir performansı vardı. Hakemle ilgili her şey söylenebilir. Başka türlü olmazdı, hakem eledi. Maçı seyrederken Deniz Ateş Bitnel'den özür dileyesim geldi. Turun gitmesinin yüzde 70 sebebi hakem, geri kalan da Pereira ve oyuncular' dedi.

Mustafa Çulcu: 'Bebek Fenerbahçe'yi doğradı'

Mustafa Çulcu: 'Bebek Fenerbahçe'yi doğradı'

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, Braga-Fenerbahçe maçının hakemi Ivan Bebek'in performansını değerlendirirken çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Mustafa Çulcu, Ivan Bebek için 'Hakemlik yapmadı, rezildi. Resmen Fenerbahçe'yi doğradı' dedi. 

Braga'nın ilk golünü atan Ahmed Hassan'ın ofsayt olduğunu belirten Çulcu, Mehmet Topal'ın kırmızı kart görmesine neden olan penaltının da yanlış olduğunu söyledi.

Çulcu, 'Mehmet Topal o pozisyonda top kendisine çarpmasın diye kollarını kapatıyor. Hacim genişletmek yerine daraltıyor. Kesinlikle penaltı değil. Tabii yanlış bir kararla penaltı verdiği için sarı kartı da göstermek zorunda kaldı ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı' dedi.

Hürriyet

Rıdvan Dilmen: Türk futboluna operasyon yapılmıştır

Rıdvan Dilmen: Türk futboluna operasyon yapılmıştır

Maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen hem hakem Ivan Bebek hem de UEFA hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, maç içerisinde yaşananlar ile ilgili olarak, 'Türk futboluna operasyon yapılmıştır.Bu hakem önümüzdeki bir turnuvada yarı final vs yönetecektir. Ödülünü alacaktır.  Blatter gibileri ahlaksızlığın kralını yapıyorlar. Bugün Galatasaray veya Beşiktaş da sahada olsa bu operasyon olacaktı' ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
38
17
6
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın