Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanların Aşırı Seksi Olduğu Gerekçesiyle En Çok Eleştirilen 7 Video Klibi

Son Zamanların Aşırı Seksi Olduğu Gerekçesiyle En Çok Eleştirilen 7 Video Klibi

Sude Taşkın
31.10.2014 - 15:40 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 12:49

Popüler kültür hepimizin gözününde önünde; şekilden şekile giren kadın vücutları, havalara saçılan paralar, sigaralar, uyuşturucu maddeler ve eşcinsellik. 'Seks satar' mantığıyla yazılmış şarkılar ve onların bir hayli iddialı video kliplerini derledik! Öyle ki bu klipler, sansüre maruz kalmaksızın televizyon kanallarında yayınlanamıyor. Ama hepimiz de bayıla bayıla izliyoruz, yalan yok!

1. Miley Cyrus - Wrecking Ball

Klip öyle bir şok etkisi yarattı ki, 24 saatte 19 Milyon gibi bir izlenme rakamına ulaşarak Vevo rekorunu kırdı! Miley her ne kadar 'siz çıplak bir kadın görüyorsunuz, bense ağlayan üzgün bir kadın' dese de, herkesin klibi ne için izlediği ortada.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

2. Rihanna - Pour It Up

Aylarca yayın tarihi ertelenmesine rağmen, Rihanna'nın kanalına yükenir yüklenmez dünya gündemine girmeyi başarmıştır. Klip sansürlü dahi Türk televizyonlarında yayınlanamamıştır.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

3. Nicki Minaj - Anaconda

Nicki Minaj'ın 'benim popom kocaman!' diye övündüğü son video klibi. Klip, Miley'in 24 saatlik rekorunu kırmayı başarmıştır.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

4. Shakira feat. Rihanna - Can't Remember To Forget You

Şarkıda bahsi geçen adama birbirinin popolarını elleyerek sitem eden Shakira ve Rihanna'nın haftalarca konuşulan video klibi. Klipte duvardan duvara popo vurmak ve uzanarak puro içmek gibi birçok seksi sahneler görebilirsiniz efenim.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

5. Beyoncé - Partition

Beyoncé'nin saydam bir zeminde şekilden şekile girdiği klip. Genel olarak da seksepalite ve lüks yaşam ön plandadır. Ne şanslı adamsın, Jay Z!

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

6. Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea

Kalçasıyla ünlü iki kadın bir araya geliyorsa ve şarkı adı da 'Booty' ise, nasıl bir klip bekleyebilirdik ki?

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

7. Lady Gaga - G.U.Y

Çılgın kadın Lady Gaga'nın akıllara zarar dansını içeren video klip kısa film tadında.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
107
91
76
54
40
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tuncytuncy

Bundan yaklaşık 27 sene evvel Star TV de Kabare isimli film TV de ilk kez SANSÜRSÜZ ibaresi konduğunda "Anne sansür ne demek?" diye sormuştum. Annem de bana ... Devamını Gör

kraff_slol

müsaadenle laflarına hunharca katılıyorum kardeşim. önceden bile bu kadar sansür yoktu. kemal sunal bok deyince bile bazen sansürlenmezdi. şimdi sigaradan iç... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Miley sexy mi ? Yaa bırakın Allah aşkına . Resmen gey biri gibi. Hiçbir çıkıntısı olmayan , ergenliğe girmemiş birisi yani benim için

Emrah Avşar

işin haber kısmı ile değil yorum kısmı ile ilgileniyorum :)) yorumlar şahane :D