Görüş Bildir
Haberler
Lise Öğretmeni 'Savcı Kiraz' Paylaşımları Nedeniyle Açığa Alındı

Lise Öğretmeni 'Savcı Kiraz' Paylaşımları Nedeniyle Açığa Alındı

Caner
01.04.2015 - 20:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mardin'de kadın Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni H.D, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın talimatı üzerine açığa alındı.

Milli eğitim Bakanlığı Basın Müşaviri Abdülkadir Özkan, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, dün İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki terörist eylemi  gerçekleştirenlerle ilgili sosyal medyadaki ifadeleri nedeniyle Mardin'de din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yapan H.D. hakkında  idari ve adli soruşturma süreci başlatıldığını belirtti. 

Özkan, 'Bakanlığımızın, öğretmenlik kurumunun şahsı manevisine zarar  verecek tutum ve davranışlara müsamaha göstermesi mümkün değildir. Bakanlığımıza  ulaşan bu ve benzeri şikayetleri incelemeye devam ediyoruz. Öğretmen H.D. bugün  itibarıyla Bakan Avcı'nın talimatıyla açığa alındı' ifadelerini kullandı. 

O İDDİA NEYDİ?

Söz konusu öğretmenin 'Sayın savcımıza Allah'tan rahmet diliyoruz' diyen onursuz bir ilahiyatçı var çevremde' dediği, öldürülen teröristler için hakikat savaşçıları ifadesini kullandığı iddia edildi.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/kadin-ogre...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0