Görüş Bildir
Haberler
Son Dönem Popüler Filmleri İzlemede Ne Kadar İyisin?

Son Dönem Popüler Filmleri İzlemede Ne Kadar İyisin?

Gökhan A.
06.03.2016 - 13:43

Sinema açısından zengin bir dönemi ardımızda bıraktık. İyisiyle kötüsüyle çok sayıda film izledik. Peki, sen geride bıraktığımız sinema döneminde film izleme konusunda ne kadar iyiydin? Test edip öğrenme zamanı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzlediğin filmleri işaretle, sonucu gör!

İzlediğin filmleri işaretle, sonucu gör!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Şimdi Ben Buraya Neden Çıktım?"

"Şimdi Ben Buraya Neden Çıktım?"

Genel İzleyicinin %25'inden Daha İyisin!

Henüz yolun başındasın. Sinemaya biraz daha vakit ayırabilseydin bu listeyi çoktan silip süpürmüştün. En azından şanslı olduğun bir konu var, izlenmeyi bekleyen birbirinden güzel filmler seni bekliyor.

"Bilemiyorum Altan"

"Bilemiyorum Altan"

Genel İzleyicinin %40'ından Daha İyisin!

İyi bir sinemaseversin, izlemediklerini de izleme konusunda kararlısın. Çok film izliyor olabilirsin ancak son dönem filmlerini geriden takip ediyorsun. Ama yine de film önerilerini almak isteriz.

"Kaptan! Kaptan Jack Sparrow Olacak"

"Kaptan! Kaptan Jack Sparrow Olacak"

Genel İzleyicinin %60'ından Daha İyisin!

Sinemayı ilgiyle takip edenlerdensin. Film konusunda etrafındaki çoğu kişiden daha bilgi sahibi olduğun kesin. Yeni filmleri çıkar çıkmaz affetmediğinden, arkadaşların film izleyecekleri zaman senin tavsiyelerinden yararlanmak istiyorlar.

"Biri Beni Durdursun!"

"Biri Beni Durdursun!"

Genel İzleyicinin %80'inden Daha İyisin!

Sinemaya önemli derecede vakit ayırdığın ortada. Senin için sinema sadece film izlemekten ibaret değil. Sinema hakkında her şeyi takip ediyor ve elinden geldiğince eksiklerini tamamlamaya çalışıyorsun. Doğru yoldasın, böyle devam.

"Ben Dünyanın Kralıyım!"

"Ben Dünyanın Kralıyım!"

Genel İzleyicinin %99'undan Daha İyisin!

Oyyy oyy oy! Kimler varmış burada? Sen sinemasız asla yapamazsın. Gerçek bir sinefilsin ve hiçbir zaman sadece film izlemek seni asla tatmin etmez. Eminiz iyi film bulmakta zorlanıyorsundur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
723
710
196
99
97
96
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
The Joker

Son dönemin popüler kültür ürünü olan abartılmış duygu ve düşünceden nasibini almamış, iyi oyunculuktan uzak amerikan filmlerini izlemem.Kabul edin eskiden ç... Devamını Gör

Bayan Snow

Neden mal olsun illa siktiriboktan son dönemin popüler filmlerini izlemek zorunda mı?

Donnie Darko

Tamam. izlediklerimi işaretledim de listede öyle filmler var ki kendim açımdan izlenebilecek film statüsüne girmediğinden izlemedim -.-

Pasif Kullanıcı

100'e yakın 2015 filmi izledim. Sizler için Top10'umu paylaşıyorum. 1)The Hateful Eight, 2)Mad Max: Fury Road, 3)Spotlight, 4)The Revenant, 5)Inside Out, 6... Devamını Gör